- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Arkadaşım, adam sana çok aşık.Iyi de evlenirsek düzelmesine gerek varmi. Zaten o zaman normal. Ki istemeye gelirse gerçekten kendini düzeltip gelmeli. Ciddi olduğunu göstermek icin bunu yapabilirmis
Sevseydi seni Hakkariye gittiği zaman bırakır mıydı?Ben gerçekten sevmesemm isyerine gelip seni saatlerce beklemezdim dedi. Hatta en son baristigimizda bayadir falan hic o konuları açmadı. Sende istiyorsun demek biraz saçma bence benden mi cesaret aliyo. Ama ben istesem tartışma cikmaz istiyoruz die herseyi yapacaz mi
Gittiği zaman ben ayrıldım. Yapamayiz dedimSevseydi seni Hakkariye gittiği zaman bırakır mıydı?
Baktı orada kandırılacak saf kız yok dümeni tekrar sana döndürdü.
Bir de bir kere yazdi ben istemiyorum dedim daha yazdı niye sence gelirde yine konuşmak ister eminim. Ama ben rahatsız olduğum herseyi söylerim uymayacaksa barismamSevseydi seni Hakkariye gittiği zaman bırakır mıydı?
Baktı orada kandırılacak saf kız yok dümeni tekrar sana döndürdü.
Yo çabalamıyormuş zaten. Bir nevi ayrılmaya mecbur etmiş seni.Gittiği zaman ben ayrıldım. Yapamayiz dedim
He tamam barış o zaman ne diyebilirim ki. Kullanılacaksın ateşe doğru yürüyorsun.Bir de bir kere yazdi ben istemiyorum dedim daha yazdı niye sence gelirde yine konuşmak ister eminim. Ama ben rahatsız olduğum herseyi söylerim uymayacaksa barismam
Gercketen ciddi konuşuyor barisma diyen arkadaşlarim bile görünce konusunca iyi diyorlar. Zaten baktim yine o yöne gidiyor bitiririm falaj derim basta olmaz mi. Annesi falan da biliyordu beniYo çabalamıyormuş zaten. Bir nevi ayrılmaya mecbur etmiş seni.
He tamam barış o zaman ne diyebilirim ki. Kullanılacaksın ateşe doğru yürüyorsun.
Ya lütfen tamam barışacaksan barış.Gercketen ciddi konuşuyor barisma diyen arkadaşlarim bile görünce konusunca iyi diyorlar. Zaten baktim yine o yöne gidiyor bitiririm falaj derim basta olmaz mi. Annesi falan da biliyordu beni
Cocuk hakkarıde. Sen degılsın.Ben gerçekten sevmesemm isyerine gelip seni saatlerce beklemezdim dedi. Hatta en son baristigimizda bayadir falan hic o konuları açmadı. Sende istiyorsun demek biraz saçma bence benden mi cesaret aliyo. Ama ben istesem tartışma cikmaz istiyoruz die herseyi yapacaz mi
Ne alaka anlamadım bu arada sen kac yasindasinCocuk hakkarıde. Sen degılsın.
Kendini düzeltip güven verse de mi barışmazsinYa lütfen tamam barışacaksan barış.
Ben olsam bi abazayla barışmazdım. Tercih senin tercihin.
Her ilişkinin dinamiği farklı tabi. (Reşit olduğunuzu varsayarak konuşuyorum). Bana göre cinsellik olmadan ilişki olmaz. Hiçbir insan cinsellik gibi normal bir duyguyu bastırmamalı. Ama bir taraftan da bu sizin bedeniniz. Güvenmiyorsanız/o sınırlarınıza saygı duymuyorsa bitsin gitsin bu ilişki. Bilemedim,sizin bedeniniz bu sonuçta ama bence cinsellik kötü birşey değil. Aldatma korkusu çok saçma bişey. Yani istediğini yap,sal ipini gitsin. Giden gider,gitmeyen gitmezDalga gecme lütfen kafam karışık
Barışmam.Kendini düzeltip güven verse de mi barışmazsin
Tabikide illa ki herkes ister sevdiğine dokunabilmek. Ama mesela bunu sürekli hale getirmek. Mesajda sürekli istiyorum demek. Her hafta evde buluşmak istemek sacma değil mi. Hani arada sirada olsa daha iyi değil mi. Bir de eve gittimde yakinlasiyoruz ama elbise altından elleme dmem mantıksız mi. Sonuçta herseye izin verirsem hep ilerisi gelecekHer ilişkinin dinamiği farklı tabi. (Reşit olduğunuzu varsayarak konuşuyorum). Bana göre cinsellik olmadan ilişki olmaz. Hiçbir insan cinsellik gibi normal bir duyguyu bastırmamalı. Ama bir taraftan da bu sizin bedeniniz. Güvenmiyorsanız/o sınırlarınıza saygı duymuyorsa bitsin gitsin bu ilişki. Bilemedim,sizin bedeniniz bu sonuçta ama bence cinsellik kötü birşey değil. Aldatma korkusu çok saçma bişey. Yani istediğini yap,sal ipini gitsin. Giden gider,gitmeyen gitmez
Ben ayrıldım canim terketmek gibi bisey yok.Abla sen ayrılmadın mı? en son bu çocuk seni terk edip gitmişti.
Başına bir gelecek var gibi duruyor
Senin sevgilin var miBarışmam.
Sapık, benden faydalanmaya çalışan abaza erkek sevmiyorum ben.
Evet var.Senin sevgilin var mi
Tamam abla sen ayrıldınBen ayrıldım canim terketmek gibi bisey yok.
Saksi ne alaka. Anlamadin. Çıplak derken elbise altindan ellemek istiyorafedersiniz sözüm meclisten dışarı ama saksıda mı yetiştiniz?
İlerisi gelse ne olacak peki? Siz ne düşünüyorsunuz? Bir de söylediklerim dışında birşey sormak istiyorum. Ne sıklıkta bunu dile getiriyor. Normal sohbet edebiliyo musunuz? Bir de ne kadar süredir görüşüyosunuz?Tabikide illa ki herkes ister sevdiğine dokunabilmek. Ama mesela bunu sürekli hale getirmek. Mesajda sürekli istiyorum demek. Her hafta evde buluşmak istemek sacma değil mi. Hani arada sirada olsa daha iyi değil mi. Bir de eve gittimde yakinlasiyoruz ama elbise altından elleme dmem mantıksız mi. Sonuçta herseye izin verirsem hep ilerisi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?