- 6 Aralık 2014
- 66
- 31
- 8
- 36
- Konu Sahibi RenginKorkmaz
-
Bugünden itibaren uygulayacağım :) tavsiyeleriniz çok hoşuma gitti. Bir de şunu farkettim ona cilveli davranınca daha çok arayıp soruyor ben aşkım bitanem dedikçe o daha fazla yapıyor ama ben kesince veya kızıp aramayınca oda beni arayıp sormuyor bunuda dediğiniz gibi alıştırmam gerekecek :)Cokta sey yapmayin ya.bu gurur yapilacak bir sey degil ki.Adam mesajlasmayi sevmiyo işte. Alistirin onu.Varliginiza alissin.Sabah siz mesaj atin.Bos vaktinizde arayin öğlen arayin dedigim gibi gece uyumadan önce arayin ama bunu uzunca bi süre yapin.Ve hic bir sekilde sitem etmeyin bu süreçte. Gayet sevecen ve sicak kanli olun.Inanin bana cok sey degisecektir.
Çok haklısınız taktıkça sorun büyüyor ama bir kez arayıp sesini duyunca herşey geçiyor. Kendimi sıkmıcam artık içimden geldiği gibi arayıp yazıcam yine olmazsa bilmiyorum ben alışmış olurum o sürede :)Merhaba Rengin Korkmaz.
Benim 1 senedir ilişkim var. İlk başlarda oda öyleydi. Hatta dışarda zor görüşüyorduk. Bende senin gibiydim yani. Bende üzerine fazla düşüyordum. Kızıyordum. Sevmiyosan yada ilgin yoksa görüşmeyelim dedim. Sonra baktımki kendim üzülüyorum, bıraktım kendi haline. Zaman sonra hatasını anladı. Şimdi kendi istiyor görüşelim diye. Arıyor. Sana diyeceğim beklentin ne kadar çok olursa o kadar çok üzülürsün. Herşeyi akışına bırak. Belki yazmayı sevmiyordur. Sor öğren. Ne kadar çok kafaya takarsan o kadar çok sorun üretirsin.
İşte her insan farklı maalesefBenim erkek arkadaşımda yoğun çalışırdı.Dı diyorum ayrıldık bikaç gün önce ama neyse konumuz bu değil.5 yıllık ilişkimiz boyunca en yoğun zamanlarında bile günde en az 2 kere arar.Uzun konuşamasada arar.Çok fazla mesajlaşmazdık ama günde 5-6 kere konuşurduk.Gün içerisinde genel olarak iletişim halindeydik yani hiç değilse 2 saatte bir ben onun ne yaptığını o benim ne yaptığımı bilirdi.Sırf yoğun olduğu için işten çıktığında çıktım diye aramayan,gece yatarken uyuyorum sesini duyuyim dedim diye aramayan adamı kapıya koyma hızım ışık hızında yoktur eminim.
İşteyken bende telefona bakmıyorum daha doğrusu bakamıyorum düşün sabah şarjdan alıyorum iş çıkışı ancak %20 si bitmiş oluyor :)))calıstıgım zamanlarda bende netimi kapatıyorum ve aranmayı konusmayıda sevmem ama ıs cıkısında ve sabahları olabılır... not: erkek arkadasım yok
Öyle mi diyorsunuz sizin görüşmeleriniz nasıldı peki? Yani evlendikten sonra daha mı aza düşüyor?normal bence.
Evlenince elbette düsüyor ,ben mesajlaşmayı sevmem mesela.Günde 1 kez de ne yapıyorsun diye araşırız.Eve gelirken de bişey lazım mıÖyle mi diyorsunuz sizin görüşmeleriniz nasıldı peki? Yani evlendikten sonra daha mı aza düşüyor?
Biz 5 senedir evliyiz. İki sene de öncesi var. Başından beri neredeyse iki üç saate bir mesaj ya da arama yapıyoruz. Ki o da yoğun çalışıyor. İlk zamanlar zaten neredeyse sabahlara kadar konuşuyorduk. Şimdi uzun uzun konuşmuyoruz bir iki cümle de olsa birbirimizi düşündüğümuzu göstermiş oluyoruzİyi geceler herkese
Sorum başlıktaki gibi. Bir süredir biriyle birlikteyim. Onu seviyorum onunda sevgisinden eminim. Birlikteyken çok mutluyuz hiçbir sorun yok. Gelelim ki telefonda görüşmeyi bir türlü sevmiyor. Günde bana attığı mesaj 3ü 5i grçmez. Çok yoğun değilse 1 2 kere arar. Yoğunsa o gün konuşamıyoruz bile. Bende ilgiyi yazışmayı konuşmayı çok seviyorum bu yüzden çok yalnız hissediyorum kendimi. İçinden geldiyse o gün çok yazıp aradığı oluyor ama oda haftada belki bir gün. Çok saygılı dürüst sevecen biri. Sırf bu sebepten onu bırakmak çok saçma olur zaten kopamıyorum bir gülüyor hepsini unutuyorum. Dediğim gibi böylede çok yalnız hissetmeye başladım. Bana bir akıl verin. Ondan beklemeyip ben atıyorum aşkım seni özledim diyorum saatler sonra cevap atıyor. Bir el atıverin kızlar ya. Bu arada 28 yaşında koç burcu
Bende sesini duyunca herşey geçiyor. :)Çok haklısınız taktıkça sorun büyüyor ama bir kez arayıp sesini duyunca herşey geçiyor. Kendimi sıkmıcam artık içimden geldiği gibi arayıp yazıcam yine olmazsa bilmiyorum ben alışmış olurum o sürede :)
Henüz yeni sayılırVakit bulamayan insan yoktur vakit ayirmayan insan vardir. Seni öncelikleri halinde görmeyen insan vardir.
Ayrica bu konulari baskalarina sormak sacma. Herkese göre degisir. Cunku erkek vardir günde sadece bir iki defa iletisime gecsede varligini hissettirir sevgisinden süphe ettirmez ilgisizim diye yakindirmaz seni.
Ve erkek vardir seni yanliz hissettiren seninle ayni frekansda olmayan ve huzursuz eden böyle niye aramiyor vs diye düsüncelere daldiran.
Olay yani kac defa iletisime geciyorsunuz dan ibaret degil.
Ya iliskiniz daha oturmadi ve yeni hersey ya da adam seni pek sevmiyor..
Aynı beklentiler içindeymişiz bilmiyorum kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Konularınızı okuyacağımSırf bana sabahları Günaydın mesajı atmiyor ve öğle arasında aramiyor diye sevdiğim adamı terk ettim. Kinularimda da var, okuyabilirsin.
Şahsen ben dayanamam ilgisizlige. Adam gibi Günaydın desin ya da arasın sabahları. Öğlen de işe dalıp gitmesin bir mesaj bari atsın. İş çıkışı da mutlaka konuşmamız gerek. Yoksa ilgisinden ve sevgisinden şüphe ederim. Ve sonuç olarak iki kişilik yalnızlıktan tek kişilik yalnızlığı tercih ederim ,ettim de zaten. Böyle daha mutluyum ve huzurluyum.
Biz kadınlar için ilgi çok önemli değil mi. Bugün aradım bir dakika bile konuşmadık döneceğim dedi dönmediBana ilgisizlik sevgisizlikten gibi geldiginden 3 senelik iliskimi bitirdim. Biz her gun en az 2 kere konusurduk telefonda, hemen ger gun yuzyuze de gorusurduk, ne zaman gerekse mesaj atardik ya naber diye sormak icin ya da biseylerden haberdar etmek icin. İliskinin son bir kac ayinda bunlar degismeye ve ben mutsuz olmaya baslayinca bitirdim.
Karsilikli beklentilerin ve davranislarin tatmin etmesi onemli
Aklım çok karıştıBende sesini duyunca herşey geçiyor. :)
Sizin biraz değişik tabi. Aynı ilde değilsiniz. O yüzden mesaj atmasını, aramasını istemeniz çok doğal. Ama oda yoğun diyorsunuz. Gündüz işte yoğun diyelim. Akşamlarıdamı ilgisiz.Aklım çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?