Sevgilinizin yakın arkadaşını eşine yazmasını normal karsilar misiniz?

Konu sahibinin sevgilisi zaten konu sahibini cok sallamiyor. O ayri mevzu.

İnstagramda vs. Ekliyse zaten bir samimiyet vardır. Bana çok normal geldi bu yaptığı ve sizi abartılı buldum. Samimi olduğumuz eşimin arkadaşları var, ben pek resim falan paylaşmam ama paylaşsam muhakkak yazarlar. Kedilerime yazıyorlar mesela veya buna benzer bir şey varsa ben de yazarım. Sevgilinizden önce bakış açınızı değiştirin bence. Anlattığınız gayet insanı şeyler.

Kendiniz gibi düşünen birini mi bulsanız acaba?

Eşimin bazı arkadaşlarıyla samimiyetim vardır, mesaj da atarlar ararlar da. Benim arkadaşlarım da eşimi arayıp sorabilir. Bunda bir sıkıntı yok. Ancak size göre sıkıntıysa adamı uyarmak yerine (uyarılacak bir şey yok çünkü) sizinle aynı zihniyette biriyle olursanız daha kolay olur herşey.

Beyime mesaj atar ya da ararsan bozuşuruz. Zaten bekar halinle evimize girip çıkıyorsun

La havle vela 2 günlük sevgili 40 yıllık tanışıklıktan üst olmaya çalışıyor ya deli oluyorum

Siz eşlerle kendinizi bir mi tutuyorsunuz önce bir nikahı basın da sonra karışın bu kadar.
Ne var bebeğe emoji attıysa bu ne kompleks? Demek ki yeğen gibi görüyor kadını da yenge gibi.

Adam sosyal biriymis
Bunu cozseniz baska birsey olacak
Boyle takintili biriyseniz adami baskilarinizla bogmayin kendiniz gibi supheci birini bulun ve instalarinizi dondurun

Sence tek sorun bu mu diyeceğim de evli kadınlara sarktığını düşündüğün bir adamla niye hala berabersin? Adam tam bir olumsuzluk abidesi ama şu düşünce de bir o kadar saçma ve hastalıklı.

Zaten etkileşim için eklenmiyr mu sosyal medyada insan birbirini ..rahatsız olacaksanız ilk başta belli etseydiniz .

Bana normal geldi yenge gibi görüyordur. Banada öyle yazan eşimin arkadaşları var ailecek görüştüğümüz çocuklarımada yazıyor yorum dm den falan

Sence tek sorun bu mu diyeceğim de evli kadınlara sarktığını düşündüğün bir adamla niye hala berabersin? Adam tam bir olumsuzluk abidesi ama şu düşünce de bir o kadar saçma ve hastalıklı.
Ay hahaha sarktigıını düşünmedim o nerden çıktı yahu normal mi değil mi merak edip soruyorum burda tecrübe sahibi kadınlara

Bence adamı bir odaya kapatın. Perdeleri bile açamasın. Ne demek bir kadına emoji etmek. Hem de arkadaşının eşine… gözlerini de bağlayın bu arada. Odaya dişi sinek girerse ona da bakar falan

eşimin arkadaşları ile hem sosyal medyadan hem yüzyüze şakalaşırız. Emoji de atarız. Çok şükür kirli bir zihnim olmadığı için hiç böyle şeylerin biri tarafından kıskanılacağını düşünmedim

Sevgilim arkadaşlarımla mesajlaşmamdan hoşlanmasa ve karışmaya çalışsa, sanane der yoluma bakarım. Bu kadar özel ilişkilerine de karışmaya çalışmayın. Size uygun değilse ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…