canım ben görücü usulu evlendim ama asla senin düşündüğün gibi bir evliliğim yok :1no2:severek evlenenlerin flört döneminde yaşadıklarını biz nişanlılıkta yaşıyoruz.aradaki tek fark bu.
nişanlılık döneminde birbirimize ısındık eşimle arada sevgi bağı oluştu:1hug:yoksa insan hiçbirşey hissetmediği biriyle evlenebilirmi.şahsen ben evlenmem.
dediğim gibi görücü usulünde tek fark flörtünü sen bulmuyorsunda bir tanıdık yada akraba sana öneriyo gerisi aynı yoksa değişen birşey yok
herkes görücü usulü denince bundan 40 yıl öncesini hatırlıyo sanırımakannehir
eşim beni sevdiğinide söyler beni en paspal halimle bile beğenir herşiyini bana danışır.benim fikirlerime değer verir vs...
tabi alışma birbirini tanıma evresi kolay olmuyo ama severek evlenen insanlarda da bu durum söz konusu.çünkü evlilik daha farklı birşey aynı çatı altında yaşamak kolay değil
kısacası her iki evlilik türündede kötü örnekler var canım bunun evliliğin usulünden çok evlendiğin insanın kişiliğiyle sana uygun olup olmamasıyla ilgisi var canım.tabi birazda şans işi evlilik benceyerimseniben
Aslında benim kuzenim de görücü usulü evlendi ama eniştem ona çok değer verir. İlk evlendiklerinde bile dilber diye çağırırdı hep onu güzel bulduğunu belirtmek için...
zemuszemus
Sen de severek evlenmiş sayılırsın canım seni görücüden saymıyorum. a.s