sevgilinizle kavga esnasında....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siz hangi rolü üstlenirsiniz?

• Ankete Katılan
    423
evet genelde hep ben haklı oldum şimdiye kadar..bunu söyleyende hep kendisi oldu..
canım benim ya beni kızdırır kızdırır sonra kendi sakinleştirir..ama hep yanlış anlaşılmalar sonucu olur..yani tek taraflı bir yanlış anlaşılma...
allaha şükür hiç tartışma yada kavgamız olmadı.öyle bir sorunumuz da olmadı....inşallahta olmaz hiç...

Sinirinin yatışmasını beklerim huyunu bildiğim için sinirliyken ben haklı olsamda boşuna kavga etmiş oluruz o yüzden beklerim siniri geçsin sonra nasılsa anlar hatasını aşkım benimm :1hug:

ben pek susan biri değilim, çok konuşurum ama en son sakinleşip fikrini sormak aklıma gelir.

haklıysam canına okurum...
haksızsam susar bütün bağırmalarını dinlerim napıyım

durumumuza göre birisi alttan alır..
eğer ben çok sinirliysem o alttan alır.
o çok sinirliyse ben alttan alırım..
Allahtan ikimiz birden çok sinirlenmiyoruz :)

genelde sakindir ama zaten hic bagris cagris kavga etmeyiz tartisiri biz bol bol ben genelde laf sokarim o aciklar sonra susarim genelde o hakli cikar eger ben hakliysam alttan alir ikmizde hakliysak tartisma uzayacak gibiyse konusmayi ertelerim ben bazen sakince dusunebilmek icin. ne bileyim degisiyor birbirimizi kiriyorsak tartisirken pek hos olmaz zaten sonra baya uzuluruz ikimizde..
tartismayalim kavga etmeyelim ya kimse de etmesin..

sinirlenince gözü bişey görmez
bu nedenle susar sinirinin geçmesini beklerim
sonra duygu sömürüsü yaparım o da çok üzülür ve benim suçum varsa affeder
haklıysam zaten hakkımı verir

sinirlenince gözü bişey görmez
bu nedenle susar sinirinin geçmesini beklerim
sonra duygu sömürüsü yaparım o da çok üzülür ve benim suçum varsa affeder
haklıysam zaten hakkımı verir

walla arkadaş napıyosa aynını yapıyom :dance:
ya walla benimki bi süre sakindir sinirliyken bir anda bir noktası vardır oraya denk gelince bağırır durmadan bağırır sesi kısılıncaya kadar bağırır .. o bagırırnca da ben susarım dinlerim 10 dk sonra sakinleşir ben başlarım :):))
kısaca bizde deli deli görünce çomağını saklıyo hep :roflol:

pek sinirLi benimkidee.. ama haksız yere üzüyosa beni sonra gönLümü aLmak için yapmadığı şey kaLmaz bebeim benimm yaa :asigim:

Haksızsam susarım...Haklıysam canını okurum...

ben haklıysam bağırır çağırırım kıyameti kopartırımklava:
o haklıysa çok tırsarım -tamam aşkım özür dilerim kocacım sen haklısın bidaha yapmam derim gönlünü almaya çalışırım:1hug:
ama bizim evde pek kavga olmaz

ben yüksek sese alışkın olmadığım için ne kendim bağırırım, ne de bağıran birini dinlerim...önce sakinleşsin, sonra konuşalım...yoksa gemileri yakarız ikimiz de baskın karakteriz çünki..:))
sakinleşince konuşuruz, haksızsam özür dilerim, haklıysam da kanıtladıktan sora vır vır yapmam, konu kapanır.

haklıysam yıkarım ortalıgı... benım sakınlesmemı bekler sadece..

eşim asabi biraz sinirlenince rahatsızlanıyor tartışma olduğunda genelde alttan alırım eğer patlama noktasındaysamda bağırıp çağırmam hiç öyle deli deli odama çekilirim yanına gitmem uzak dururum ağlarım sonra hatasını anlar gönlümü alır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…