- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
He ciplak elleme o yuzden sıkıntı
Sanıyorumki yakınınızdaki hemcinslerinizle çok fazla temasınız yok ya da bu gibi konularda çekingen davranıyorsunuz. Yakınlaşma meselesi tamamen sizin inisiyatifinize kalmış. Ama lütfen dikkat edin kullandırmayın kendinizi erkeklere hemen güvenmeyin normalde böyle yazmazdım ama gerçekten çok saf görünüyorsunuzSuan kendimi cok kotu hissettim herkes benimle dalga geçiyor. Zaten o yazinca daha olmaz dedim. En sonda ayrildigimda calistigim yere kadar gelmsiti
Cok şükür,hamd olsun ,inşallah,maşallah artık rahat bi kafayla uyuyabilirim nolur yeniden hortlama konular açmaHerseyin farkındayım beynim yandi. Bu insanls yapamicami. Amacinin baska olduğunu. Ciddi olmadığını. Farkındayım. Ve isteklerinin yanlis olduğunu
Bır gun yeniden evlenirsem su pozu nasip et be allahım...
Biniyormus da simdi okudum.. binmese yine neyse ama biniyorsa o adamdan hayir gelmez ne yazik ki.Dokunma eyleminin de bir duyu istemi olduğunu bilmiyordu öğrendi..
Forum da bu aralar baya sıkıcıydı iyi oldu
Yaaaaaacümleye özne nesne yüklem koysana kız kim neye biniyo tövbe est, tehlikeli saatlerdeyiz uyudun mu mesajı attırıcaksınız bana da eeefıwueh
Biraz mutluyum, agrıma kafamı takıyordum unuttum gulerkenAma sinirim bozuldu gece gece mutlu musun?
Öffff hatırlıyorum bunu ya
Ay şöyle bir şey mi biniyor derken
Konuyu sılemeyınce ustume biniyoru sildi ve bdv Bı dklıgına guzellestı......Yaaaaaaelliyor üstüme biniyor yazmıştı silmiş
demekki fesat değilmişim doğru anlamışımYaaaaaaelliyor üstüme biniyor yazmıştı silmiş
Konu sahibin çıplak teninde iki çift eldivenli el hayal ettim yaaÖffff hatırlıyorum bunu yavuyucam kıybacı gibi.
Ama konu sahibi bu şekil olsa yatip kalkıp dua eder yine evlendikleri içinonunki röpteşambırıyla konu sahibinin çıplak teninde gerceklestirmek istiyor bu resmi gerci roptesambiri da yoktur tabi sıska kollarına giydiği beyaz atleti vardır sadece kılkuyruğun.
Çifte at diyeceğim olmayacaküstüne biniyorsa sıkıntı tabi binmese sorun olmazdı ama zaten uzakta olcak Hakkari'de binemez rahat ol.
Ben konuyu okurken nedense arka fonda ben fero, hava kapalı hadi akalım'ı soyluyorduKonu sahibin çıplak teninde iki çift eldivenli el hayal ettim yaahemde beyaz atletli...
Bunlar var ya hayalimdeki pozlar... Allahım nasip et be...cıplak elle uste binmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?