- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 28
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
O nasil davranıyor bu konulardq. Bas basa kalıyor musunuzEvet var.
Bana neden soruyorsun ki? Konu ben ve sevgilim değiliz, sen ve sevgilinsiniz.O nasil davranıyor bu konulardq. Bas basa kalıyor musunuz
Ilerisi gercketen cinsel birliktelik olur bence. Eve gidip soyunmak istememem sacma mi. Sorulara cevap vereyim. Normal sohbet ediyoruz. Ben özledim falan deyince hemen yanima gel deyip tatmin olmaya çalışıyor seninle şunu bunu yapmak istiyorum vs. Her bulusmada genelde evde bulusmak istiyor insanlarin icinde rahat sarilamiyormus. Birliktelik 8 ayİlerisi gelse ne olacak peki? Siz ne düşünüyorsunuz? Bir de söylediklerim dışında birşey sormak istiyorum. Ne sıklıkta bunu dile getiriyor. Normal sohbet edebiliyo musunuz? Bir de ne kadar süredir görüşüyosunuz?
Bu evde kalip yakinlasma sürekli mi oluyor arada mi. Yani sevse bile sürekli ev istemesi Normal mi. Yanliz kalınca her seferinde ileri gitmek istiyor mu elbise altindan ellemek falan. Siz ne zamandır berabersiniz. Konu benim doğru sadece merak ettim işleyiş nasildir diye olmasi gerekeniBana neden soruyorsun ki? Konu ben ve sevgilim değiliz, sen ve sevgilinsiniz.
Ama anlatayım
evet kalıyoruz, çoğu zaman aynı evi paylaşıyoruz.
Ben istemediğim zaman bana saygı duyar, yakınlaşma adımını hep benden bekler.
Abaza gibi "sende istiyooğğsuunn kabul et" diye beni ikna etmeye çalışmaz.
İyidir genel olarak.
Bunu istemiyorsan bırak gitsin. Hem sen başka şehirdesin o başka şehirde. Tamam herkesin kendi bedeni kendi kararı falan ama o tatmin olurken sen olmicak mısın? Kullanıldığını falan mı düşünceksin?Ilerisi gercketen cinsel birliktelik olur bence. Eve gidip soyunmak istememem sacma mi. Sorulara cevap vereyim. Normal sohbet ediyoruz. Ben özledim falan deyince hemen yanima gel deyip tatmin olmaya çalışıyor seninle şunu bunu yapmak istiyorum vs. Her bulusmada genelde evde bulusmak istiyor insanlarin icinde rahat sarilamiyormus. Birliktelik 8 ay
Bu istekleri normal mi ben mi abartıyorum onu düşünüyordum. Cevabını bulamadığım icin rahat olamıyorum.ayni sehirdeydik gitti yine gelicekBunu istemiyorsan bırak gitsin. Hem sen başka şehirdesin o başka şehirde. Tamam herkesin kendi bedeni kendi kararı falan ama o tatmin olurken sen olmicak mısın? Kullanıldığını falan mı düşünceksin?
Arkadaşım anlatamıyor muyum sana?Bu evde kalip yakinlasma sürekli mi oluyor arada mi. Yani sevse bile sürekli ev istemesi Normal mi. Yanliz kalınca her seferinde ileri gitmek istiyor mu elbise altindan ellemek falan. Siz ne zamandır berabersiniz. Konu benim doğru sadece merak ettim işleyiş nasildir diye olmasi gerekeni
Normal tabi ki,sevişmeyen insan bile sevdiğini arzular. Tek farkı eyleme geçirmez. Güveniyosan sorun yok benceBu istekleri normal mi ben mi abartıyorum onu düşünüyordum. Cevabını bulamadığım icin rahat olamıyorum.ayni sehirdeydik gitti yine gelicek
Anladim güzel iliskiniz. Sen surekli istiyor musun ayda bir kere flan da uzun mu çok. Hayir sevgilim olsun sirf diye katlanamam tabiki de. Sanirim düzelmesini istiyorum ondan boyle gerginim. Bir de kafamı karıştırıyor. Bazen bi davranıyor ciddiyetsiz bazen bisey diyor ciddi diyorsun. Oyle karışık oluyorArkadaşım anlatamıyor muyum sana?
Ben istemedikçe elimi bile tutmuyor, bırak zorlamayı.
İleri gidiyoruz ya da gitmiyoruz bu bizim ilişkimizle alakalı bir durum. Benim sevgilim beni seviyor, bana değer veriyor. Benim istemediğim hiçbirşeyi yapmıyor. Ve evet merak ediyorsan cinsellik yaşıyoruz. Ama bu ben istersem oluyor. O bu konularda bana daha narin, daha kırılgan davranıyor. İstemezsem 1 yıl bile birlikte olmayız. Sapık olup beni zorlamaz buna eminim. Her ilişkinin dinamiği farklı. Biz böyle mutluyuz. Ama senin sevgilin gibi sevgilim olsa ilk haftadan postalarım onu. O kim ki benim istemediğim birşeyi bana baskı yoluyla yaptırmaya çalışacak? Dokundurmak (bu tabiri sevmedim) istemiyorsan elleyemez, dokunamaz. Sen sırf sevgilim olsun diye adamın isteklerini gelip burada soruyorsan sende sorun var. Sevgili bu kadar önemli mi? Bunu bırakıp seni gerçekten seven bir insanla beraber olsan kötü mü olur? Bu adam sadece ama sadece pişmanlığın olacak. Başka hiçbirşeyin değil.
Sürekli isteyince ister istemez güvenim sarsılıyor. Seven insan böyle sürekli ister mi. Mesajda dile getir. Bulusmada dile getir.Normal tabi ki,sevişmeyen insan bile sevdiğini arzular. Tek farkı eyleme geçirmez. Güveniyosan sorun yok bence
Seven insan sevdiğini ister.. Ben seviyorum ki istiyorum. Ama ayda 1 ama haftada 1 ama günde 1.Anladim güzel iliskiniz. Sen surekli istiyor musun ayda bir kere flan da uzun mu çok. Hayir sevgilim olsun sirf diye katlanamam tabiki de. Sanirim düzelmesini istiyorum ondan boyle gerginim. Bir de kafamı karıştırıyor. Bazen bi davranıyor ciddiyetsiz bazen bisey diyor ciddi diyorsun. Oyle karışık oluyor
O da oyle diyor seviyorum istiyorum diyor. Ben surekli yanlis anlayip abartıyor muyum. Diye düşünüyorum bazen. Birseyleri kisitlamam ynalis mi. Ama surekli mesajda buluşunca istiyorum demesi rhatsiz ediyor. Sizde de surekli dile getirme oluyor mu. İstiyorum desem yanlis dusunecek demesem istemiyosunSeven insan sevdiğini ister.. Ben seviyorum ki istiyorum. Ama ayda 1 ama haftada 1 ama günde 1.
Anlatamıyorum sanırım, benim sevgilim dile getirmiyor. Fikirlerime saygısı var.O da oyle diyor seviyorum istiyorum diyor. Ben surekli yanlis anlayip abartıyor muyum. Diye düşünüyorum bazen. Birseyleri kisitlamam ynalis mi. Ama surekli mesajda buluşunca istiyorum demesi rhatsiz ediyor. Sizde de surekli dile getirme oluyor mu. İstiyorum desem yanlis dusunecek demesem istemiyosun
Anladim teşekkür ederim olmasi gereken buAnlatamıyorum sanırım, benim sevgilim dile getirmiyor. Fikirlerime saygısı var.
Adama uzaydan bile baksak ne sen gerçeksin ne de adam ciddi osnfıusheffeBu adam istemeye gelse bile ciddi değil midir.
Boş yaomaAdama uzaydan bile baksak ne sen gerçeksin ne de adam ciddi osnfıusheffe
Benimki oyle değil malesef. Surekli dile getiriyor. Bende bikac kere sustum mal gibi. Sonra duzeltemedim istese kendi düzeltir diAnlatamıyorum sanırım, benim sevgilim dile getirmiyor. Fikirlerime saygısı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?