sevgilinizle kavga esnasında....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siz hangi rolü üstlenirsiniz?

• Ankete Katılan
    423
önem vermediğim, geyiğine 1 sinirlilikse, car car konuşurum, tırmalarım bide, öyle 1 huyum var :roflol:
ama birşeye ciddi bozulursam, sinirlenirsem ağzımdan kelime çıkmaz, çok sakinleşirim, hemen anlar zaten bir sorun olduğunu. noldu söyle diyip durur ben konuşmam, söylesene diye yalvarır birsüre :roflol: zorla söylerim neye sinirlendiğimi. sonra birşekilde anlatır, açıklar vs. boşu boşuna sinirlendiğimi anlarım laelaelaelaelae yine normal neşeli halime dönerim 5dkda, eğer o birşeyime sinir olursa kedi gibi sırnaşırım öyle, o da 5dk dayanamaz. hiç ciddi kavgamız olamıyo zaten :lepi:

haklıysam aman aman korksun ve kaçsın benden derim.ölümüne savunurum hakkımı:mymeka:

Alttan almak lazım dırdırcı olmamak adına cünkü pişman etmesi daha kolay olur gibime geliyor..haksızsam kesinlikle af dielrim haklıysam cok konuşmam sonunda anlar zaten.

haksizsam bile üste cikmaya calisirim baktim olmuyor susarim
hakliysam canina okurum...
gecenlerde yine tartisdik neden arayip özür dilemedin madem hatalisin diye sorunca "askim korktum biliyorsun senden korkuyorum" :roflol::roflol::roflol:
neden korkuyor anlamis degilim

hep haklı oldugumdan canını okumakta kdv 'sikaydirigubbakcemile

haksızsamda susarım-tatlicadiarzu- (kazaya kurban getmüyelim:lepi:)

Ben de haksızsam susarım... Özür dilerim...
Ama haklıysam kızarım bide acıtasyon yaparım -tatlicadiarzu-

haksızsam konuşmama fırsat vermez zaten o benim canıma okur ama haksızsa o susar ben okurum canına

............................iki sefer gondermisim pardon

Son düzenleme:
:1ninca:yok o sinirli ben sinirli olmaz o once bagirir cagirir siniri gectimi ben baslarim bi yandan aglar bi yandan bagiririm tabi sonunda hep ben hakli cikarim:lepi:

ben sessız kalırım sakınken anlatırım
once beklerım cunku sınırlyken ınsanlar ne dedıgını bılmezler

duruma göre bütün şıkları uygulayabilirim, çok değişkenim Çok üzgünüm çoook ne yapacağımı ben bile kestiremiyorum

haksızsam susarım, ama haklıysam da çok üzrine gidipte hatasına sürekli yüzüne vurmam.
doğruyu konuşurum bir defa ve o konu benim için orda kapanır

benı haksız cıkartıyosa susarım, sonra sevgılılkten atarım bı sonrakı hareketnde..

ama haklı ckabılıosam sözumu dınlıyodur efendırır sevgılıge devam ederım.. ki zaten genelde haklı cıkarım bı sekılde , ola ki haklıysam da haksıza düşürülüyosammm .. olmısssssss

haklıysamda haksızsamda değişmez.. benimkide inat bende hemde ikimizde son derece..
kavga esnasında eğerki beni kzıdırdıysa kızgınsam direk tırmalarım onu.. kollarını kan içinde bıraktıgımı bilirim kaç defa... (tavsiye etmiyorum güzel bir davranış değil ama alışkanlık benimkii ) cırlarım bağırırırm bide dır dır aynı şeyleri tekrar eder dururum takıldıgım yerrde.. taki içimi boşaltana egom tatmin oluncaya kadar..
birde çok nispet yaparım kısaca ortadan çatlatırım onu. tavırlarımla hareketlerimle.. umursamaz hallerimle..
bunları ben yaptıktan sonra onun son noktasına gelirrrrr ve o patlar bu sefer ben kedi gibi susarım o sesi kesilinceye kadar bağırır hemde normal değil gözlerini 10 cm çapında açar ve yırtılıncaya kadr bağırır... ben iseee hiiiççç kediiii kediden farkım olmaz.. (deli deliyi görünce çomağını saklarya aynen öylee:1rolleyes:)
sonraa onun bağırması bitince hiç konuşmadan beni eve bırakır kapıyı açar arabadan inerimm .. bu kadar

Haksızsam susarım,haklıysam canını okurum...ama genelde hep haklıyım

Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook herzaman haklı olduğum için canına okurum.....klava: haksızsamda hiç konuşmam .

eger ben hataliysam susup ozur dilemesini bilirim ama buaralar huyummu degisti ne yapamiorum :)

önceleri susardım ama yok artık susmuyorum
bende haklıysam canına okurumklava:klava:

Haksızsam susarım...Haklıysam canını okurum... haksızda olsam gerci sonadan fark eder durumu kurtarırım ama neyse :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…