Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benim bubam da 40 kisi ile cik 1 kisi ile evlen gizim der, moderendir menim babam![]()
Sohbet bölümüne bu konuyu açayım mı kızlar kaydirigubbakcemile3
Hoşuma gitti bana naptığınızı anlatırsınızzz :jeyyar:
Sohbet bölümüne bu konuyu açayım mı kızlar kaydirigubbakcemile3
Hoşuma gitti bana naptığınızı anlatırsınızzz :jeyyar:
valla kızlar benim durumum kalmak değildi beraber yaşadık biz çünkükaydirigubbakcemile3 ama sürekli bir atraksiyon içersindeydik.. o zamanlardan aklımda kalan şey aşkım hiçbir zaman kıyafetlerini bir dolaba koyamamıştı yaa kıyamam ona. ben edirnedeyim ailem de istdaydı. yanlış yola sapıp ee bari edirneye gidelim deyip çat kapı gelirlerdikaydirigubbakcemile3 2 saatlik yolunca tabi. sürekli hazırda bir bavul vardı. baskın durumları için.. o günlerin tadı çookk güzeldi. aaa ne ayıp kalamam kalanı da kınarım diyenlere ben de şaşırıyorum valla. hiç mi insan bir ev ortamının özlemini çekmez yaa. eşofmanlarla sarılarak yağmurlu bir gecede film izlemeyi.. buna çok tepki verenler bence bazı konuları kalanlardan daha çok düşünüyordur söz meclisten dışarı... kaydirigubbakcemile3:kedi:
valla kızlar benim durumum kalmak değildi beraber yaşadık biz çünkükaydirigubbakcemile3 ama sürekli bir atraksiyon içersindeydik.. o zamanlardan aklımda kalan şey aşkım hiçbir zaman kıyafetlerini bir dolaba koyamamıştı yaa kıyamam ona. ben edirnedeyim ailem de istdaydı. yanlış yola sapıp ee bari edirneye gidelim deyip çat kapı gelirlerdikaydirigubbakcemile3 2 saatlik yolunca tabi. sürekli hazırda bir bavul vardı. baskın durumları için.. o günlerin tadı çookk güzeldi. aaa ne ayıp kalamam kalanı da kınarım diyenlere ben de şaşırıyorum valla. hiç mi insan bir ev ortamının özlemini çekmez yaa. eşofmanlarla sarılarak yağmurlu bir gecede film izlemeyi.. buna çok tepki verenler bence bazı konuları kalanlardan daha çok düşünüyordur söz meclisten dışarı... kaydirigubbakcemile3:kedi:
Yalançııııı yalançıııı sana kimse inanmassssssss lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü sırnaşık şey
huhahah
sus kız taş gelir birazdan kafana kaydirigubbakcemile3
ben eşimden önceki sevgilimlede kalmıştımmm
noldum şimdi o zaman
saçma ya artı salla! lülülülülülü
konuyu dağıtmayak neyseeeeeeee :1closedeyes:
gelir dimikaydirigubbakcemile3 valla canım ne demiş dilber hala ben lafımı ortaya korum beğenen alır beğenmeyen bırakır kaçarhihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Ohhh bende babama göre yaşasaydım aynen orda olurdum ikimiz tutuverirdik zemuszemus
Belli mi olu belki moderen bir Türk babası varıdır dediydim kendi kendime :gitme:
de kuzum ,arkadaslarım da sıze baba dıyebılır mıyım derdı..
cok guzel baba -kız ılıskımız vardır bızım hala da,babamım dızıne yatıp aglayabılırım hala ama hala ..
insallah eşimle olursa bır kızmla da ılıskılerı benım babmla olan ılıskımız gıbı olur..
oyle cok ıstıyorum kı bunuuuu :asigim:
Gibi gibi :)
Gibi gibi :)