- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
- 33
- Konu Sahibi Mavissshhh
-
Tamam da ben yaşadım deyince hayal kırıklıklarına uğradım şu an dedi ayrılır gibi konuştu
O yapınca iyi de ben yapınca mı sorun oluyor
Bu yuzyilda boyle konulari gundeme getiren biriyse, gitsin koyden kezban alsin. Sen de gencsin, karsina yeni ve medeni biri cikar ve de gonlunce yasarsin. Kadini boyle asagilayan erkekleri bogasim geliyor!Tamam da ben yaşadım deyince hayal kırıklıklarına uğradım şu an dedi ayrılır gibi konuştu
O görücü usulü olan olaylar için geçerlidir diye tahmin ediyorum. Ya da her nişanlıya tek tek takip sistemi takilamayacagi için ne yansitiyorlarsa insanlar onu bilirmişbelki tuhaf geliyor anlattıklarım ama nişanlılar bile evlenmeden önce cinsellik yaşamadan evleniyorlardı...bir yere giderken nişanlılar yanına mutlaka aileden biri olurdu:)
belki tuhaf geliyor anlattıklarım ama nişanlılar bile evlenmeden önce cinsellik yaşamadan evleniyorlardı...bir yere giderken nişanlılar yanına mutlaka aileden biri olurdu:)
belki tuhaf geliyor anlattıklarım ama nişanlılar bile evlenmeden önce cinsellik yaşamadan evleniyorlardı...bir yere giderken nişanlılar yanına mutlaka aileden biri olurdu:)
Geçmişi önemli değil ama annesi önemli!
Annem de 77 li babamla baya flört Edip öyle evlenmişlersiz kaç yaşındaydınız?
45 yazıyor doğru mu?
hayır ben 44 düm de:)) nişanlımla gezerken kimse olmuyordu.
istisnalar kaydeyi bozmaz:)siz kaç yaşındaydınız?
45 yazıyor doğru mu?
hayır ben 44 düm de:)) nişanlımla gezerken kimse olmuyordu.
O aganigi naganigiler her ilişkinin taşıyıcı kolonu aslında. Kimse bilmiyormuş, habersizmiş gibi davranıyor. Şurda 3 5 kişi kaldık gerçeklerden kaçmayan ve yüzleşenDünyayı yöneten konuların başında bu geliyor zaten. İnsanlar aşkından neler yapmış diyoruz da aşka dahil olan sevişmeyi es geçiyoruzinsanlar duymadıkları bir şeyi yok sayıyorlar.. halbuki her devirde aganigi naganigi
İyi de sende yasamıssın. Birbirinizden farkınız yok neyin kafasındasın?Cinsellik yaşayan bi erkek ilerde evlenince o anlar aklına gelmez mi beni öptüğü gibi onu da öpmemiş midir
Annem de 77 li babamla baya flört Edip öyle evlenmişlerhem de Kastamonu da yani bu olay dere tepe düz başbasa gezmisler
ne kadar masum bir çevrede büyümüşüm:)O görücü usulü olan olaylar için geçerlidir diye tahmin ediyorum. Ya da her nişanlıya tek tek takip sistemi takilamayacagi için ne yansitiyorlarsa insanlar onu bilirmişkimse kimin neler yaptığını bilemez, hele o donem gizli kapaklı işler çok dönmüş eskiden. En azından bizim oralarda vuhhhhhu
Bilinmez tabi. Ama insanın böyle düşünmesi de güzelne kadar masum bir çevrede büyümüşüm:)
Neden sorun olsun en dogal ihtiyac sevismek, hangimiz sevismiyoruz ki canim..Tamam da ben yaşadım deyince hayal kırıklıklarına uğradım şu an dedi ayrılır gibi konuştu
istisnalar kaydeyi bozmaz:)
Adamın geçmişi değil ki genel eleştirdiğimiz şey, üslubu.Adamı eleştiren arkadaşlar, konu sahibi çok mu farklı? Önemseyen önemseyenlerle, önemsemeyen önemsemeyenlerle birlikte olsa ülke huzuru 2 ye katlanır
annemin köyünde bir kız, tarlada bir oğlanla konuşurken görülüyor ve annesine söylüyorlar...annesi kıza, baban duyarsa seni mahfeder diyor, kız korkudan gidip intihar ediyor ve ölüyor...şaka gibi ama gerçek...Bilinmez tabi. Ama insanın böyle düşünmesi de güzelşu an bile insanlar neler yaşıyor. Ama evlenirken ne karşı taraf ne aileler bunları bilmiyor.. o zaman da vardır bu şimdi de var diye düşünüyorum
Her iki tarafın düşüncesi aynı olduktan sonra uslubun pek önemi kalmıyorAdamın geçmişi değil ki genel eleştirdiğimiz şey, üslubu.
yokmu bana katılan bir kişi bile, hayret yani...şimdiki flörtler nerdeeee, o zamankiler nerde...elele bir erkekle gez mahallende bakalım neler olurdu....istisna sizsiniz..
farkedemediğiniz şey o.
genelleme yaparak yazmanız yanlış..
Annem de 77 li babamla baya flört Edip öyle evlenmişlerhem de Kastamonu da yani bu olay dere tepe düz başbasa gezmisler tek başlarına gezmiş hem de utanmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?