Sevgilinizle ne sıklıkta konuşup/mesajlaşıyorsunuz?

RenginKorkmaz

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
66
31
8
36
İyi geceler herkese
Sorum başlıktaki gibi. Bir süredir biriyle birlikteyim. Onu seviyorum onunda sevgisinden eminim. Birlikteyken çok mutluyuz hiçbir sorun yok. Gelelim ki telefonda görüşmeyi bir türlü sevmiyor. Günde bana attığı mesaj 3ü 5i grçmez. Çok yoğun değilse 1 2 kere arar. Yoğunsa o gün konuşamıyoruz bile. Bende ilgiyi yazışmayı konuşmayı çok seviyorum bu yüzden çok yalnız hissediyorum kendimi. İçinden geldiyse o gün çok yazıp aradığı oluyor ama oda haftada belki bir gün. Çok saygılı dürüst sevecen biri. Sırf bu sebepten onu bırakmak çok saçma olur zaten kopamıyorum bir gülüyor hepsini unutuyorum. Dediğim gibi böylede çok yalnız hissetmeye başladım. Bana bir akıl verin. Ondan beklemeyip ben atıyorum aşkım seni özledim diyorum saatler sonra cevap atıyor. Bir el atıverin kızlar ya. Bu arada 28 yaşında koç burcu

Ne is yapıyor ki?

Yogun o kadar?

Ben sevmiyorum öyle artık vıcık vıcık çünkü sürekli mesajlasinca konusucak bişey kalmıyo hemde yazmaya alışıyosun yüz yüze konuşmak zor oluyo yada bende böyle oluyo bilemedim

Sevgilimin yoğun çalıştığı zamanlarda oluyor . En az 2 kere konuşuyoruz , mutlaka uyumadan önce sesimizi duyar öyle uyuruz . Her dakika olmasa da sık sık mesajlaşıyoruz . Bi yere gideceksek haber veriyoruz mesela . Bizim yıllardır böyle .
İlişki nasıl başlarsa öyle devam ediyor . Başlarında daha mesajlaşma konuşma olmazsa öyle gider hep .

Saygılı ve dürüst biri olduğunu söylemişsiniz, bu özellik iyi bir arkadaşı, patronu, meslektaşı tanımlarken anlamlıdır ama sevgili için yeterli değil, sadece ön koşuldur.

Mutsuz birlikteliklerin çoğu beklentileri birbirine uymayan insanların çift olma çabasından kaynaklanıyor.

Biri sürekli sevgi sözcükleri duymaktan sıkılır adam onu hediye ve çiçeklere boğar, öteki sürekli arayıp sorsun ister adam işkolik çıkar.

Sizin ilişkide iyi hissetmeniz hayatınızdaki insanın aktif ilgisiyle mümkünse bu kişi size uygun değildir mesela.

Onunla mutlu olabilirsiniz elbette ama beklentilerinizi karşılayan biriyle çok daha mutlu olurdunuz.

Ve ben ilişkilerin daha mutlu ve huzurlu hissetmek için yaşanması taraftarıyım yani gönlümden geçeni yaşamayacaksam yalnızlık daha zahmetsiz ve makul.

Erkekler genel olarak bayanlar kadar sevmez.eğer çalışıyorsada ayrı bir anlayış göstermek gerek.ama boş zamanlarında yani hafta sonlarında attığınz mesaja cevap vermiyor yada aramalarınızı açmıyorsa sıkıntı

uyumadıgı ve işi olmadıgı sürece. biz mesajlaşmayı seviyoruz 5 senedir böyle. şimdi 2-3 mesaja düşse o çok alınırım triplere bağlarım. ama sizin erkek arkadaşınız gerçekten sevmiyor olabilir ki çok normal. siz de takılmayın bence

evet özellikle işi gücü olan erkekler zırt pırt yazışmayı sevmiyorlar.biz mesela günde bir kez araşıyoruz.3 defa falan da yazışıyoruz.ben de senin gibiydim.ilgiyi cok seviyordum.hala da cok seviyorum.ilgisiz diye kendimi yalnız hissediyordum.hem de çooook.ama beni alıştırdı valla naaptı ne etti.bu şekilde iletişime alıştım ne yalan söyliyim.ama daha cok ilgilense çooook mutlu olurdum.

Ya mesajlaşmayı ben de sevmiyorum ama..Yani şimdi adam mesajlaşmayı sevmiyorsa da pıtpıtpıt sürekli mesaj bayar.
Biz sevgiliyken bir sabah işe giderken konuşurduk bir öğlen arasında bir de iş çıkışında. Gece de hadi iyi geceler ben yattım diye. Toplamda dördü geçmezdik.Atıyorum işi yoğunsa ve telefonu açmadıysa ve benimde acil demem gereken bir şey varsa anca öyle mesaj atardık o da aynı şekilde öyle.
Bana öyle sürekli aşkım öyle bebeğim böyle mesajlaşmak çok ruh daraltıcı ve mıçmıç gelir. Yani lise dönemi hadi üniversite dönemi evet insanın gerekli gereksiz mesajlaşası geliyor da sonrasında bayıyor genelde.
Belki cidden sevmiyordur. Normalde ilgiliyse ve sevdiğinden eminsen illa yeni ergenler gibi zırt pırt mesajlaşmayı bekleme bence. Cidden sıkıyor bir yerden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…