Ben eşimle nişanlıyken whatsapptan arada yazışırdık gün içinde olabiliyorsa bir iki kez konuşurduk öyle uzun uzadıya da değil.
İkimizde çalışıyoruz, çalışma ortamında öyle sürekli şahsi telefonun elinde olması doğru değil bir de yeni işe başlamış tempoya ayak uydurana kadar böyle yorgun olması normal.
Çalıştığı için sorun çıkarmak yerine desteklemelisin.
selam canim suanda ben ornek veremicem cunku nisanlm askerde :) burdayken calstigi zaman arada yaziyordu fazla degil yogundu cnku işi ayni seklde bende calsyrdm bnde pek yazamiyordm eve gelncede yorgunluk vurup kafayi yatyrdk yani normal benceHerkese selamlar. :)
Merak ettiğim bir konu var.Gün içinde çalışan sevgilinizle,nişanlınızla ne kadar mesajlaşıyorsunuz ya da konuşuyorsunuz?İşten sonra size konuşmak için ne kadar zaman ayırıyor?
Bu yaz sevgilim işe girdi,2 aydır doğru düzgün konuşamıyoruz.Akşam eve döndüğünde de yorgun olduğundan erken uyuyor. Yani gün içinde iletişim halinde olmamız 1,2 saati pek geçmiyor.Bazen bu durum canımı sıkıyor,hatta çok kavga ettik. Ben de sizlere sormak istedim,sizlerde de durum aynı mı diye merak ediyorum...
Herkese selamlar. :)
Merak ettiğim bir konu var.Gün içinde çalışan sevgilinizle,nişanlınızla ne kadar mesajlaşıyorsunuz ya da konuşuyorsunuz?İşten sonra size konuşmak için ne kadar zaman ayırıyor?
Bu yaz sevgilim işe girdi,2 aydır doğru düzgün konuşamıyoruz.Akşam eve döndüğünde de yorgun olduğundan erken uyuyor. Yani gün içinde iletişim halinde olmamız 1,2 saati pek geçmiyor.Bazen bu durum canımı sıkıyor,hatta çok kavga ettik. Ben de sizlere sormak istedim,sizlerde de durum aynı mı diye merak ediyorum...
İkimiz de öğrenciyiz. Bir markette çalışıyor şu an ve çalışma saatleri yoğun. Çok haklısınız biraz daha anlayışlı olmam gerekiyor...
hergün her saat mesajlaşıyoruz uzakta olduğu için ben işten çıkınca da konuşuyoruz her gün ben de çalışıyorum ve iş hayatı sevdiğine vakit ayıramama bahanesi olamazHerkese selamlar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?