Valla ben 3.senede tanıştım.Mesafeliydim.Yani cici kız olamadım malesef beni sevsinler diye.Onlarda biraz şaşkınlık ve annesinde hafif kıskançlık vardi niyeyse?
ahahaha klasik kayınvalide şuan nasıl peki aranız
Ne kadar geç tanişilirsa o kadar iyi diyenlerdenim.
Eşim evlilik teklif ettikten sonra tanistim kaynanamla ama begenir mi begenmez mi kaygilarim yoktu. Biz zaten evlenmeye karar vermiştik ve eşim "evlenecegim kadin" olarak karsilarina cikartti beni.
Tabi ki tanişma gunu gayet iyi davranildi. Bizde sıkıntı evlenince başladi kultur farkinin da biraz etkisiyle ama eşim sayesinde sorunlar cozuldu. 5 bucuk yillik evliyiz şuan kaynana sorunum yok oldukca mesafeliyiz.
eşiniz tam olması gereken şekilde davranmış o yüzden kafanız rahat. buraya açılan konuların çoğunda erkek kadını ailesine karşı ezdirdiği için sorunlar olmuş
ahahahahistemeye geldiklerinde tanıştım.
ne kadar geç o kadar iyi.
mümkün olsa düğünde tanışırdım
Zaten isteme nişan düğün arasında geçen sürelerde az kavgslar olur benim öyle olmuştuo sıralar hiç sorun yoktu takı düğünden sonra olan oldu annem yerine koymak istedim kaynanamı ama o annemden çok çok fazla karışmak yönetmek istedi bı sure sonra katlamiyor insan aramız bozuk iki senedir küsüm görüşmek istemiyorumeşiniz tam olması gereken şekilde davranmış o yüzden kafanız rahat. buraya açılan konuların çoğunda erkek kadını ailesine karşı ezdirdiği için sorunlar olmuş
Bizim süreç hızlı ilerledi. Önce biz tanıştık sonra annemle tanışırdım, çünkü annemin fikirleri benim için önemlidir. Sonraki hafta annesi ve kız kardeşi benim evime geldi, çay kahve içtik. Benim annemle eşimin yaptığı görüşme çok olumluydu hatta annem direkt valla ben seni çok beğendim düzgün birine benziyorsun dedi. Onun annesi ile benim ise yine olumluydu. Zaten genel olarak kendi halinde bi kadındır. Kız kardeşi küçük zaten 17 yaşındaydı o zaman, o da şirin bi kızdır. Yani illa kötü geçecek, olumsuz şeyler yaşanacak diye şartlamayın kendinizi. Benim için aile yapısı önemliydi açıkçası. Aile dinamikleri, aile içi iletişimleri vs o yüzden biz erken tanıştık. Hoş biz bikac hafta sonra nişanlandık öyle de bisey oldu
ben olsam moralim bozulurdu..pek takmamışlar sanki6 sene sonra tanıştım. Gorumcemle bulusacaktik kayinvalidem 5 dk uğradı öyle oldu ilk sonra esimin asker mevludunde daha bi tanıştık
benim mod ..Tanisma ne zaman olmali bunu dusunuyorum ben de. Ne kadar gec o kadar iyi dusunerek erteliyorum surekli. Sanki erkenden yuz goz oldukca iliskiye mudahale etme hakkini hemen ellerine verecekmisim gibi hissediyorum. Takipteyim konuyu :)
Üstte bir yorumda yazıldığı gibi gerçekten evlilik niyeti ve başlangıcı varsa aileyle tanışma işine girin. Benim eşimde annesini daha farklı anlatmıştı ve ben onyargiliydim. Oysa kadın kendi halinde bi kadin çıktı. Işte tanışmak o acıdan önemli. Mesela bi süre sonra teyzesi ve annesi beni yemeğe çağırdı. Annesine bana geldiğinde ben açık çay içerim limon atarim demistim, gittiğinde cayın yanında bi limon getirmeleri çayımı ayrı açık getirmeleri dikkatimi çekmişti. demek ki dikkat etmiş, özenli kadın demistim. Bu tarz detaylarla insan birbirini tanıyor.yok kendimi olumsuz geçecek diye şartlamıyorum aslında, sadece sevgilim ailesini biraz baskın anlatıyor gibi.. o yüzden endişeleniyorum diyelim.. aslında bana kalsa bende hemen aileleri tanıştırırım bu şekilde stres oluyorum anlaşırlar mı diye ama benim ailem ciddi bir adım olmadığı sürece tanışmazlar biraz katılar böyle konulardaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?