- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Canım benim, o kadar enteresan seyler soruyorsun ki. Cıplak elle dokundu seviyor muSuan kendimi cok kotu hissettim herkes benimle dalga geçiyor. Zaten o yazinca daha olmaz dedim. En sonda ayrildigimda calistigim yere kadar gelmsiti
Hayır ahahahah tövbe tövbe ilişkiye girince çocuğun onu hiç bırakmayacağını düşünüyor bu derecede tecrübesizlik görmedim tamam ilk sevgilisidir de hiç mi film dizi izlemedi yada çevresinden görmedi ahahahahah 23 yaşında imiş bide yok artık çok saçmaOyle bisey demeyecegı ıcın rahat ol bu konuda.
Hakkarıde yalnız ve Internet uzerınden eglenmeye ihtiyacı var suan. İkna ederse seni ne ala.
Olay bu
Neyi bilmiyorum pardon? Herşeyin farkindayim. Demek istediğim yaklaşım tarzindaki amaç nedirFake isen komik . Değilsen daha da komik.
Tamam ilk sevgilindir belki okey de bu derecede şeyler bilmeyişin ve sorman bu dünyadan değil misin anlamadım ? Cidden yorumlara bakıyorum gülmekten kırıldım ahahhaha ahahhaha
Aslinda soramadım demek istediğim yaklasim tarzindaki amaç ne. Bu yani olay.Canım benim, o kadar enteresan seyler soruyorsun ki. Cıplak elle dokundu seviyor mu
Beni istetır mi? Sevısmezsem aldatır mı?
Herkes uzak dur diyor sen ısrarla benı ıstetır mı dıyosun.
Dusman degıl ki buradakiler sana cocuga asıkta degılız Allah yazmasın oyle bi tıpı zaten.
Neden sana uzak dur diyelim dusman da degılız sana?
Olumsuz yanı anladın mı?
Onceki konularını biliyoruz cunku, olmaz yani.
Sonra sen uzulup pısman olacaksın aranızda gecenlere. Sonu bu olacak
Afedersinde neyi biliyorsun ? sorduğun soruya dışardan bi gözle bak belki yazdığımı kaba algılamış olabilirsin ama fakesindir ama kanıtlayamam bunu :) ama değilsen birşey demiyorumNeyi bilmiyorum pardon? Herşeyin farkindayim. Demek istediğim yaklaşım tarzindaki amaç nedir
Hakkarıde.Aslinda soramadım demek istediğim yaklasim tarzindaki amaç ne. Bu yani olay.
Supersin teşekkür ederimSenin gibi türlü dengesizliklerini çeken başkasını bulamamış demek ki. Herkes de kollarını açıp onu beklemiyor ya.
Elektrik, internet hiçbir şey olmayan sıkıcı bir yerde yokluktan sana sarmış.
Ee bir de sürekli cinsellik konusu açtığına göre demek birşeyler yaşandı ya da yaşanmak üzere, adam kokuyu almış neden sana sarmasın ki, bu durumda tam da aranan kansın.
Ben olsam benden bikere soğuyup giden ve şartlar kötü olunca beni aklına getirip dönmek isteyenin sevgisine inanmazdım ama senin gayet şans vereceğine yemin edebilirim de ispatlayamam.
-Konu buradan devam ediyor diye yorumumu buraya da alıntıladım.
İlla denemek istiyorsan ona hiç güvenmedigini, kırıldığını, güvenini kazanması gerektiğini söyle. Gelsin seni istesin, o zamana kadar da onla konuşmayacağını söyle. Eğer amacı sadece sensen gelmeyi bekler adam gibi. O sürec içinde de samimi olma, sanal seks asla yapma, sıkıntısını geçirecek kadar normal sohbet bile etme. Bak gör sonra amacı senle evlenmek miymiş eğlenmek miymiş! Ak koyun kara koyun çıksın bi ortaya.
Gör bak nasıl yaa tamam sen zaten sevmemişsin, bahane yapıyorsun, üzerime geliyorsun diye nasıl kıvırmaya başlıyor.
Ilginc derken? Olay çıplak el değil aslında anlatamadim. Çocuğun ileri gitmek istemesi ilginç değil de benim sınırlarımin olmasi mi ilginc. Normal olduğu kanisina nasil vardinİnsanlar sebgilisiyle yakınlaşır. Senin kuralların varsa söylersin. Uymuyorsa sana ve ona ayrılırsınız. Çıplak elle derken de eldiven taksa sorun olmayacak gibi. Hepimizi abondone ettin. Bu oğlan normal de sen ilginçsin gibi geldi. İçine sinmiyorsa ayrıl.
Sevgiliyseniz yakınlaşmak istemesinden anladım.Ilginc derken? Olay çıplak el değil aslında anlatamadim. Çocuğun ileri gitmek istemesi ilginç değil de benim sınırlarımin olmasi mi ilginc. Normal olduğu kanisina nasil vardin
Bana özelden yazip açıklar misin lütfenAfedersinde neyi biliyorsun ? sorduğun soruya dışardan bi gözle bak belki yazdığımı kaba algılamış olabilirsin ama fakesindir ama kanıtlayamam bunu :) ama değilsen birşey demiyorum
Olay şu hakkarili adetleri de ağır. Uzaktan ilişki icin sartlar uygun değildi. İlerde evlenirsek hakkariye gidip birlik oturmami isticekti o yüzden mecburen olmaz dedim. Bende ki saçmalık ne peki?
Sevgiliyken yakinlasmak istiyordu bende isterim normal olarak. Ama ilerisi gitmesini istemiyordum olay bu. Ozel yerlerimi acip dokunmak istiyordu bunlari istemiyordumSevgiliyseniz yakınlaşmak istemesinden anladım.
En basından beri bu mevzu hakkında konu acıyor malesef trol degıl, insan trol olsun istiyorHala adet diyor ya. İşine gelince adetlere bağlı ya hani, adetlerinde karşısındakini cinselliğe zorlamak, internet üzerinden kendini tatmin etmek var mıymış? Yoksa başkası yapsa vay .... mu dermiş zatı alileri? Kızım troll müsün aptal mı?
Bikere yazdi daha da yazmadi anladim benHakkarıde.
Karantına var.
Canı sıkılıyor.
Reel kedi goremiyor bırak kızı herkes evınde heryer kapalı.
Ulasabıldıgı tek sen varsın.
İnternet uzerınden eglenmek evde curumekten cazip geldi.
Buyuzden sana yazdı.
Bu cumlelerı on kere kurdum sana deminden beri, anlayana kadar da kurucam.
Sansını denedi baktı sen sertsın actı Bı fılm izliyor.Bikere yazdi daha da yazmadi anladim ben
Konu çok çelişkili değil mi ? Duyduğuna göre oluyormuş ama sende sevişmişsin hiç yapmamış gibi başlamak neden konuya ? Ayrıca cinsellik yok diye aldatacak adama yol orada aldatsın sırf aldatılmamak için biriyle birliktelik yaşama ilerisi olur ayrılırsan kaldıramazsınÖzellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor ileri gitmeden. Bizim sevisme falan oluyordu mesela bana bazen yapamıyorsun deyip gururumu kiriyordu. Ama ileri gitmeye çalışıyordu çıplak ellemeye çalışıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?