eşimle ben lisedeyken ortak arkadaşımız vasıtası ile tanışmıştım
Merhabaa arkadaslar es veya sevgilinizle kac yasinda ve nasil tanistiniz :)
Ne guzel ben 91 dogumluyum halen tanisamadim :)
bende çok büyük değilim. 89luyum
Anladim da sen en azindan tanismissin ben bekarim :))
hiç acele etmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum. En azından gözünün önünde yaşanan ilişkilerde bile tecrübe edip daha olgun bir ilişkiye sahip olabilirsin diye düşünüyorum. Çok erken evlendiğimi düşünmekle beraber bi çok zaman çok erken davrandığım içinde kendime kızıyorum. Acele etmene lüzum yokki, hem günümüzde evlilik yaşı 30u geçti bile. Senin daha çoook zamanın var
Yok ben zaten umutsuz degilim ve insallah mutlu olabilecegime inaniyorum da zaman baya hizli gectiginden atiyorum 1 2 yil bi flortum olsa bu yil yada onumuzdeki yil evlenirdim gibi gelio ama nasip tabi. Universite son siniftayim insallah bu mayista mezun olucam. Bakalim belki degisir hersey bi anda :)
Hakkında hayırlısı olsun, inan hayatının tadını çıkarmak için fırsat bunlar sana. Beni şuan üniversite yıllarıma alsalar varya bir saniye boş durmazdım
Siz uni sonrasi mi evlendiniz? Bos durmazdim derken :)
üniversite bitmeden evlendim. Yani boş durmazdım derken, sürekli bi aksiyon içinde olurdum. gezerdim mesela yeni yerler yeni mekanlar bilmediğim şehirler ne biliyim her anımı dolu yaşardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?