sevgilinizle mı evlendınız??

canım tabii ki sevdiğinle evleneceksin
ama sanırım senin yaşın küçük söylediklerinden bunu anlıyorum
ben de eşimle severek evlendim ilk aşkımdı
çok mutluyum( maşallah )Allahıma binlerce kez şükürler olsun
zaten eskisi gibi görücü usulü de kalmadı
akrabalar aracılığıyla tanılıyor bir süre görüşülüyor sonra istenirse evliliğe karar veriliyor
ayrıca da bir anne baba evladı mutsuzken kendin buldun başının çaresine bakl dememeli

benım de görucu usulunden kstım bu canımcım, eskısı gıbı gelını gerdek gecesı ılk kez görmek deıl kastım. hanı 2tarafı da tanıyanlar ustlenır genelde bu ıslerı bak o kız böle ıı su oglan şöyle ıı gelın bı tanısın anlasrsanız evlenırsınız tarzı konusmalar kastım.
bılmıorm ya bana cook zor rısklı gelıo bu ısler. yasımda kucuk dııl de 24 evlılık yaklastı okul btıo yas ılerlıo o nedenle tutusma yakındır kaydirigubbakcemile3

yanlıs anlamadıysam karsılıklı birbirini tanımadan bahsediyosun
birbirini tanıma sürecinde kesinlikle nisanlılık dönemi de cok önemlidir
hani erkek tarafı biraz rahatlar nasılsa benim gibilerinden ilgiyi alakayı keser fln
böylelerinden uzak durcaksın iste.

her anlamda tanıyamayız ıste sevgılı olsa bıle3-4 yıl bıle.cunku ben mesela ev ortamını merak ederım dagınık mı cok mu tıtz bunları bılemezsın aynı evde yasmadıgın surece. o da ancak evlenınce mumkun olur. ya mesela nefret ederm erkk corabına dokunmaktan ama bıcok erkkyastgının altna koyar corabını ıyyaaak gecenın bı köru curuk et kokusu gbı bı kokuyla uyanmak ohaoldumsmile

her anlamda tanıyamayız ıste sevgılı olsa bıle3-4 yıl bıle.cunku ben mesela ev ortamını merak ederım dagınık mı cok mu tıtz bunları bılemezsın aynı evde yasmadıgın surece. o da ancak evlenınce mumkun olur. ya mesela nefret ederm erkk corabına dokunmaktan ama bıcok erkkyastgının altna koyar corabını ıyyaaak gecenın bı köru curuk et kokusu gbı bı kokuyla uyanmak ohaoldumsmile

senin dedigin huylar olsa bile degistirilebilir yani bunlar azcık cabayla..

sevdiğim adamla evlenmek istiyorum ınşallah... ama evlilik şans işi cidden hayırlısı boshayallersmile

oyy kim kız çorabını yastığının altına koyann
böğğğ
benim eşim temizdir titizdir dağınıklığı sevmez
zaten bunu şuradan anlayabilirsin
genel olarak kendine bakan erkek temizdir
dağınık olması o kadar dert değil
o alışkanlık kazandırılabilir
ayrıca yaşın 24 müş aynı yaştayız :)
okul bitti evlendim
ben şimdi bebiş bekliyorum
sevdiğin insanı en iyi sen tanırsın
ona güveniyorsan böyle şeyleri dert etme
ayrıca önemli olan dürüst olsun sana değer versin
bunlar yani mutluluklar dilerim canım

artık görüücü usulu kalmadı yahuuuu bende eşimle tanışarak evlendim..
iyii giden ,evliliğimz var..ailesiahariç...:)))

kendi kuzenlerimden örnek vereyim canım
görücü usulü evlenenlerde oldu severek evlenenlerde
severek evlenenlerden iki tanesi boşandı maalesef görücü usulü evlenenlerden biride boşanmadı ama çok sıkıntı çekti
kısacası evlilik cidden şans ve kısmet işi.

kendi kuzenlerimden örnek vereyim canım
görücü usulü evlenenlerde oldu severek evlenenlerde
severek evlenenlerden iki tanesi boşandı maalesef görücü usulü evlenenlerden biride boşanmadı ama çok sıkıntı çekti
kısacası evlilik cidden şans ve kısmet işi.

bence severek evleneler cesaretli davranıp boşanmış
öbürlerdide sineye çekmişş pehhhsempatiksalakcinni

coook zor bu ısler coook :(
evlencen cocuk olcak hayırlımı olcak hayırsızmı olcak,okucaakmı ıssız mı kalcak,arkdsları nasıl olacak ıpsız sapsız mı yoksa ıı mı....puffff evlenmem ben böle gderse :))

sevgılı olupta yasanmıslıkları tüketmemek bence önemlı.
uzun suredır cıkıyorsan eger sevgın saygın tukenmeden evlenmelı ınsan...

sevgılı olupta yasanmıslıkları tüketmemek bence önemlı.
uzun suredır cıkıyorsan eger sevgın saygın tukenmeden evlenmelı ınsan...

kesinlikle katiliyorum.. belli bir donum noktasi var iliskilerin bence.. onu asip da hala evlenmedi iseniz ya da bu yolda bir adim atmadi iseniz tukeniyor o iliski malesef..
tukenmeyenlerde var tabiki.. ama her sekilde bu gonul meseleleri cok zor..

pekı evlenınce tkenmıo mu o tukenen sey?? evlılık kurtarıo mu ?
ben suan ıstesemde evlenemem okuoruz cunku mın 3sene var 2.5yıldr bırlıkteız.5.5yıllık ılıskı sonunda evlılık mucıze gbı

bi ömür beraber olun cnm inş.
sanaldan ask olmaz sözüne katılmıyorum
tartısılabilir aslında bu konu ama tamamen kisiye baglıdır.

evet canım kişiye göre değşişiyor ..doğruluk çok önemli sonuçta birbirini görme şansın çok az karşındaki sana ne derse ona inanmak mecburiyetindesin Allahtan yalan dolan hiç olmadı olsa zaten burada olamazdık Allahım herkesi DOĞRU HAYIRLI İNSANLA KARŞILAŞTIRSIN en önemlisi bu

eşimle 3 sene flört ettikten sonra evlenmeye karar verdik ve 3 senelikte evliyiz,şimdi eşime daha çok aşığım ve iyikide evlenmişim diyorum,ama evlenmeden uzun süre flört şart galiba.

ben de sevgilimle evlendim 4 buçuk seneden sonra:) bana göre görücü usulünün en iyi yanı ailelelrin anlaşması yani severek evlendiğin adamın ailesi çok farklı çıkabiliyo. belki kültür farkı, belki erkek annesinin hayalindeki gelin adayı olamayabiliyosun. ama görücü usulünde anneden de onay alınıyo:)
hoş evleneceği kız için annesinin onayını bekleyen birisi de bana göre değildir ya.. bu durum kişiye göre değişir.. herkesin evlilikten beklentileri farklıdır.
sonuç olarak sevgilimle evlendim ve mutluyumm çok şükür:nazar:
en güzeli de ona hala aşığım:asigim:

Back
X