- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
- 63
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Alakası yok.Gecen haftadan beri 6 7 konu açtı hepsinde aynı sorular söylüyoruz düzgünce ya bizle dalga geçiyor fake konu ya da bilerek uzatıyor. Bu saflik değil iyice inceleyin konularını anlarsınız.Duyar kasmak değil gerçekten o insanların üzüntülü oluşlarını hissediyorum anlatırsın anlamaz ama dalga geçiliyor bayağı hiç hoş değil.
Gidip özelden yazarsın ozaman ona, bizide kınayamazsın ama doğru şeyleri yazdık gayet açıkça beyan ettik neye takıldın ki? ne yazmamızı bekliyordun ki ? açıkça yazanları bile ti ye alıyordu bizde troll olduğunu anladık bu insan gerçek değil yani olamazDuyar kasmak değil gerçekten o insanların üzüntülü oluşlarını hissediyorum anlatırsın anlamaz ama dalga geçiliyor bayağı hiç hoş değil.
Hala etkisindeyim üstüme biniyor elliyor ahahahah dedi yaKonu bence fake. O yüzden dalga geçtim. Normalde buradaki birçok insan gayet yardımcı olan insanlar aslında.
Hangi kadın üstüme biniyordu falan yazar ki? Bilemedim. Buram buram fake kokuyor.
Sorma yaa yazarken yeniden kahkaha attım. Psikolojim iyi etkilenmedi sanırım bu durumdan. Üzerine binmeyen sevgili/eş de ne bileyim...Hala etkisindeyim üstüme biniyor elliyor ahahahah dedi ya
Kesinlikle.Konu bence fake. O yüzden dalga geçtim. Normalde buradaki birçok insan gayet yardımcı olan insanlar aslında.
Hangi kadın üstüme biniyordu falan yazar ki? Bilemedim. Buram buram fake kokuyor.
Sadece ilk sayfayı okudum anca bu kadar dayanabildim yani. Çok fake duruyorsun yaa.Özellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor ileri gitmeden. Bizim sevisme falan oluyordu mesela bana bazen yapamıyorsun deyip gururumu kiriyordu. Ama ileri gitmeye çalışıyordu çıplak ellemeye çalışıyordu.
Ilk mesaj yetiyor di mi:)Sadece ilk sayfayı okudum anca bu kadar dayanabildim yani. Çok fake duruyorsun yaa.
AynenIlk mesaj yetiyor di mi:)
Olması gerekeni söyleyeyim . Senin ne hissettiğini zerre kadar umursamadan, seni mastürbasyon malzemesi olarak kullanan birisiyle olması gereken mesafe en az 1 km olmalı!Özellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor ileri gitmeden. Bizim sevisme falan oluyordu mesela bana bazen yapamıyorsun deyip gururumu kiriyordu. Ama ileri gitmeye çalışıyordu çıplak ellemeye çalışıyordu.
Sinir derken sevisirken çıplak ellemeye çalışıyordu. Bi sinir gerekmiyor mu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?