sevgilinizle mı evlendınız??

canım ben görücü usulu evlendim ama asla senin düşündüğün gibi bir evliliğim yok :1no2:severek evlenenlerin flört döneminde yaşadıklarını biz nişanlılıkta yaşıyoruz.aradaki tek fark bu.
nişanlılık döneminde birbirimize ısındık eşimle arada sevgi bağı oluştu:1hug:yoksa insan hiçbirşey hissetmediği biriyle evlenebilirmi.şahsen ben evlenmem.
dediğim gibi görücü usulünde tek fark flörtünü sen bulmuyorsunda bir tanıdık yada akraba sana öneriyo gerisi aynı yoksa değişen birşey yok
herkes görücü usulü denince bundan 40 yıl öncesini hatırlıyo sanırımakannehir
eşim beni sevdiğinide söyler beni en paspal halimle bile beğenir herşiyini bana danışır.benim fikirlerime değer verir vs...
tabi alışma birbirini tanıma evresi kolay olmuyo ama severek evlenen insanlarda da bu durum söz konusu.çünkü evlilik daha farklı birşey aynı çatı altında yaşamak kolay değil
kısacası her iki evlilik türündede kötü örnekler var canım bunun evliliğin usulünden çok evlendiğin insanın kişiliğiyle sana uygun olup olmamasıyla ilgisi var canım.tabi birazda şans işi evlilik benceyerimseniben

Aslında benim kuzenim de görücü usulü evlendi ama eniştem ona çok değer verir. İlk evlendiklerinde bile dilber diye çağırırdı hep onu güzel bulduğunu belirtmek için...
zemuszemus
Sen de severek evlenmiş sayılırsın canım seni görücüden saymıyorum. a.s

Aslında benim kuzenim de görücü usulü evlendi ama eniştem ona çok değer verir. İlk evlendiklerinde bile dilber diye çağırırdı hep onu güzel bulduğunu belirtmek için...
zemuszemus
Sen de severek evlenmiş sayılırsın canım seni görücüden saymıyorum. a.s

canım dediğim gibi şimdiki görücü usulünün severek evlenmekle pek bir farkı yok zaten
eskisi gibi değil hiçbirşeyboshayallersmile

ben severek evlendim eşimden çok da memnunum tam 7 yıl flört ettik 4 yıllıkta evliyim ama eşimin ailesinden çok çektim hala da devam ediyorum genede insanın sevdiği insanla evlenmesi hayatı paylaşması çok daha güzel olduğuna inanıyorum .

9 yıl flört ettik:)
5 yıllık da evliyiz:)

eşimi ilk günkü sevmiyorum ...çok daha fazla seviyorum ve büyük saygım var!
hala zaman zaman içim kıpır kıpır oluyor onu görünce...hala 2-3 günlüğüne iş icabı ayrı kalsak birbirmizi çooooooooook özlüyoruz ve eve dönünce bayram oluyor bizim için...

bazen sevgili gibi davranıyoruz:) bazen anne baba gibi ( 3 yaşında oğlumuz var) , bazen ise karı koca gibi:))

evliliğimiz bazen monotonlaşıyor , ama renklendirmek bizim elimizde...

bazen tartışıyoruz , ama barışmalarımız çok tatlı...

hala eşimden hiç sıkılmadığımı fark ettim biraz önce:)

en büyük destekçim , en yakın sırdaşım , en iyi arkadaşım ve çok iyi sevgilim:)

9 yıl flört ettik:)
5 yıllık da evliyiz:)

eşimi ilk günkü sevmiyorum ...çok daha fazla seviyorum ve büyük saygım var!
hala zaman zaman içim kıpır kıpır oluyor onu görünce...hala 2-3 günlüğüne iş icabı ayrı kalsak birbirmizi çooooooooook özlüyoruz ve eve dönünce bayram oluyor bizim için...

bazen sevgili gibi davranıyoruz:) bazen anne baba gibi ( 3 yaşında oğlumuz var) , bazen ise karı koca gibi:))

evliliğimiz bazen monotonlaşıyor , ama renklendirmek bizim elimizde...

bazen tartışıyoruz , ama barışmalarımız çok tatlı...

hala eşimden hiç sıkılmadığımı fark ettim biraz önce:)

en büyük destekçim , en yakın sırdaşım , en iyi arkadaşım ve çok iyi sevgilim:)

Çok romantik...
Şeniz
Allah mutluluğunuzu daim etsin...
:asigim:
Darısı başımıza ya...
:Saruboceq:

benim hikayem çok daha garip..ben 21 yaşında evlendim..nasılmı..bekarken çevremde iş ortamında ünv de falan en favori kızlardan biriydim allah alalh kimseleri beenmezdim ...e tabi teklifsiz günüm geçmezdi..arkadaşların alay konusu olmuştum..bugün kimden teklif aldın diye çöpçüsünden tutunda doç.doktoruna kadar..kimler...e tabi eve bakmaya gelende çoktu...bigün tatil günü evdeyim annem kalk giyin görücü geliyormş dedi..ben dedimki intihar ederim yeter artık..annem söz bidaha kabuletmem kimseyi ama admlar kapıda geldiler..diye yalvardı..ben bi triplerle hazırlandım..ama kayınvalidem kıskanç karı daha ozaman sevmemiş beni..dediki benim oğlumun sevdiği var....aaa gıcık oldum....anneme dedimki çıkmıyorum..yolla gitsin adamları...annem yalvardı ancak yolladı mecburen...aradan bikaç gün geçti eve biriler geldi...görücüymüş..annem dediki gene onlar..ama kadın kayınvalidem değil....başkası sandım....annem yalvardı yakardı...çok ısrar ettiler bikerecik oğlanla konuş sn söyle diye..tamam deyip bir sinirle odaya girdim...veeee tam 1.5 saat çıkamadım...aşık olmuştum...şimdiki eşime...annesi istemeyince başka bi kadına yalvarıp gelmiş..beni istemeye..bu hareketiyle anladımki ana kuzusu değil...ve sadece 1 ay içinde evlendik...onu çooookk seviyorum...ne kaynanammı..hala bizi ayırmaya çalışıyor 3 yılımız bitecek neredeyse...:roflol:oğln elden gitti kaynana..

Bu da çok güzelmiş...
Çok romantik ya...
:lepi:

benim hikayem çok daha garip..ben 21 yaşında evlendim..nasılmı..bekarken çevremde iş ortamında ünv de falan en favori kızlardan biriydim allah alalh kimseleri beenmezdim ...e tabi teklifsiz günüm geçmezdi..arkadaşların alay konusu olmuştum..bugün kimden teklif aldın diye çöpçüsünden tutunda doç.doktoruna kadar..kimler...e tabi eve bakmaya gelende çoktu...bigün tatil günü evdeyim annem kalk giyin görücü geliyormş dedi..ben dedimki intihar ederim yeter artık..annem söz bidaha kabuletmem kimseyi ama admlar kapıda geldiler..diye yalvardı..ben bi triplerle hazırlandım..ama kayınvalidem kıskanç karı daha ozaman sevmemiş beni..dediki benim oğlumun sevdiği var....aaa gıcık oldum....anneme dedimki çıkmıyorum..yolla gitsin adamları...annem yalvardı ancak yolladı mecburen...aradan bikaç gün geçti eve biriler geldi...görücüymüş..annem dediki gene onlar..ama kadın kayınvalidem değil....başkası sandım....annem yalvardı yakardı...çok ısrar ettiler bikerecik oğlanla konuş sn söyle diye..tamam deyip bir sinirle odaya girdim...veeee tam 1.5 saat çıkamadım...aşık olmuştum...şimdiki eşime...annesi istemeyince başka bi kadına yalvarıp gelmiş..beni istemeye..bu hareketiyle anladımki ana kuzusu değil...ve sadece 1 ay içinde evlendik...onu çooookk seviyorum...ne kaynanammı..hala bizi ayırmaya çalışıyor 3 yılımız bitecek neredeyse...:roflol:oğln elden gitti kaynana..

süper yaaakaydirigubbakcemile3
allah mesut etsin:1hug:

Back
X