Sevgilinizin ya da eşinizin geçmişi önemli mi

Tamam da ben yaşadım deyince hayal kırıklıklarına uğradım şu an dedi ayrılır gibi konuştu
O yapınca iyi de ben yapınca mı sorun oluyor
Tamam da ben yaşadım deyince hayal kırıklıklarına uğradım şu an dedi ayrılır gibi konuştu
Bu yuzyilda boyle konulari gundeme getiren biriyse, gitsin koyden kezban alsin. Sen de gencsin, karsina yeni ve medeni biri cikar ve de gonlunce yasarsin. Kadini boyle asagilayan erkekleri bogasim geliyor!

belki tuhaf geliyor anlattıklarım ama nişanlılar bile evlenmeden önce cinsellik yaşamadan evleniyorlardı...bir yere giderken nişanlılar yanına mutlaka aileden biri olurdu:)
O görücü usulü olan olaylar için geçerlidir diye tahmin ediyorum. Ya da her nişanlıya tek tek takip sistemi takilamayacagi için ne yansitiyorlarsa insanlar onu bilirmiş kimse kimin neler yaptığını bilemez, hele o donemgizli kapaklı işler çok dönmüş eskiden. En azından bizim oralarda vuhhhhhu

belki tuhaf geliyor anlattıklarım ama nişanlılar bile evlenmeden önce cinsellik yaşamadan evleniyorlardı...bir yere giderken nişanlılar yanına mutlaka aileden biri olurdu:)

Tuhaf gelmiyor yani şöyle çevreniz genel olarak sizi görüşünüze göre oluşur o yüzden sizin etrafınızda böyledir ama ben daha liberal bir ortamda büyüdüm o yüzden çevrem böyleydi
Çevremizi tüm ülkeye genellersek yanlış yapmış oluruz
Biz bunları konuşurken çocuk gelin olan da var, "namus" cinayetine kurban giden de

siz kaç yaşındaydınız?
45 yazıyor doğru mu?
hayır ben 44 düm de:)) nişanlımla gezerken kimse olmuyordu.

siz kaç yaşındaydınız?
45 yazıyor doğru mu?
hayır ben 44 düm de:)) nişanlımla gezerken kimse olmuyordu.
Annem de 77 li babamla baya flört Edip öyle evlenmişler hem de Kastamonu da yani bu olay dere tepe düz başbasa gezmisler tek başlarına gezmiş hem de utanmazlar.

O aganigi naganigiler her ilişkinin taşıyıcı kolonu aslında. Kimse bilmiyormuş, habersizmiş gibi davranıyor. Şurda 3 5 kişi kaldık gerçeklerden kaçmayan ve yüzleşen Amaann olmazsa çay demleriz diyen çıkmaz her türlü isim farklılıkları adı altında yapılır lakin sağlam bırakmak önemli. Amaa dikkat su kaçırmamak lazım. Şu bekaret kendini yenileyen bişey olaydı ne olurdu ortalık karışırmıydı

Annem de 77 li babamla baya flört Edip öyle evlenmişler hem de Kastamonu da yani bu olay dere tepe düz başbasa gezmisler

Ohoo benim annem 68li babam 60lı, batılılar ama doğuda flört ediyorlarmış çalışırken, aynı evde yemek bile yapmışlar başka bişey yapmışlar mıdır bilemeyeceğim hiç sormadım:))
Var yani oluyor, kadın-erkeğin doğası nasıl engel olacak ki insanlar :)

Son düzenleme:
ne kadar masum bir çevrede büyümüşüm:)

ne kadar masum bir çevrede büyümüşüm:)
Bilinmez tabi. Ama insanın böyle düşünmesi de güzel şu an bile insanlar neler yaşıyor. Ama evlenirken ne karşı taraf ne aileler bunları bilmiyor.. o zaman da vardır bu şimdi de var diye düşünüyorum

Neden sorun olsun en dogal ihtiyac sevismek, hangimiz sevismiyoruz ki canim..
Sen bakma ona ayrilsin senden kafasi zihni temiz insanlari al hayatina..

annemin köyünde bir kız, tarlada bir oğlanla konuşurken görülüyor ve annesine söylüyorlar...annesi kıza, baban duyarsa seni mahfeder diyor, kız korkudan gidip intihar ediyor ve ölüyor...şaka gibi ama gerçek...

Gecmis gitmis benden oncesi sonucta derim ve ayni anlayisi ondan da beklerim ama bunu karsi tarafa karsi bi koz olarak kullanmak cok yanlis bence

istisna sizsiniz..
farkedemediğiniz şey o.
genelleme yaparak yazmanız yanlış..
yokmu bana katılan bir kişi bile, hayret yani...şimdiki flörtler nerdeeee, o zamankiler nerde...elele bir erkekle gez mahallende bakalım neler olurdu....

Annem de 77 li babamla baya flört Edip öyle evlenmişler hem de Kastamonu da yani bu olay dere tepe düz başbasa gezmisler tek başlarına gezmiş hem de utanmazlar.

valla herkes sevgilisiyle geziyordu.
dediği gibi yerler vardır elbet hatta şimdi bile vardır. ama genelleme yapmak yanlış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…