sevgilinizle ne tur ortamda kac yasinda tanistiniz?

16 yaşındaydık ve lisede aynı sınıftaydık öyle tanıştık şuanda pek büyük sayılmam 19 yaşındayım

Anladim da sen en azindan tanismissin ben bekarim :))

hiç acele etmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum. En azından gözünün önünde yaşanan ilişkilerde bile tecrübe edip daha olgun bir ilişkiye sahip olabilirsin diye düşünüyorum. Çok erken evlendiğimi düşünmekle beraber bi çok zaman çok erken davrandığım içinde kendime kızıyorum. Acele etmene lüzum yokki, hem günümüzde evlilik yaşı 30u geçti bile. Senin daha çoook zamanın var

Yok ben zaten umutsuz degilim ve insallah mutlu olabilecegime inaniyorum da zaman baya hizli gectiginden atiyorum 1 2 yil bi flortum olsa bu yil yada onumuzdeki yil evlenirdim gibi gelio ama nasip tabi. Universite son siniftayim insallah bu mayista mezun olucam. Bakalim belki degisir hersey bi anda :)

Hakkında hayırlısı olsun, inan hayatının tadını çıkarmak için fırsat bunlar sana. Beni şuan üniversite yıllarıma alsalar varya bir saniye boş durmazdım

20 yasinda arakadasin dugunune gitmistik ailecek bende durur muyum tum gece oynadim tabikii

Sonrasinda dugun cd izlenirken gelin hanim buldum buldum diyerek beni gostermis vee bulduk birbirimiziii

eneeee ne güzel konu..

ben 20 yasındaydım,o 18..

kardesımın arkadaşıydı,1 kez oylesıne karşılaştık..

benım kalbım fırlıcak gıbı oldu,kardesımle ıkısı ayaküstü konuşurken..

o an ıcımden gectı,ben kesın bıgun bu çocukla bırlıkte olcam dıye..

derken bıgun arkadaşımla dısardayken komsunun oğluna rastladım,yagmur felaket yağıyordu..

dedı semsıyenız var,nolur benı dukkana bırakın..

gıttık calıstıgı yere anaaa bı baktım o çocuk,oranın patronu..elım ayağım boşaldı

oyle tanıştık,o benımle samımı olmaya çalışırken,ben yanlış yorumlayıp herhalde kız arkadaşıma asılıyor sandım..

derken tum o yanlış anlaşılmaların ustune dayanamayıp;bıgun kardesımın evıne geldı ve benımle bırlıkte olmak ıstedıgını söyledı..

1 mayıs 2003 yılıydı ozaman..2005 de ayrıldık..

1 sene hıc görusmedık..sonra yıne pesıme dustu..onunda başka sevgılılerı oldu,benımde..

ama bız hıc kopamadık..2010 yılında da evlendık..

sımdı 1 kızımız varr..

aaay ne güzel eskı günlere döndüm sayende..

biz de ünv.te döneminde tanıştık kantinde arkadaş vasıtasıyla masada otururken tanıştık.. ben ünv. 2. sınıftım o da 4.sınıftaydı =))

bana bi konuşabilir miyiz dedi kenara çekildik konuştuk iştee sonra sewgilim olur musun dedi ben kaldım bişey diyemedim sonra o da,

"e hadi biraz naz yap bari dedi (kendine güwenirmişcesine)"

ben de "ee ii tamam deneyelim bakalım" dedim

vee 4 yıldıur beraberiz inşş bu yaz da ewleniyoruz hihihihihi

20 yaşındaydım oda 22 yaşındaydı

üni.de tanıştık daha okulun başıydı benim dersim yoktu oda arkadaşımla aynı sınıftaydı onların dersine grmiştim ilk orda tanıştık
daha sonra arkadaşlarıyla beni evine kahvaltıya çağırdı
sonra bahaneyle yurdun önüne falan gelmeler derken aramızda 700 km olmasına rağmen şimdi nişanlıyım yaza düğünümüz var kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…