Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

O nasil davranıyor bu konulardq. Bas basa kalıyor musunuz
Bana neden soruyorsun ki? Konu ben ve sevgilim değiliz, sen ve sevgilinsiniz.
Ama anlatayım
evet kalıyoruz, çoğu zaman aynı evi paylaşıyoruz.
Ben istemediğim zaman bana saygı duyar, yakınlaşma adımını hep benden bekler.
Abaza gibi "sende istiyooğğsuunn kabul et" diye beni ikna etmeye çalışmaz.
İyidir genel olarak.

Ilerisi gercketen cinsel birliktelik olur bence. Eve gidip soyunmak istememem sacma mi. Sorulara cevap vereyim. Normal sohbet ediyoruz. Ben özledim falan deyince hemen yanima gel deyip tatmin olmaya çalışıyor seninle şunu bunu yapmak istiyorum vs. Her bulusmada genelde evde bulusmak istiyor insanlarin icinde rahat sarilamiyormus. Birliktelik 8 ay

Bu evde kalip yakinlasma sürekli mi oluyor arada mi. Yani sevse bile sürekli ev istemesi Normal mi. Yanliz kalınca her seferinde ileri gitmek istiyor mu elbise altindan ellemek falan. Siz ne zamandır berabersiniz. Konu benim doğru sadece merak ettim işleyiş nasildir diye olmasi gerekeni

Bunu istemiyorsan bırak gitsin. Hem sen başka şehirdesin o başka şehirde. Tamam herkesin kendi bedeni kendi kararı falan ama o tatmin olurken sen olmicak mısın? Kullanıldığını falan mı düşünceksin?

Bunu istemiyorsan bırak gitsin. Hem sen başka şehirdesin o başka şehirde. Tamam herkesin kendi bedeni kendi kararı falan ama o tatmin olurken sen olmicak mısın? Kullanıldığını falan mı düşünceksin?
Bu istekleri normal mi ben mi abartıyorum onu düşünüyordum. Cevabını bulamadığım icin rahat olamıyorum.ayni sehirdeydik gitti yine gelicek

Arkadaşım anlatamıyor muyum sana?
Ben istemedikçe elimi bile tutmuyor, bırak zorlamayı.
İleri gidiyoruz ya da gitmiyoruz bu bizim ilişkimizle alakalı bir durum. Benim sevgilim beni seviyor, bana değer veriyor. Benim istemediğim hiçbirşeyi yapmıyor. Ve evet merak ediyorsan cinsellik yaşıyoruz. Ama bu ben istersem oluyor. O bu konularda bana daha narin, daha kırılgan davranıyor. İstemezsem 1 yıl bile birlikte olmayız. Sapık olup beni zorlamaz buna eminim. Her ilişkinin dinamiği farklı. Biz böyle mutluyuz. Ama senin sevgilin gibi sevgilim olsa ilk haftadan postalarım onu. O kim ki benim istemediğim birşeyi bana baskı yoluyla yaptırmaya çalışacak? Dokundurmak (bu tabiri sevmedim) istemiyorsan elleyemez, dokunamaz. Sen sırf sevgilim olsun diye adamın isteklerini gelip burada soruyorsan sende sorun var. Sevgili bu kadar önemli mi? Bunu bırakıp seni gerçekten seven bir insanla beraber olsan kötü mü olur? Bu adam sadece ama sadece pişmanlığın olacak. Başka hiçbirşeyin değil.

Anladim güzel iliskiniz. Sen surekli istiyor musun ayda bir kere flan da uzun mu çok. Hayir sevgilim olsun sirf diye katlanamam tabiki de. Sanirim düzelmesini istiyorum ondan boyle gerginim. Bir de kafamı karıştırıyor. Bazen bi davranıyor ciddiyetsiz bazen bisey diyor ciddi diyorsun. Oyle karışık oluyor

Seven insan sevdiğini ister.. Ben seviyorum ki istiyorum. Ama ayda 1 ama haftada 1 ama günde 1.

Seven insan sevdiğini ister.. Ben seviyorum ki istiyorum. Ama ayda 1 ama haftada 1 ama günde 1.
O da oyle diyor seviyorum istiyorum diyor. Ben surekli yanlis anlayip abartıyor muyum. Diye düşünüyorum bazen. Birseyleri kisitlamam ynalis mi. Ama surekli mesajda buluşunca istiyorum demesi rhatsiz ediyor. Sizde de surekli dile getirme oluyor mu. İstiyorum desem yanlis dusunecek demesem istemiyosun

Buna sadece iliskideki iki kisi karar verir, buraya gore mi hareket edeceksin ki?
Benim bedenim,benim kararlarim. Eger ben istemiyorsam erkek arkadasim bir eyleme gecemez.
Ki yeterince olgun insanlar zaten bunun lafini bile etmez, her sey karsilikli isteyince olur.
Bu durumdan rahatsizsan zaten kilit nokta bu. İstemedigin, seni huzursuz eden, hoslanmadigin, sana dogru gelmeyen hicbir seyi yapma. İnsanin kendisi en degerlidir, sirf o istiyor diye rahatsiz oldugun seyleri asla yapmamalisin. Ve iliski yasamayinca aldatacak kadar karaktersiz ve seref yoksunu ise zaten defolup gitmesi en hayirlisi olur.

Anlatamıyorum sanırım, benim sevgilim dile getirmiyor. Fikirlerime saygısı var.

2 yıl nişanlı kaldım elini bile tutmadım bunu kendin bileceksin arkadaşım her ilişkinin dinamiği farklıdır. Bu işler şöyle olmalı böyle olmalı diye olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…