• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle arkadasinizi tanstirdiniz

biz sevgilimle arada muhabbet ederken birbirimizin arkadaşlarını soruyoruz. hiçte kıskanmak gelmedi aklıma.
tanışıyoruz birbirimizle, ayrılık gibi bir durumdan olmasa da benim onun arkadaşlarına, onun benim arkadaşlarıma birbirimize olan duygularımızdan bahsetmişizdir.
bence anormal bir durum değil.
Oyle mi diyorsun fazla mi takıyorum. Bana tuhaf geliyor nedense. En son aradi kizlarla görüsuyo musunuz falan dedi. Sonra iste onlar napiyo sıkılıyormu evde dedi bende ne nilim dedim sinirlendim 🤣 ama biz ayrilinca bile onlara meralle konuşun onu seviyorum diyordu

Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu saçma kafaya erişmiştim bir dönem, Allahımmm neler düşünmedim ki. Benimki de kız arkadaşıma yazıyordu lucy'ye ulaşamıyorum işte merak ettim konuştunuz mu ya da ben ayrılınca bi kaç kere aramızı yapsın diye yazdığında. İkisi de yurtdışında bir de. Kendimce kafamda bunları yakıştırmistim birbirlerine, nasıl da iyi anlaştılar anlatamam :KK53: diyorum ikisi de yurtdışında, ikisi de bir kaç dil biliyor, arkadaşım için diyorum boyu boyuna, o daha sabırlı benle hep kavga ediyor, sonra bir de astrolojide bu ikisinin burcu en iyi anlaşan burç çıkmadı mı :KK53: Ay diyorum evren beni bunlar bir araya gelsin diye aralarına yerleştirmiş ben amaç değil araç miyim yoksa :KK45:hadi oradan diyeceksiniz belki ama aşktan kafayı yediğim bir dönemdi ciddi ciddi yaptım bunu. Bir de adamın narsist bir akıl hastası olduğu dipnotunu da düşeyim de insanda nasıl bir aşağılık komplekse sebep olduğunu bilip ona göre kinamayin🤭

Neyse benimki geçti gitti seni de Allah kurtarsın demeye geldim. :KK53: kuruntu yapıyorsun. Kızdan hoşlansa tabii ki seni sevdiğini söylemez ama yine de fazla muhatap olmasin ne gerek var deyip kaçıyorum
Sonra ne oldu peki onlarin arasinda bisey oldu mu

Canım bu şekilde bir kıskanma durumun varsa tanıştırmamalıydın hiç. Bence de sorması anormal sevmiyorum böyle seyleri.
Bence yanlis anlayinxa sacmaalama dedi. Ona beni sevdiğini söylemişti ama. Bilemiyorum ben boyle olcani bilmiyodum ki ikisinin arasinda bisey olmau yazarken bile inanmayarak yazdim ve sirf o arkadasimi soruyor diye o arkadaşımdan sogumam uzaklaşmam sacma mi? Sevgili arkadasimdan hoslaniyo olsaydi gerçekten sen uzaklaşır miydin ben yapardım aklima gelmesin diye?

Bence yanlis anlayinxa sacmaalama dedi. Ona beni sevdiğini söylemişti ama. Bilemiyorum ben boyle olcani bilmiyodum ki ikisinin arasinda bisey olmau yazarken bile inanmayarak yazdim ve sirf o arkadasimi soruyor diye o arkadaşımdan sogumam uzaklaşmam sacma mi? Sevgili arkadasimdan hoslaniyo olsaydi gerçekten sen uzaklaşır miydin ben yapardım aklima gelmesin diye?
Arkadaşımın davranışlarına bakarak uzaklasirdim. Çünkü benim için dost daha değerli olurdu. Erkekler aldatır ama iyi bir dost senin ömür boyunca yanında olur

Oyle mi diyorsun fazla mi takıyorum. Bana tuhaf geliyor nedense. En son aradi kizlarla görüsuyo musunuz falan dedi. Sonra iste onlar napiyo sıkılıyormu evde dedi bende ne nilim dedim sinirlendim 🤣 ama biz ayrilinca bile onlara meralle konuşun onu seviyorum diyordu

o karşıdaki insana olan güvenle alakalı bence tamamen.
mesela sevgilim mobbing yaşadığı dönemde onu avukat bir arkadaşımla tanıştırdım, hatta hep beraber yemeğe çıktık. sonrasında süreç için benden bağımsız da görüştüler hiç takılmadım.
hala ara sıra yaa x napıyo falan der.
ben de onun arkadaşlarını tanıyorum, bazen muhabbet tıkanır ya öyle zamanlarda y napıyo ya hiç konuştunuz mu bu ara derim.
ikimizde henüz tuhaf karşılamadık.
bence sevgiliniz güveniniz yok, o nedenle dert ediyorsunuz.

Back
X