Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Duyar kasmak değil gerçekten o insanların üzüntülü oluşlarını hissediyorum anlatırsın anlamaz ama dalga geçiliyor bayağı hiç hoş değil.
Alakası yok.Gecen haftadan beri 6 7 konu açtı hepsinde aynı sorular söylüyoruz düzgünce ya bizle dalga geçiyor fake konu ya da bilerek uzatıyor. Bu saflik değil iyice inceleyin konularını anlarsınız.

Duyar kasmak değil gerçekten o insanların üzüntülü oluşlarını hissediyorum anlatırsın anlamaz ama dalga geçiliyor bayağı hiç hoş değil.
Gidip özelden yazarsın ozaman ona, bizide kınayamazsın ama doğru şeyleri yazdık gayet açıkça beyan ettik neye takıldın ki? ne yazmamızı bekliyordun ki ? açıkça yazanları bile ti ye alıyordu bizde troll olduğunu anladık bu insan gerçek değil yani olamaz

Konu bence fake. O yüzden dalga geçtim. Normalde buradaki birçok insan gayet yardımcı olan insanlar aslında.
Hangi kadın üstüme biniyordu falan yazar ki? Bilemedim. Buram buram fake kokuyor.
Kesinlikle.
Neler gorduk buralarda ,diyen bosuna demiyor

Sadece ilk sayfayı okudum anca bu kadar dayanabildim yani. Çok fake duruyorsun yaa.

Başkalarına bakma bunlar hislerle alakalı ama sevişmekten kastın baya ileri gitmek cinsel birliktelikse bunu kabul etme ki bu adam gururunu bile kırıyormuş. 3.5 yıllık ilişkide olan biri olarak söylüyorum kararına saygı duymak zorunda. Ben yanlış olduğunu düşünüyorum farklı düşünüyorsan yapamayız yolları ayıralım diyeceksin.

Olması gerekeni söyleyeyim . Senin ne hissettiğini zerre kadar umursamadan, seni mastürbasyon malzemesi olarak kullanan birisiyle olması gereken mesafe en az 1 km olmalı!
Hatta şimdiden koşmaya başla böyle birisinden ne kadar uzak o kadar iyi, aklın varsa kaç.

Seni isteyen seven adam zaten bekler dogru insan budur ki dogru insanda seni isteyen adamda biseyler yasamis olsanda seni kabul eder bu sekil yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…