- 8 Ocak 2017
- 280
- 93
- 13
- Konu Sahibi maviboncugumm
Merhaba hanimlar, sevgilinizin veya esinizin p.rno izlemesini izin verirmisiniz.. bu saygisiz degil mi size göre ya?. Ve esiniz sevgiliniz bakarsa siz ne tepki verirsiniz buna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Haklisiniz, ama bu soz konusu olmustu ve normal bir erkek arkadasimiz dediki.. her erkek bakar. Bu gayet normal... normal olarak karsilamiyorum .. sonra kiz arkadaslarim.tepki gosterdi normal.erkek arkadasimiza ama oda dediki erkekler böyle kizlar kadar duygusal.dusunmiyorlarhöst! ne munasebet. belgesel mi bu normal karsilayim.
Nerden biliyorsunuz izlemedigine pekiHiç izin istemedi benden. İzlediğini sanmıyorum ama izlese bile dünyanın sonu gelmiş gibi tepki vermem herhalde.
İzlemiyor demedim ama ben. İzlediğini sanmıyorum dedim.Nerden biliyorsunuz izlemedigine peki
Vermem !Merhaba hanimlar, sevgilinizin veya esinizin p.rno izlemesini izin verirmisiniz.. bu saygisiz degil mi size göre ya?. Ve esiniz sevgiliniz bakarsa siz ne tepki verirsiniz buna