benim 1-2 güneydoğulu sevgilim olmuştu, çok değişik insanlar yani adetleri farklı anlayışları farklı o yuzden farklı gelıyor, ama evlenmezdim demem neden evlenmiycekmişim sevmiş begenmişsem bir şey farketmez benim için o da allahın insanı izmirlisi de allahın insanı.
ama ne oluyor kültür farklı oluyor annesinin babasının farklı adetleri oluyor benden de bekleyebilirlerdi.
o durumda da benım hosuma gıtmezdi, mesela bir arkadasım vardı köyde yasıyorlar ve karısını da ona gore aldı bızde hanım calısmaz cok cocuk dogurur dıyor ama altına arabasını da almıs ıstedıklerını de yapıyor ama neymıs calısamazmıs kadının yerı bellıymıs annesıne hızmetmiş falan e ıyı ne dıyebılırım onun adetı öyledir.
tabiki insan farkına varıyor, evlenırken degıl cıkarken bıle gözume batıyor bu davranıslar, amanin diyorum ne demek ben izmirde rahat buyudum canım ısterse yarı açık bıle gıyınırım benı kapamak ısterse yok dayanamam dıyorum cıkmıyorum bıle.
e tabı etkılı evlılıkte de flörtte de, ama kafa yapısı uyusmuyorsa oozaman etkılı oluyor, yoksa adam dıyorsa bızde kadınlar işte evınde oturur dışarı cıkmaz dısko bar bılmez vs dıyor ama gelmıs ıstanbula orda farklı yasıyorsa o zaman olabılır tabı nıye olmasın.