Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

Tamam tamam susun laa kaydirigubbakcemile
Zaten şuanda boşum manita falan yok :gitme:
Dellendirmen beni gece vaktıı :jeyyar:

valla benim bubam da 40 kisi ile cik 1 kisi ile evlen gizim der, moderendir menim babam :kahve:

Yalançııııı yalançıııı sana kimse inanmassssssss lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü sırnaşık şey

valla kızlar benim durumum kalmak değildi beraber yaşadık biz çünkükaydirigubbakcemile3 ama sürekli bir atraksiyon içersindeydik.. o zamanlardan aklımda kalan şey aşkım hiçbir zaman kıyafetlerini bir dolaba koyamamıştı yaa kıyamam ona. ben edirnedeyim ailem de istdaydı. yanlış yola sapıp ee bari edirneye gidelim deyip çat kapı gelirlerdikaydirigubbakcemile3 2 saatlik yolunca tabi. sürekli hazırda bir bavul vardı. baskın durumları için.. o günlerin tadı çookk güzeldi. aaa ne ayıp kalamam kalanı da kınarım diyenlere ben de şaşırıyorum valla. hiç mi insan bir ev ortamının özlemini çekmez yaa. eşofmanlarla sarılarak yağmurlu bir gecede film izlemeyi.. buna çok tepki verenler bence bazı konuları kalanlardan daha çok düşünüyordur söz meclisten dışarı... kaydirigubbakcemile3:kedi:

Sohbet bölümüne bu konuyu açayım mı kızlar kaydirigubbakcemile3
Hoşuma gitti bana naptığınızı anlatırsınızzz :jeyyar:

valla kızlar benim durumum kalmak değildi beraber yaşadık biz çünkükaydirigubbakcemile3 ama sürekli bir atraksiyon içersindeydik.. o zamanlardan aklımda kalan şey aşkım hiçbir zaman kıyafetlerini bir dolaba koyamamıştı yaa kıyamam ona. ben edirnedeyim ailem de istdaydı. yanlış yola sapıp ee bari edirneye gidelim deyip çat kapı gelirlerdikaydirigubbakcemile3 2 saatlik yolunca tabi. sürekli hazırda bir bavul vardı. baskın durumları için.. o günlerin tadı çookk güzeldi. aaa ne ayıp kalamam kalanı da kınarım diyenlere ben de şaşırıyorum valla. hiç mi insan bir ev ortamının özlemini çekmez yaa. eşofmanlarla sarılarak yağmurlu bir gecede film izlemeyi.. buna çok tepki verenler bence bazı konuları kalanlardan daha çok düşünüyordur söz meclisten dışarı... kaydirigubbakcemile3:kedi:

bu bide beraber yaşamış bayılazaiiimmmm :sinifsinif:
kötü örnekkk :mymeka: kaydirigubbakcemile3

haftaiçide gelecek sevgilim biz yine beraber kalacaz,annem yakında furacak beni o ayrı tabi,hatta ben onun doğumgününde süper bir plan hazırlıyorum

huhahah

sus kız taş gelir birazdan kafana kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile4

Yalançııııı yalançıııı sana kimse inanmassssssss lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü sırnaşık şey

hakkat kiz dogru diyom :)
babam elime para bile verir hediye alam diye yilbasinda kaydirigubbakcemile4

ben eşimden önceki sevgilimlede kalmıştımmm

noldum şimdi o zaman

saçma ya artı salla! lülülülülülü

konuyu dağıtmayak neyseeeeeeee :1closedeyes:

yaaaagni :icecream:
konuya donecek olursam he kaldimdi, cokta keyifliydi, simdi olsa gene yaparim
arti o adamlada evli degilim:emir_bebek:

Ohhh bende babama göre yaşasaydım aynen orda olurdum ikimiz tutuverirdik zemuszemus

Belli mi olu belki moderen bir Türk babası varıdır dediydim kendi kendime :gitme:

Yıvrım, benim babacım ketumdur ama moderndir, ama hakiki moderndir yani...
Her alanda modern olduğu için, beni serbest bırakması göze batmaz camiada...kaydirigubbakcemile3
Yani bizde bu pek garip bir durum değil.:utangac:
Ben çoooooook kaldım...3 sene kadar, aralıklı olarak.:jeyyar:
Babam ve annem sevgilimle beni tatile de yolladı, şehir dışına gezmeye de...
Sevgilimin en zor zamanlarında mesela ameliyatında da babam benimle beraber yanımızdaydı...:asigim:
Öyle işte...

de kuzum ,arkadaslarım da sıze baba dıyebılır mıyım derdı..

cok guzel baba -kız ılıskımız vardır bızım hala da,babamım dızıne yatıp aglayabılırım hala ama hala ..

insallah eşimle olursa bır kızmla da ılıskılerı benım babmla olan ılıskımız gıbı olur..

oyle cok ıstıyorum kı bunuuuu :asigim:

Çok güzelmiş canım Allah bozmasın...:lepi:
Benim de dileğim o yönde =)
a.s

kalmadım ama çok istiyorum :asigim:

Back
X