- 20 Kasım 2018
- 12.876
- 47.007
- 598
- 35
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Konu sahibinin sevgilisi zaten konu sahibini cok sallamiyor. O ayri mevzu.Zaten normali bu bende aynı fikirdeyim mevzuyu konu sahibinin durumuna göre yazdım Anladığım kadarıyla konu sahibinin sevgilisi ile arkadaşının karısı çok samimi değil o yüzden ayrı cins olunca o samimiyet yoksa gereksiz geliyor bana yorum yazmak,emoji atmak
Beyime mesaj atar ya da ararsan bozuşuruz. Zaten bekar halinle evimize girip çıkıyorsunBenim de erkek arkadaslarimla, sevgilileri de olsa evli de olsalar, samimiyetim bozulmuyor.
Kiz arkadaslarimin sevgilileri veya esleriyle de eger tanisip kafalarimiz uyuyorsa arkadas oluyoruz.
Bu tamamen sosyal cevreniz ve arkadaslik dinamiklerinizle alakali.
Bunu hakettinBeyime mesaj atar ya da ararsan bozuşuruz. Zaten bekar halinle evimize girip çıkıyorsun
Beyine hemen masallah tosuna yazacagimBeyime mesaj atar ya da ararsan bozuşuruz. Zaten bekar halinle evimize girip çıkıyorsun
Ahahaha yazsana eğlenelim birazBeyine hemen masallah tosuna yazacagim
Siz eşlerle kendinizi bir mi tutuyorsunuz önce bir nikahı basın da sonra karışın bu kadar.Sevgilim yakın erkek arkadaşının eşi devamli instagramdan hikaye atınca ara ara hikayesine cevap veriyor ya da emoji atıyor genellikle yeni bebekleri doğdu onun için pnu paylaştıkça yaziyor ama ya emoji atıyor ya da işte maşallah tosun gibisinden şeyler yaziyor. Ama bana nedense anlamsız geldi ve doğru gelmiyor sonuçta arkadaşı paylaşınca yazsin kadına yazmasını hoş bulmuyorum ama kendisi bu konularda rahattir her telden insanla konuşur her arkadaşının esine de yazmaz durumuna vs özelden ama bu şekilde yakın olduğu birkaç arkadaşı var yani eşleri de iyi karşılıyor seviyorlar benimkini çevrem de de bu şekilde tanıdığım ayni sofradan yiyen çiftler oldu büyük büyük insanlar da ne kadar instagramdan uzunca mesajlaşma konuşma olmasa da arkadaşıma cevap verebilir kadının hikayesine emoji bile atması bana hoş gelmiyor onunla konuşmalı miyim
Ay hahaha sarktigıını düşünmedim o nerden çıktı yahu normal mi değil mi merak edip soruyorum burda tecrübe sahibi kadınlaraSence tek sorun bu mu diyeceğim de evli kadınlara sarktığını düşündüğün bir adamla niye hala berabersin? Adam tam bir olumsuzluk abidesi ama şu düşünce de bir o kadar saçma ve hastalıklı.
Bence adamı bir odaya kapatın. Perdeleri bile açamasın. Ne demek bir kadına emoji etmek. Hem de arkadaşının eşine… gözlerini de bağlayın bu arada. Odaya dişi sinek girerse ona da bakar falanSevgilim yakın erkek arkadaşının eşi devamli instagramdan hikaye atınca ara ara hikayesine cevap veriyor ya da emoji atıyor genellikle yeni bebekleri doğdu onun için pnu paylaştıkça yaziyor ama ya emoji atıyor ya da işte maşallah tosun gibisinden şeyler yaziyor. Ama bana nedense anlamsız geldi ve doğru gelmiyor sonuçta arkadaşı paylaşınca yazsin kadına yazmasını hoş bulmuyorum ama kendisi bu konularda rahattir her telden insanla konuşur her arkadaşının esine de yazmaz durumuna vs özelden ama bu şekilde yakın olduğu birkaç arkadaşı var yani eşleri de iyi karşılıyor seviyorlar benimkini çevrem de de bu şekilde tanıdığım ayni sofradan yiyen çiftler oldu büyük büyük insanlar da ne kadar instagramdan uzunca mesajlaşma konuşma olmasa da arkadaşıma cevap verebilir kadının hikayesine emoji bile atması bana hoş gelmiyor onunla konuşmalı miyim
Sevgilim arkadaşlarımla mesajlaşmamdan hoşlanmasa ve karışmaya çalışsa, sanane der yoluma bakarım. Bu kadar özel ilişkilerine de karışmaya çalışmayın. Size uygun değilse ayrılın.Sevgilim yakın erkek arkadaşının eşi devamli instagramdan hikaye atınca ara ara hikayesine cevap veriyor ya da emoji atıyor genellikle yeni bebekleri doğdu onun için pnu paylaştıkça yaziyor ama ya emoji atıyor ya da işte maşallah tosun gibisinden şeyler yaziyor. Ama bana nedense anlamsız geldi ve doğru gelmiyor sonuçta arkadaşı paylaşınca yazsin kadına yazmasını hoş bulmuyorum ama kendisi bu konularda rahattir her telden insanla konuşur her arkadaşının esine de yazmaz durumuna vs özelden ama bu şekilde yakın olduğu birkaç arkadaşı var yani eşleri de iyi karşılıyor seviyorlar benimkini çevrem de de bu şekilde tanıdığım ayni sofradan yiyen çiftler oldu büyük büyük insanlar da ne kadar instagramdan uzunca mesajlaşma konuşma olmasa da arkadaşıma cevap verebilir kadının hikayesine emoji bile atması bana hoş gelmiyor onunla konuşmalı miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?