benim doğum hikayemi okuyupta tanışma hikayemi okuyanlar bende gariplik olduğunu anlayacaklar :) bundan dört yıl evvel bir arkadaşım doğumgününe çağırdı. Çok ısrar etti mecburen gittim. Benim panik,şaşkın eşim de orda. Tabi ben o zamanlar yoğun aşk acısı çekiyorum partiye en pespaye halimle gittim. Aynada kendime baksam yuhh derim o denli kötüyüm anlayın. Benim şaşkınyanımda oturuyor habire bişeyler sorup duruyo konuşacak ya,benim cevaplar evet-hayır-bilmemden öteye geçmiyo. O gün ne kızdım ona be adam bir sürü bayan var,şıkır şıkır giyinmişler (arkadaşım amatör mankenlik yaptığı için düşünün gelen bayanları) git onlarla sohbet et dimi ama,yapıştın bana. Neyse gün bitti kurtuldum dedim,bir hafta sonra telefon benim bey illa buluşalım,ısrar ısrar baktım kurtuluş yok peki dedim. Benbuluşmaya yırtık kot,eski bir tsört ve at kuyruğu saçlar,sıfır makyaj gittim. Beyimiz takım elbiseli. Beni görünce kalktu yerinden garsona bir çarp sen tepsi hoooooppp yerde,yardım edeyim derken kafasını çarptı masaya ben gülmekten yerlerde :) neyse oturabildik yarım saat sonunda. Konuştuk ettik,daha doğrusu o konuşuyo ben habire tersliyorum. Sonunda açıldı,ısrar kıyamet dedim kurtuluşum yok mecburen deniycez, nede olsa ben bunu bıktırır kaçırırım böylelikle kurtulurum. Adama neler ettim neler. Buluşmaya gitmedim arayıp haber vermeyi geçin tlf larını açmadım. Gece aaaaa buluşacakmıydık unutmuşum arkadaşlarla sinenata gittim gibş acaiplikler,yok kurtulamıyorum adamdan. Neyse bu böyle devam etti. Baktım atışıyoruz,tartışıyoruz ama eğleniyoruz,farkında olmadan kendime özen göstermeye,aramasınıbeklemeye başlamışım. Veeesonuç uzun süren mutlu bir ilişki sonunda evlilik ve oğlum kucağımda. Bu arada ilişkimizin yedinci ayında ortaya çıkan bir gerçek koparttı beni. Ben aşk acısı çekerken nete takılmaya başladım genelde forumlara giriyorum tartışma konularına bakıyorum,yazıyorum felan. Forumlardan birinde biri var ama nasıl kıl,gıcık,ukala anlatamam. Biz sürekli didişiyoruz mesajlar aracılığı ile. Hatta bi gün öyle dellenmişim ki pm attım seni yakalarsam bi kaşık suda boğacağım diye. O ukala,gıcık şahıs eşimmiş :):):) iştee böyleeee. Bende bi gariplik var acaip olayları mıknatıs gibi çekiyorum sanırım. Acaip tanışma,arabada doğum :):)