- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
KısmetDüzelince gelie acelesi olmayan bisey yazmadi daha ben tersleyince
23Burda önemli olan sen ne istiyorsun?Aldatacak olan sevişsende aldatır sevişmesende o karakterle alakalı sen bu kadar düşündüğüne göre karakterde sıkıntı var.Bu arada yaşın kaç?
Ama öyle bilinçli olmak lazım.Kınu sahibinin konusunu dağıtmak istemem ama hunharca güldüm şu yazdığınızaCoronadan sonra bi değiştik biz
Neyı anlamiyorum biliyor musun genel diyecegım bunu, 23 yasında hayatının en guzel cagında okumak calismak yarın ne giysem diye derlenip ayna karsısında kıyafet denemek varken, karantinadayz dıyıp arkadaslarıyla goruntulu konusup geyik yapmaak varken boyle cocuklara saplanıp kalıp dert edip gunlerınızı ziyan etmenizi anlamiyorum asla.Ben 23 o 26
Olay şu hakkarili adetleri de ağır. Uzaktan ilişki icin sartlar uygun değildi. İlerde evlenirsek hakkariye gidip birlik oturmami isticekti o yüzden mecburen olmaz dedim. Bende ki saçmalık ne peki?Ha ve yapamayacağınızı anladıysanız tekrar barışma fikrinin saçmalığı?
Hakkari gercegı hala varken sevısmezsem aldatırsa diye sorman?Olay şu hakkarili adetleri de ağır. Uzaktan ilişki icin sartlar uygun değildi. İlerde evlenirsek hakkariye gidip birlik oturmami isticekti o yüzden mecburen olmaz dedim. Bende ki saçmalık ne peki?
Istemiyorsan birlik oturmayı bırak o zaman niye ugrasiyosun.Olay şu hakkarili adetleri de ağır. Uzaktan ilişki icin sartlar uygun değildi. İlerde evlenirsek hakkariye gidip birlik oturmami isticekti o yüzden mecburen olmaz dedim. Bende ki saçmalık ne peki?
Bazen sadece bakarız verdiği cevaplara ahahahahHakkari gercegı hala varken sevısmezsem aldatırsa diye sorman?
Sevismeyi falan geç ya onlar kafamda kaldığı için sordum. Suan tek olay gelince ciddi olursa isterim seni derse kabul edersem hayir gelirmiNeyı anlamiyorum biliyor musun genel diyecegım bunu, 23 yasında hayatının en guzel cagında okumak calismak yarın ne giysem diye derlenip ayna karsısında kıyafet denemek varken, karantinadayz dıyıp arkadaslarıyla goruntulu konusup geyik yapmaak varken boyle cocuklara saplanıp kalıp dert edip gunlerınızı ziyan etmenizi anlamiyorum asla.
Boyle dengesiz kopukların pesinde ziyan oluyor seneler. O sıkıntıdan yazmıs oyle bisey.
Sen bunu dert etmıs sevısmezsem ya aldatırsa dıyosun ve yasın 23.
Allah akil fikir versin
adamın hakkarili olduğu gerçeği hala sabit ve sonsuza kadar sabit kalıcak amaOlay şu hakkarili adetleri de ağır. Uzaktan ilişki icin sartlar uygun değildi. İlerde evlenirsek hakkariye gidip birlik oturmami isticekti o yüzden mecburen olmaz dedim. Bende ki saçmalık ne peki?
Gelince seni istemeyecek canımınıcı.Sevismeyi falan geç ya onlar kafamda kaldığı için sordum. Suan tek olay gelince ciddi olursa isterim seni derse kabul edersem hayir gelirmi
yahu biz ne bilelim bu sorunun cevabını? adamları güneşe tutunca alınlarında yazmıyo kiSevismeyi falan geç ya onlar kafamda kaldığı için sordum. Suan tek olay gelince ciddi olursa isterim seni derse kabul edersem hayir gelirmi
Geldiği zaman karsima geçip ailenle tanıştır derse peki? TanistirayimmiGelince seni istemeyecek canımınıcı.
Simdı bu isteme fikrine seni inandırıp İnternet ustunden kendını egleyecek ne kadar ileri gidebılırsenız.
Adam hakkarıde yalnız, karantına var heryer kapalı.
Simdı seni etkilerde sanal ustunden eglenirse ne ala. Derdi bu.
Seni falan istemeyecek
Oyle bisey demeyecegı ıcın rahat ol bu konuda.Geldiği zaman karsima geçip ailenle tanıştır derse peki? Tanistirayimmi
Suan kendimi cok kotu hissettim herkes benimle dalga geçiyor. Zaten o yazinca daha olmaz dedim. En sonda ayrildigimda calistigim yere kadar gelmsitiGelince seni istemeyecek canımınıcı.
Simdı bu isteme fikrine seni inandırıp İnternet ustunden kendını egleyecek ne kadar ileri gidebılırsenız.
Adam hakkarıde yalnız, karantına var heryer kapalı.
Simdı seni etkilerde sanal ustunden eglenirse ne ala. Derdi bu.
Seni falan istemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?