Sevgilinizle ne sıklıkta konuşup/mesajlaşıyorsunuz?

Bugünden itibaren uygulayacağım :) tavsiyeleriniz çok hoşuma gitti. Bir de şunu farkettim ona cilveli davranınca daha çok arayıp soruyor ben aşkım bitanem dedikçe o daha fazla yapıyor ama ben kesince veya kızıp aramayınca oda beni arayıp sormuyor bunuda dediğiniz gibi alıştırmam gerekecek :)

Çok haklısınız taktıkça sorun büyüyor ama bir kez arayıp sesini duyunca herşey geçiyor. Kendimi sıkmıcam artık içimden geldiği gibi arayıp yazıcam yine olmazsa bilmiyorum ben alışmış olurum o sürede :)

İşte her insan farklı maalesef

calıstıgım zamanlarda bende netimi kapatıyorum ve aranmayı konusmayıda sevmem ama ıs cıkısında ve sabahları olabılır... not: erkek arkadasım yok
İşteyken bende telefona bakmıyorum daha doğrusu bakamıyorum düşün sabah şarjdan alıyorum iş çıkışı ancak %20 si bitmiş oluyor :)))

Vakit bulamayan insan yoktur vakit ayirmayan insan vardir. Seni öncelikleri halinde görmeyen insan vardir.

Ayrica bu konulari baskalarina sormak sacma. Herkese göre degisir. Cunku erkek vardir günde sadece bir iki defa iletisime gecsede varligini hissettirir sevgisinden süphe ettirmez ilgisizim diye yakindirmaz seni.
Ve erkek vardir seni yanliz hissettiren seninle ayni frekansda olmayan ve huzursuz eden böyle niye aramiyor vs diye düsüncelere daldiran.
Olay yani kac defa iletisime geciyorsunuz dan ibaret degil.
Ya iliskiniz daha oturmadi ve yeni hersey ya da adam seni pek sevmiyor..

Son düzenleme:
normal değil bence.
hayatında başka biri olmadığına emin misin?
o kadar örnek gördüm ki. ilgisizliklerin altından çok kötü şeyler çıkıyor.
ya dengesiz, senden yeteri kadar etkilenmiyor ya da başka biri var.
seven insan her zaman ilgilenir, arar, sorar. aramıyorsa yeteri kadar kesinlikle doğru kişi değildir.
buna adım gibi eminim. asla güvenme.

Sırf bana sabahları Günaydın mesajı atmiyor ve öğle arasında aramiyor diye sevdiğim adamı terk ettim. Kinularimda da var, okuyabilirsin.
Şahsen ben dayanamam ilgisizlige. Adam gibi Günaydın desin ya da arasın sabahları. Öğlen de işe dalıp gitmesin bir mesaj bari atsın. İş çıkışı da mutlaka konuşmamız gerek. Yoksa ilgisinden ve sevgisinden şüphe ederim. Ve sonuç olarak iki kişilik yalnızlıktan tek kişilik yalnızlığı tercih ederim ,ettim de zaten. Böyle daha mutluyum ve huzurluyum.

Bana ilgisizlik sevgisizlikten gibi geldiginden 3 senelik iliskimi bitirdim. Biz her gun en az 2 kere konusurduk telefonda, hemen ger gun yuzyuze de gorusurduk, ne zaman gerekse mesaj atardik ya naber diye sormak icin ya da biseylerden haberdar etmek icin. İliskinin son bir kac ayinda bunlar degismeye ve ben mutsuz olmaya baslayinca bitirdim.

Karsilikli beklentilerin ve davranislarin tatmin etmesi onemli

Biz 5 senedir evliyiz. İki sene de öncesi var. Başından beri neredeyse iki üç saate bir mesaj ya da arama yapıyoruz. Ki o da yoğun çalışıyor. İlk zamanlar zaten neredeyse sabahlara kadar konuşuyorduk. Şimdi uzun uzun konuşmuyoruz bir iki cümle de olsa birbirimizi düşündüğümuzu göstermiş oluyoruz

Henüz yeni sayılır

Aynı beklentiler içindeymişiz bilmiyorum kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Konularınızı okuyacağım

Biz kadınlar için ilgi çok önemli değil mi. Bugün aradım bir dakika bile konuşmadık döneceğim dedi dönmedi

Ah ah kendimi gördüm sandım... Tabii hakkını yiyemem saatler sonra mesaj vermiyor da gün içerisindeki mesajlarımız bile sayılır yani... Ama günde 3-4 defa konuşuruz tabi bu bana yeterli gelmiyor bende sürekli ilgi istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…