Sevgilinizin Yanında Ağlamak ???

desert06rose

Şehzadelerin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
2.288
18
683
2 senenin sonunda ilk kez bugün sevdiğimin yanında ağladım o da ne yapıcanı şaşırdı hep güçlü olurdum o yokken çok ağlamışımdır ama o hiç görmemişti senağlama

sizde içinizden geldiğinde boşaltırmısınız yanında yoksa görmesini istemediğinizden güçlü mü olmaya çalışırsınız .. :uhm:

bende güçlü olmaya çok çalışırım canım ama malesef benım de vanalar pek sıkı degil hemen nerde olursa olsun boşalıosenağlama

Ağlamanın güçsüzlük göstergesi olduğuna inanmadığım için evet onun yanında da ağlarım.. Bu duyguların dışavurumudur ve bence gayet normal bir şeydir..

kimsenin yanında aglamam sadece sevgilimin yanında aglarım hemde öle böle degil=) herderdimi her bişeyimi onla paylasırı anında da akar yaşlar..

ağlamak geldiyse hele sevgilimin yanında asla tutmam.ona sarılır doya doya ağlarım,bu çok rahatlatıyo beni.özellikle yanıma taa uzaklardan gelip,tekrar gitmesi gerektiğinde senağlama

ağlamak geldiyse hele sevgilimin yanında asla tutmam.ona sarılır doya doya ağlarım,bu çok rahatlatıyo beni.özellikle yanıma taa uzaklardan gelip,tekrar gitmesi gerektiğinde senağlama

ağlatan seni sevgilinse yinede ona sarılarakmı ağlarsın :jeyyar:

bende ağlarım aşkımın yanında :) dışarıya güçlü dururum........ ben aşkım ve ben biziz zaten ona güçlü gözükmeye

çalışmam her yönümü bilir ağlarım valla:)

offff bende bi kere sevdiim çocugun yanında ağlamıştım ama çıkmamıştık biz 2 sene uzatmalı bişiydi bende anlam veremedim nası bişidi ağlama değmez haya bu göz yaşlarına demişti o anda onu boğmak istedim 2 sene süründürdü beni pislik ama şimdi çok rahatım allahıma bin şükürrrkaydirigubbakcemile5

ağlatan seni sevgilinse yinede ona sarılarakmı ağlarsın :jeyyar:

hee şu meselee sengözlerimebaksanab yok canııım eğer beni o ağlattıysa bi yandan ağlar bi yandan da kafasını kırmakla meşgul olurum :oklava: şaka bi yana canım beraber olduğumuz anlar sayılı oyüzden de hiç yanyanayken ağlatmadı beni,öyle olsaydı hemen uzaklaşırdım yanından sankimm.ben biraz asabi oluyom da şakkıdı

hee şu meselee sengözlerimebaksanab yok canııım eğer beni o ağlattıysa bi yandan ağlar bi yandan da kafasını kırmakla meşgul olurum :oklava: şaka bi yana canım beraber olduğumuz anlar sayılı oyüzden de hiç yanyanayken ağlatmadı beni,öyle olsaydı hemen uzaklaşırdım yanından sankimm.ben biraz asabi oluyom da şakkıdı

hımm anladım canımm aslında insan sevdiklerini nadir görmesi bana göre daha ii biliomusun daha çok kıymet biliniyo sizinki en güzeli fazla muhabbet tez ayrılık getiriyo malesef :delphin:

bende ağlıorum bazen :bbo: özellikle o kızdırdıysa daha çok ağlıorum çünkü dalga geçio tahta kurusu :dilcikar: nie ağlıosun tombişim diemi ağlıosun dio :dilcikar: bende küsüorum ağlamaya dewam :roflol: sooraa gel gel öpiim bi kocamaan dio geçio zırıltım :asigim:

ben ağlarım zaten normalde ağlayabilitem çok fazla kaydirigubbakcemile3 düğün konvoyu bebeğini emziren anne veya ağlayan biri görürsem her an musluklar açılabilir hemde salya sümük bazen mutluluktan bazen b.ktan bi sebep için bazen gerçekten üzüldüğüm için eğer beni o ağlattıysa yine omzunda ağlarım hiç dayanamaz bana oyy benim aşkım ya :asigim: hatta bugün bile ağladım gidecek askere diye offf her an yine başlayabilirim senağlama

ben ağlarım zaten normalde ağlayabilitem çok fazla kaydirigubbakcemile3 düğün konvoyu bebeğini emziren anne veya ağlayan biri görürsem her an musluklar açılabilir hemde salya sümük bazen mutluluktan bazen b.ktan bi sebep için bazen gerçekten üzüldüğüm için eğer beni o ağlattıysa yine omzunda ağlarım hiç dayanamaz bana oyy benim aşkım ya :asigim: hatta bugün bile ağladım gidecek askere diye offf her an yine başlayabilirim senağlama

Sende benim gibi baya duygusalsın heralde kaydirigubbakcemile3 .. Yada sulugözlü mü desem sırnaşık şey Aşkım bana hep sulugözlüm der kaydirigubbakcemile3

ne var ki bunda ya oo bende cok sulugozumdur dun bir gunumu askımla gecirdim aksam olunca bindik arabaya onu bıraktık kayseride biz geliyoduk ay arabada bi kotu oldum gozumden yaslar bosalıyo durduramıyom kafamı pencereye dondum baya ağladım ve kayınbabam kaynanam gorumcem allahtan bi gorumcem yanımdaydı oda gordu hiç çaktırmadı daha kotu olmayım diyesenağlama

Back
X