Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Sinir derken sevisirken çıplak ellemeye çalışıyordu. Bi sinir gerekmiyor mu sence
Bu işi giyinik yaparsanız tabi sonuç bu olur? Hem adamla mercimeği fırına veriyorum de, hem de elliyor beni de. Ellerinizi kollarımızı bağlayın o zaman ç.

Endorfin ve serotonin yi gelir ondan..
Konu sahibine derman bulamadan uçurdular iyi mi?
Biz de gidiciyiz bu arada. Gidip yatmalı bence..
Allah muhafaza konu sahıbı anlamamakta ısrar ediyordu ya da gercekten trolldu.
Biraz yuzumuzu guldurdu sagolsun.
Uyuyabilirsek super olur cıdden

Bu gece de hızlı takılmacalıı Hakkarili beyin iç sesi
Hakkarili bey kimbılır kacıncı ruyayı goruyor konu sahıbı kızımız benı ıstetır mı diye sorarken.... Üzdü...

Ey hayat sen savk-ı sularda bir dolunaysın...

Hakkarili bey kimbılır kacıncı ruyayı goruyor konu sahıbı kızımız benı ıstetır mı diye sorarken.... Üzdü...

Ay ya gerçekse cidden üzücü kız saf cidden tecrübesizde kimsenin yazdığını da anlayamadı diretti sonra ban yedi yazdığı şeyleride silemeyecek ahahah darbe üstüne darbe şarkısı vardı o geldi aklıma ahahah zeynep bastığındı galiba şarkının ismini hatırlayamadım ahahah bu şarkıyı ona armağan ediyorum

Bu gerçekten üzdü işte...
Gerçek kesit gibi bitti konu şu an benim için.
giriş-kahkahalar-üzüntü

Arkadaşlar niye hep saf birileri konu açınca dalga geçiyorsunuz? Soramamış kimseye anne baba cahil ve nerde nasıl bir hayatın içinde bilemiyoruz. Bu sitede onu kimse tanımıyor nasılsa diye buraya çekinmeden yazabilmiş ama neden kırıyorsunuz insanları? Dünde bi takıntılı bir transseksüel vardı ona da aynı davranışı gösterdiniz.

Yo ben o konuyu bilmiyorum hiç genelleme yapmayın lütfen :) kınamak değil anlatıyoruz ve anlamamakta direniyor yoksa gayet saygılı seviyeli bir şekilde yazdık hakaret mi ettik ? duyar kasmayın lütfen.

Aha biz konu bitti dedik yatmaya gidiyoduk ,yanlış zamanlama kardes

Yo ben o konuyu bilmiyorum hiç genelleme yapmayın lütfen :) kınamak değil anlatıyoruz ve anlamamakta direniyor yoksa gayet saygılı seviyeli bir şekilde yazdık hakaret mi ettik ? duyar kasmayın lütfen.
Duyar kasmak değil gerçekten o insanların üzüntülü oluşlarını hissediyorum anlatırsın anlamaz ama dalga geçiliyor bayağı hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…