Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Suan kendimi cok kotu hissettim herkes benimle dalga geçiyor. Zaten o yazinca daha olmaz dedim. En sonda ayrildigimda calistigim yere kadar gelmsiti
Sanıyorumki yakınınızdaki hemcinslerinizle çok fazla temasınız yok ya da bu gibi konularda çekingen davranıyorsunuz. Yakınlaşma meselesi tamamen sizin inisiyatifinize kalmış. Ama lütfen dikkat edin kullandırmayın kendinizi erkeklere hemen güvenmeyin normalde böyle yazmazdım ama gerçekten çok saf görünüyorsunuz

Herseyin farkındayım beynim yandi. Bu insanls yapamicami. Amacinin baska olduğunu. Ciddi olmadığını. Farkındayım. Ve isteklerinin yanlis olduğunu
Cok şükür,hamd olsun ,inşallah,maşallah artık rahat bi kafayla uyuyabilirim nolur yeniden hortlama konular açma ne bileyim çıplak olmak istemiyorsan olma,üstüne binmesine izin verme ,hatta hayatına girmesine izin verme.Benimde devreler yandi

Ay şöyle bir şey mi biniyor derken
Öffff hatırlıyorum bunu ya vuyucam kıybacı gibi.

Ama konu sahibi böyle gelin damatlıklı olsa yatıp kalkıp dua eder yine evlendikleri için onunki röpteşambırıyla konu sahibinin çıplak teninde gerceklestirmek istiyor bu resmi gerci roptesambiri da yoktur tabi sıska kollarına giydiği beyaz atleti vardır sadece kılkuyruğun.

Konu sahibin çıplak teninde iki çift eldivenli el hayal ettim yaa hemde beyaz atletli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…