- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Sinir derken sevisirken çıplak ellemeye çalışıyordu. Bi sinir gerekmiyor mu sence
Annesi göster ama elletme demişCiplak olmak sorun degil ciplak ellemesi mi sorun?
Hem virus var eldivenle ellesin.
Bugün açılan konular saç baş yolmalık tam.Özellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor ileri gitmeden. Bizim sevisme falan oluyordu mesela bana bazen yapamıyorsun deyip gururumu kiriyordu. Ama ileri gitmeye çalışıyordu çıplak ellemeye çalışıyordu.
Eldiven takmadan yani, malum covid19 tehlikesi var, hanım kızımız ondan çekiniyorÇıplak ellemeye çalışıyor ne demek bu cümleyi biri bana açıklarmı
Teşekkür ederimEldiven takmadan yani, malum covid19 tehlikesi var, hanım kızımız ondan çekiniyor
Etini muuuncuklıyor galiba :)Çıplak ellemeye çalışıyor ne demek bu cümleyi biri bana açıklarmı
vallah kornadan dolayi biraz uzak durun 1 mtre kurali onemli,)Özellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor ileri gitmeden. Bizim sevisme falan oluyordu mesela bana bazen yapamıyorsun deyip gururumu kiriyordu. Ama ileri gitmeye çalışıyordu çıplak ellemeye çalışıyordu.
Kız dalga geçmeyin şununla anlamıyor bileGiyinik ya da çıplak, 30 santimden az bir metreden fazla olmayacak aradaki mesafe. Yoksa mazallahcezası bile var, hapislere düşersin.
kendinizi evleneceginiz insana saklayın bence,sonra erkekler herhalti yiyip terkedip gidiyorlar düşmeyin bu yanlışlaraBen ıstiyorum demekki belkide. Ama yapmassak aldatacak yaparsam gidecekmo
Sinir derken sevisirken çıplak ellemeye çalışıyordu. Bi sinir gerekmiyor mu sence
Hayir sadece soruyorum ciplak ellemek istiyor normal mi
Beynim yanıyorTAMAM ANLADIK, sakin, tamam anladık, cok sukur okudugumuzu anlıyoruz , tamam ?
yasınız kac cok merak edıyorum cıplak ellemesı normal mı demıssınız de yanı eger super guclerı yoksa gozlerınden ısınlar falan cıkaramıyorsa mecburen hıssetmek ıcın cıplak ellemek ısteyecektır zaten
ayrıca ılıskı yasarsak aldatmaz falan gıbı komık ınanılmaz absurt olaganustu basıt cok degısık dusunmussunuz
yahu kac yıllık evlı ınsanlar catır catır sevısgenlık yasayan ınsanlar ıhanet sebebıyle ayrılırken
bır sordugunuz sorulara bakıyorum
bır sıze bakıyorum
off
Utangaç davranmak değil olay ya anlamadinSanıyorumki yakınınızdaki hemcinslerinizle çok fazla temasınız yok ya da bu gibi konularda çekingen davranıyorsunuz. Yakınlaşma meselesi tamamen sizin inisiyatifinize kalmış. Ama lütfen dikkat edin kullandırmayın kendinizi erkeklere hemen güvenmeyin normalde böyle yazmazdım ama gerçekten çok saf görünüyorsunuz
Çok dalga geçtiniz gercketen üzülüyorum. Farkettim de ben yanlis yazmisim. Çıplak elle demekten kastım o değildi. Anlatamamisim. Yani özel bölgelerime dokunmak istiyordu. Ama elbise altından o anlamda dedimBunlar var ya hayalimdeki pozlar... Allahım nasip et be...cıplak elle uste binmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?