sevgilinizin veya esinizin p.rno izlemesini izin verirmisiniz?

maviboncugumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
280
93
13
Merhaba hanimlar, sevgilinizin veya esinizin p.rno izlemesini izin verirmisiniz.. bu saygisiz degil mi size göre ya?. Ve esiniz sevgiliniz bakarsa siz ne tepki verirsiniz buna

banlanmadan önceki son yorumlarimdan birini yapayım cingar çıkarırım evde olağanüstü hâl ilan ederim sonra Sıkıysa izlesin
ama şimdi buralar aman nilicik cinim sin di yinini ıtır biribir izliyin idimi bi kidir kısmı ni vir sinki gircigini mi bikiyo diyenlerle dolar

höst! ne munasebet. belgesel mi bu normal karsilayim.
Haklisiniz, ama bu soz konusu olmustu ve normal bir erkek arkadasimiz dediki.. her erkek bakar. Bu gayet normal... normal olarak karsilamiyorum .. sonra kiz arkadaslarim.tepki gosterdi normal.erkek arkadasimiza ama oda dediki erkekler böyle kizlar kadar duygusal.dusunmiyorlar

Izin vermek derken? En azindan 20li yaslarinin basinda akli basinda bir adamdan mi bahsediyoruz, 5 yasinda bir cocuktan mi?

Bu konu coook su götürür :)
Cinsel birlikteliğiniz var mı? Birlikte mi yaşıyorsunuz? Ne sıklıkla izliyor? Nereden biliyorsunuz izlediğini? Yada neden biliyorsunuz?

Kimse burada çıkıp ben izlemesini isterim demez. Ama izleyen ve önünü alamadığını rahat bırakan çok vardır. Hatta genel kanı izlemeyen erkek yoktur üzerine kurulu.
İzlenmesini hoş bulmuyorum ama izleyene de şaşırmam.

Yetişkin bir insanın kendi zamanında ne yapacağına kendinin karar verebilmesini isterim. Benim için de sevgilim/ eşim için de geçerli. Ama diyorsanız sizin yanınızda izlemesine izin verir misiniz, o zaman değişir. Ben rahatsız olurum o yüzden izlemesini istemem. Sevgilim yetişkin bir insan değilse de o kısmı yasal değil zaten.

Yani bence bu benim iznime bağlı bir sey değil bir insan masturbasyon yaparken illa sevdigi kişiyi hayal edecek diye bir kaide yok bu cok içsel bi mesele
Sevgilim izlerse izlesin bana ilismedigi surece hicbi sıkıntı yok :D kocam olursa daaa muhtemelen ben de izlerim o yuzden izlerse izlesin

Bu gözler Ebru Şallı'nın çıplak pozunu gördü gerçi, erkekler ne yapsın? :KK70: Haber sitelerinde bile gündem oldu. Adam istemese de önüne düşüyor. Bir de bu erkek erkeğe olan whatsapp grupları varya oralar da tekin değil. Yeri gelmişken söyleyeyim. Paylaşımlar genelde kadın üzerine. :KK69: Kesin yargı ile bakmaz, izlemez demeyin diye söylüyorum. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüyordur illaki.

Back
X