- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
- Konu Sahibi lavitabella1
Anneniz ne iş yapıyor? Denk değil ne demek gerçekten erkek arkadaşınız duysa bence çok üzülür. Eğer sizin de kafanız karışıyorsa bu konuşmalarla yol yakınken ayırılın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczane açmak fikri yok aklımda. Firmalarda tecrübe kazanmak istiyorum öncelikle :)
Üzerimde çok baskısı var etkileniyorum. Genelde anne babaya karşı çıkınca pişman olma kısmı da var haklı çıkarmak istemiyorum onuAnneniz ne iş yapıyor? Denk değil ne demek gerçekten erkek arkadaşınız duysa bence çok üzülür. Eğer sizin de kafanız karışıyorsa bu konuşmalarla yol yakınken ayırılın.
Ee annenize isyan ediyorsunuz lakin sizde aynı şeyi söylüyorsunuzDenklik olmalı tabi her konuda olduğu gibi
Hangi mesleklere yakıştırıyor anneciğiniz , sırf meraktan soruyorumÜzerimde çok baskısı var etkileniyorum. Genelde anne babaya karşı çıkınca pişman olma kısmı da var haklı çıkarmak istemiyorum onu
Merhabalar kafamı o kadar kurcalıyor ki. Ben eczacılık okuyorum, görüştüğüm kişi de iktisat mezunu bankada uzman yardımcılığı yapıyor. Yani kafalarımız uyuşuyor kendini güzel ifade edebilmesini, net oluşunu çok seviyorum.
Ama annem çok karşı çıkıyor. O kadar okudun bir bankacı ile mi evleneceksin şeklinde hem elalem ne diyecek diyor. Bu aralar gerçekten çok bunaldım bana da bu düşüncelerini aşılamaya çalışıyor. Yani ben kendi bölümümü fözümde büyütmüyorken annemin bu kadar abartması sinir ediyor.
Sizce ne kadar önemli bu meslek mevzusu? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canını sıkmasın o şekilde düşünme daha doğrusu bunu senin yönlendiren doğru bir güç olarak gör ayrıca annen görüştüğün kişi ile tanıştı mı ? Tanımıyorsa belki ondan yargılı davranıyor tanıdıktan sonra ise hala istemezse sen kesinlikle anneni dinle yüzde 99 haklı çıkıyorlar yine söylüyorumYa evet işte bu haklılık olayı canımı sıkıyor.
Pardon da konu sahibi değilim ama bu bişey yemek ne demek ? Siz kendinizden gayet büyük birine nasıl böyle pis yakıştırmalar yapıyorsunuz ne biçim uslüp var anlayamıyorum burdaŞimdi kusura bakma ama annene bişey yemek düşer bu konuda.
Önemli olan senin içine sinmesi. Zaten karşındaki insanla kafa olarak zeka olarak uyumlu isen mesleğin önemi kalmaz.
Bu arada ben kendi ilişkilerimde annen gibi önyargılı oldum çünkü kendimden daha az eğitimli birinin zekasından şüphe duydum. Hep karşımdaki erkeğin benden zeki olmasını istedim. Eh zeka da eğitimle ilişkili genelde. Bu önyargımı kıracak biri girse idi hayatıma yine mesleği sallamazdım heralde.
Dediğim gibi önemli olan senin tercihlerin, hayat görüşün, anlaşabiliyor olman.
Hiç önemli değil evine haram sokmayıp helal kazanç getirsin de ne iş yaparsa yapsınMerhabalar kafamı o kadar kurcalıyor ki. Ben eczacılık okuyorum, görüştüğüm kişi de iktisat mezunu bankada uzman yardımcılığı yapıyor. Yani kafalarımız uyuşuyor kendini güzel ifade edebilmesini, net oluşunu çok seviyorum.
Ama annem çok karşı çıkıyor. O kadar okudun bir bankacı ile mi evleneceksin şeklinde hem elalem ne diyecek diyor. Bu aralar gerçekten çok bunaldım bana da bu düşüncelerini aşılamaya çalışıyor. Yani ben kendi bölümümü fözümde büyütmüyorken annemin bu kadar abartması sinir ediyor.
Pardon da konu sahibi değilim ama bu bişey yemek ne demek ? Siz kendinizden gayet büyük birine nasıl böyle pis yakıştırmalar yapıyorsunuz ne biçim uslüp var anlayamıyorum burda
Ya anlatım dilimden nasıl anlaşılıyor. Ben demiyorum mesleğimi hiç gözümde büyütmüyorum bile.. Düşünsenize anneniz hergün bu şekilde baskı yapıyor ne hissedersiniz?Annenize selam söyleyin, son kanun değişikliği ve kısıtlamalardan sonra mezun çoğu meslektaşınız, çok düşük fiyatlara başkalarının yanında çalışmak zorunda kalıyor nüfus kotaları yüzünden yardımcı eczacılıktan sonra. Zira mantar gibi üniversite dolduğu için çok fazla mezun var ve iyi bir yerde iyi iş yapan bir dükkan açmak artık çok zor. Güzel yurdumda her şeyin tadı kaçtığı gibi bu meslek gurubununda tadı kaçtı. Eğer erkek arkadaşınız iyi ve kurumsal bir bankadaysa sizden çok daha parlak bir kariyeri olabilir. Annenize şu anki durumu bir araştırmasını tavsiye ederim. Ama bence anneniz kadar sizde takıyor ve farkında olmadan erkek arkadaşınızın mesleğini ve bölümünü küçük görüyorsunuz, anlatım dilinizden bu anlaşılıyor.
Ben evlilikte denklikten yanayım. Sizde denk olmayan bir durum göremedim amaMerhabalar kafamı o kadar kurcalıyor ki. Ben eczacılık okuyorum, görüştüğüm kişi de iktisat mezunu bankada uzman yardımcılığı yapıyor. Yani kafalarımız uyuşuyor kendini güzel ifade edebilmesini, net oluşunu çok seviyorum.
Ya anlatım dilimden nasıl anlaşılıyor. Yazmışım işte mesleğimi hiç gözümde büyütmüyorum bile.. Düşünsenize anneniz hergün bu şekilde baskı yapıyor ne hissedersiniz?
Siz kendi hislerinizi bir daha gözden geçirin. Önemli olan sizin kendinizi denk görmeniz ancak bence siz de erkek arkadaşınızın mesleğini denk görmüyorsunuz.Üzerimde çok baskısı var etkileniyorum. Genelde anne babaya karşı çıkınca pişman olma kısmı da var haklı çıkarmak istemiyorum onu