Sevgilinizin yakın arkadaşını eşine yazmasını normal karsilar misiniz?

Menekse2000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
756
36
18
24
Sevgilim yakın erkek arkadaşının eşi devamli instagramdan hikaye atınca ara ara hikayesine cevap veriyor ya da emoji atıyor genellikle yeni bebekleri doğdu onun için pnu paylaştıkça yaziyor ama ya emoji atıyor ya da işte maşallah tosun gibisinden şeyler yaziyor. Ama bana nedense anlamsız geldi ve doğru gelmiyor sonuçta arkadaşı paylaşınca yazsin kadına yazmasını hoş bulmuyorum ama kendisi bu konularda rahattir her telden insanla konuşur her arkadaşının esine de yazmaz durumuna vs özelden ama bu şekilde yakın olduğu birkaç arkadaşı var yani eşleri de iyi karşılıyor seviyorlar benimkini çevrem de de bu şekilde tanıdığım ayni sofradan yiyen çiftler oldu büyük büyük insanlar da ne kadar instagramdan uzunca mesajlaşma konuşma olmasa da arkadaşıma cevap verebilir kadının hikayesine emoji bile atması bana hoş gelmiyor onunla konuşmalı miyim

15+yıllık bir erkek arkadaşım var , iyi günde kötü günde muhabbetimiz kesilmedi eşiyle de aram çok iyidir hatta mesajlaşırken selfie atar selam söylüyor vs der ki eşiyle de konuşuruz.Bu denli yakınlık var mı aralarında ?

Bu durumdan kötü bir anlam çıkarmıyorum ama davranışı saçma ,,yani eşimin arkadaşı her paylaşımıma emoji atsa bana çok laubali gelir Dediğim gibi altında kötü bir şey aramam ama ne gerek var, kocamı takip etsin emojileri ona atsın kocamdan önce hayatımda yoksa gereksiz bulurum......

Kadınlar kendi aralarında bu samimiyeti kurabilirde ,kadın erkek farklı oluyor.

Yani yeri geliyo benim eşimin arkadaşları da instadan bana yanıt vs veriyolar yadırgamanız çok tuhaf artniyetli bi durum yok gibi

Arkadaşım erkek , eşiyle evlendikten sonra samimi olduk.
Onu anladım mevzu şu samimi olduğunuz erkek arkadaşınızla yazışmanız problem değil tam konu sahibinin durumuna örnek olmasada size göre uyarlarsam sizin sevgiliniz erkek arkadaşınızla kanka oluyor ve onun karısına emoji atıyor sık iyi dileklerle yorum yazıyor kötü amaç yok ama gerekte yok .....

Benim de erkek arkadaslarimla, sevgilileri de olsa evli de olsalar, samimiyetim bozulmuyor.

Kiz arkadaslarimin sevgilileri veya esleriyle de eger tanisip kafalarimiz uyuyorsa arkadas oluyoruz.

Bu tamamen sosyal cevreniz ve arkadaslik dinamiklerinizle alakali.

Sen yazarsan karşı cinse olay çıkaracak biriyse ikiyüzlü demektir. Ben de gereksiz buluyorum. Ama biz kimilerine göre bağnaz bir çiftiz.Yüzyüze gelince abartmadan konuşuruz bu arada klasik köylü insanlarız. Ama instada benim kocamın kuzenleri bile yoktur. Saçma sapan işler bana göre.

Menekşeler aynı düşüncede sanırım biraz şüpheliler
Ben sorun göremedim. Benim eşimin de çok samimi olduğu bir arkadaşı var, şu an ailecek görüşürüz. Bilmiyorum ilişkinizin ciddiyetini ama sizi tanistirmasini isteyebilirsiniz, sizi yeterince yakın bulursa tanıştırır bence.

Zaten normali bu bende aynı fikirdeyim mevzuyu konu sahibinin durumuna göre yazdım Anladığım kadarıyla konu sahibinin sevgilisi ile arkadaşının karısı çok samimi değil o yüzden ayrı cins olunca o samimiyet yoksa gereksiz geliyor bana yorum yazmak,emoji atmak

Arkadaşım erkek , eşiyle evlendikten sonra samimi olduk
Valla ne diyeyim bizzat yengeye değil çocuğa yönelik cevap vermiş bana tuhaf gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…