sevgilinizle kavga esnasında....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siz hangi rolü üstlenirsiniz?

• Ankete Katılan
    423

Aynı benlülülülülülü

Mervem sorulur mu kıs bu da :roflol: Tabikide haklıysam canına okurum klava: Bide şöle bişi var ben zaten her daim haklıyımdır jeyyar

haklıysam canına okurum elbette :) zaten haklıyım ben hep şakkıdı sengözlerimebaksanab

Ben kavgada mecazen bel altından vurmaya bayılırım , ama yapmamak lazım hıcc de adilanee değilllll

sürekli bağırırım
oda bağırır
sonra ağlarım
sonra susarız
sonra öpmeye calısırım
öptürmez
bida ağlarım
:)

Eskiden hep bağırıp çağıran, telefonu suratına kapatan taraftım. Ama baktımki istediklerimi böyle yaptıramıyorum. Çünkü ben hırçınlaştıkça o da hırçınlaşıyor. Ee yönetme zorlaşıyoryerimseniben bende şimdi susuyorum ve kırılgan bir ses tonuyla tüm istediklerimi sayıyorum.:icecream: Tam bu esnada onda bir hipnoz durumu oluyor. Mıy mıy konuşan kıza dayanamıyor bu saftiriklerşakkıdı

ee vermiceksiniz zaaflarınızı bir bir elimize:hooray:

sakinleşmesini beklerim öncelikle aynı sekilde eger ben haklıysamda o dinler peki der tamam der sakinleşincede oturup neden böle böle oldu die tartıstıgımız mevzu üzerine konusur gönlümüzü alırız:1hug: böle Şenizjeyyar

Sinirinin yatismasini beklerim zaten, o zaman akadar unutur bile...Ondannnn sonra ben acarim konuyu konusurum hakliyi haksizi ararim ama bu seferde o takmaz...Konu coktannn sogumustur cunki.... :)))))

Haklı ya da haksız olayım fark etmez,bildiğim yolda ilerlerim ,car car car ,susmam.:dance:

haklıysam bağırırım..
haksızsam bağırırım..
eğer küçük bişeyse ve özür dilerse yine bağırırım..
sonra gelir kedi gibi sokulur ben de sarılırım:1closedeyes:
yoksam benimi anlattın superisi
bende bağırırım haklı haksız farkyapmaz

ya gerçekten sakin duranlara imreniyorum yaa ben hiç sakin değilimdir çocuk haklı olsa bile ben küserim bağırır çağırırım çok çekti benden çoookkk

Sürekli bağırırım, küserim, surat asarım, dır dır konuşurum, trip yaparım laelaelaelaelae . Çocukcağız neler çekiyor benden sırnaşık şey

ecenaz bız senle ruh ıkızımıyız ne:):):):):):) bende once bırakırım bagırsın cagırsın dıyee sonrada bi susarım delı olur konus konusana bısı demıcekmısın dıye ısrar eder sonrada bı baslarım susturamaz YASASIN KOTULUKK!!!!!!!!:)

ben haklıysam da haksızsam da uste cıkarım
canını okurum

Haklıysamda haksızsamda alttan alırım..
Eğer haksızsa öyle pişman olurki sonra..
Birde kendisi haksız olduğu halde üstüne gitmeyip alttan alınca daha beter pişman olur..
Sonra bütün özürleri o diler...

ilk başlarda haklıysam, haklı olduğumu açıklamaya çalışırdım. tabii ses tonum yükseldiği için onda aksi etki yaratır, onu sinirlendirirdi, ben kendimi yer bitirirdim.

sonra anladım durumu ve değiştim: haklı olduğuma emin olduğumda,doğru yaptığım davranış için "evet cnm tabii, ben zaten bunları bunları yaptığım için haksızım, affedersin" ya da onun yaptığı hatayı ben yapmışım gibi "evet zaten bunu ben yapmıştım, affedersin" diyerek hemen sessizliğe geçmeye başlamıştım ve görmüştüm ki en etkili yöntem buydu onun için. sessiz kalınca dank ediyordu çünkü kafasına:mymeka:

tekrar başlarsak onunla yine aynısını yaparım sanırım.:uhm:

Hep alttan alirim isaretledim ama aslinda o hep degil, cogu zaman..benneyaptımki
Hakliysam, hakli oldugumu sakince anlatirim, mantikli bir aciklama yaparim.
Sinirliysem konusmamayi tercih ederim.:dilcikar:
O sinirliyse, kimse durduramaz zaten, ne desemde anlamaz, bagirir cagirir, ben alttan alirim, yatismasini beklerim.benneyaptımki
Ama saman alevi gibidir siniri, 5 dakika kendi haline birakinca, niye konusmuyorsun der, yanasir hemen.:1hug:
Sonra özür diler, seni cok kiriyorum, benim bu tavirlarima karsilIk hep alttan aliyorsun, eziyorsun beni der.:1hug:
Gercekten sevdigini bilmesem ve bu hareketleri bilerek yaptigini bilsem belki bu kadar katlanmazdim, ama dogasinda var sinirlilik karadeniz erkegi, bir o kadarda sevdigine sahip cikabilecek kapasitede bir yürege sahip.
Bu aksi huylarinin yani sira güzel huylarida var yani.
Seviyorum kecimi..:asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…