- 24 Eylül 2013
- 9.899
- 32.450
- 748
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Bu işi giyinik yaparsanız tabi sonuç bu olur? Hem adamla mercimeği fırına veriyorum de, hem de elliyor beni de. Ellerinizi kollarımızı bağlayın o zaman ç.Sinir derken sevisirken çıplak ellemeye çalışıyordu. Bi sinir gerekmiyor mu sence
Biraz mutluyum, agrıma kafamı takıyordum unuttum gulerken
eee var bi hayalimizBunlar var ya hayalimdeki pozlar... Allahım nasip et be...cıplak elle uste binmeli...
koy vatikan'a rönesans tablosu diye yemin ediyorum sırıtmazjahaosjwısja Bu neee
Evli ve atlı ahahhhajahaosjwısja Bu neee
Allah muhafazaEndorfin ve serotonin yi gelir ondan..
Konu sahibine derman bulamadan uçurdular iyi mi?
Biz de gidiciyiz bu arada. Gidip yatmalı bence..
Bu gece de hızlı takılmacalııBen konuyu okurken nedense arka fonda ben fero, hava kapalı hadi akalım'ı soyluyordu
Gerçekten yakoy vatikan'a rönesans tablosu diye yemin ediyorum sırıtmaz
Hakkarili bey kimbılır kacıncı ruyayı goruyor konu sahıbı kızımız benı ıstetır mı diye sorarken.... Üzdü...Bu gece de hızlı takılmacalııHakkarili beyin iç sesi
Ay ya gerçekse cidden üzücü kız saf cidden tecrübesizde kimsenin yazdığını da anlayamadı diretti sonra ban yedi yazdığı şeyleride silemeyecek ahahah darbe üstüne darbe şarkısı vardı o geldi aklıma ahahah zeynep bastığındı galiba şarkının ismini hatırlayamadım ahahah bu şarkıyı ona armağan ediyorumHakkarili bey kimbılır kacıncı ruyayı goruyor konu sahıbı kızımız benı ıstetır mı diye sorarken.... Üzdü...
Ey hayat sen savk-ı sularda bir dolunaysın...
Hakkarili bey kimbılır kacıncı ruyayı goruyor konu sahıbı kızımız benı ıstetır mı diye sorarken.... Üzdü...
Ey hayat sen savk-ı sularda bir dolunaysın...
Yo ben o konuyu bilmiyorum hiç genelleme yapmayın lütfen :) kınamak değil anlatıyoruz ve anlamamakta direniyor yoksa gayet saygılı seviyeli bir şekilde yazdık hakaret mi ettik ? duyar kasmayın lütfen.Arkadaşlar niye hep saf birileri konu açınca dalga geçiyorsunuz? Soramamış kimseye anne baba cahil ve nerde nasıl bir hayatın içinde bilemiyoruz. Bu sitede onu kimse tanımıyor nasılsa diye buraya çekinmeden yazabilmiş ama neden kırıyorsunuz insanları? Dünde bi takıntılı bir transseksüel vardı ona da aynı davranışı gösterdiniz.
Aha biz konu bitti dedik yatmaya gidiyoduk ,yanlış zamanlama kardesArkadaşlar niye hep saf birileri konu açınca dalga geçiyorsunuz? Soramamış kimseye anne baba cahil ve nerde nasıl bir hayatın içinde bilemiyoruz. Bu sitede onu kimse tanımıyor nasılsa diye buraya çekinmeden yazabilmiş ama neden kırıyorsunuz insanları? Dünde bi takıntılı bir transseksüel vardı ona da aynı davranışı gösterdiniz.
Yaa ben anlamamakta direnme kısmını çok az farkla kaçırdım ama okudum tüm yorumları. Çabanızı takdir ediyorum hepinizin.GİRİŞ-kahkaha , anlamamakta direnme gelişme yok - sonuç ban yedi ahahahah
Duyar kasmak değil gerçekten o insanların üzüntülü oluşlarını hissediyorum anlatırsın anlamaz ama dalga geçiliyor bayağı hiç hoş değil.Yo ben o konuyu bilmiyorum hiç genelleme yapmayın lütfen :) kınamak değil anlatıyoruz ve anlamamakta direniyor yoksa gayet saygılı seviyeli bir şekilde yazdık hakaret mi ettik ? duyar kasmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?