Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Sen yakınlaşmak istemiyorsun belli ki adam seni zorluyor ve sen de istiyorsun diye algı oyunu yapıyor. Tecavüz etse sen de istedin diyecek. İlişkide sınır senin istediğin kadardır. Bu işin normali yok. Dini sebeplerden ilişkiye karşı olabilirsin, mantıken yanlış bulabilirsin, utanabilirsin, çekinebilirsin veya tam tersi ilk günden cinsellik de yaşayabilirsin. Bunlar iki tarafın rızasıyla olur. Kandırmasıyla değil.

ne yapıp yapmayacağınızın sınırı size kalmıştır. bir erkekle tanıştığı gece de sevişebilir kadın ya da evlenmeyi de bekleyebilir, kişinin nerede nasıl rahat hissettiğiyle alakalıdır. kimse kimseyi bu konuda yargılayamaz.

ama naçizane fikrim, sınırınız ne olursa olsun, yanınızdaki kişi sizi destekleyen, sizi tercihlerinizde özgür bırakan ve sizi iyi hissettiren biri olsun.

Ay ne sınırı ya dokunmadan aşk olmaz bence. Bence su dünyadaki en güzel sey sevdigine dokunmak. Toplum baskisindan cekindigin icin sevişmezsin en fazla. Ne mesafeymiş

Bugün açılan konular saç baş yolmalık tam.
Yahu sevişme sınırınızı başkalarının fikirlerine göre mi belirleyeceksiniz?
Herkesin değer yargıları farklıdır. Herkes kendi değer yargısına göre yorum yapar.

Kusura bakma ama Sen onla cinsellik yasamamiyorsun diye seni terk ediyorsa Zil takıp oynamalısın yoksa Zaten Şeftali yi çizip Gene gidicek. Amacı belli Seftalinin Suyunu Emcůkleyip posasını atacak...

Seni seven olduğun gibi kabul edendir...

vallah kornadan dolayi biraz uzak durun 1 mtre kurali onemli,)

Sinir derken sevisirken çıplak ellemeye çalışıyordu. Bi sinir gerekmiyor mu sence
Sinir derken sevisirken çıplak ellemeye çalışıyordu. Bi sinir gerekmiyor mu sence
Hayir sadece soruyorum ciplak ellemek istiyor normal mi

TAMAM ANLADIK, sakin, tamam anladık, cok sukur okudugumuzu anlıyoruz , tamam ?

yasınız kac cok merak edıyorum cıplak ellemesı normal mı demıssınız de yanı eger super guclerı yoksa gozlerınden ısınlar falan cıkaramıyorsa mecburen hıssetmek ıcın cıplak ellemek ısteyecektır zaten

ayrıca ılıskı yasarsak aldatmaz falan gıbı komık ınanılmaz absurt olaganustu basıt cok degısık dusunmussunuz
yahu kac yıllık evlı ınsanlar catır catır sevısgenlık yasayan ınsanlar ıhanet sebebıyle ayrılırken
bır sordugunuz sorulara bakıyorum
bır sıze bakıyorum
off

Beynim yanıyor

Utangaç davranmak değil olay ya anlamadin

Bunlar var ya hayalimdeki pozlar... Allahım nasip et be...cıplak elle uste binmeli...
Çok dalga geçtiniz gercketen üzülüyorum. Farkettim de ben yanlis yazmisim. Çıplak elle demekten kastım o değildi. Anlatamamisim. Yani özel bölgelerime dokunmak istiyordu. Ama elbise altından o anlamda dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…