Sevgilinizle tatil

Sevgilimle tatile gitmek mi nerdeee:gitme:
Günübirlik denize kaçıyoruz o kadar...:a015:

Sevgiliden sevgiliye değişir.
Adamı bana kalırsa yüzlerce kere tartmak gerekir bu kararı verene kadar.
Mesele sadece aynı odada kalmaksa ayrı odalarda kalınır,ama ya başına başka birşey gelirse?
ben derim ki arkadaş grubuyla gidin..kızlı-erkekli daha mantıklı..
Zor bir karar,soğuk bakmıyorum ama tehlikeli olabilir.
Ben gittim mi,gittim : )

Bir sene birkaç gün şile,diğer sene bir kaç gün avşa..
Önümüzdeki ay istemeye geliyorlar,bu sene tatil falan yok seneye balayına kadar.
Pişman mıyım,asla..muhteşemdi ama vicdanen rahatsız oluyor insan.
Yalan söylüyorsun mecburen bu da çok çirkin.
ınsan tatilde tanınırmış derler ya,haklılar..
Kızımı gönderir miyim,hmm sanmıyorum kimseye erkek arkaşıma güvendiğim kadar güvenemem.

sizleri anlayamadım kendıniz kaçıp gıdıyomussunuz sevgılılerınızle kızlarınıza gelince hayır kaydirigubbakcemile3

Tatilden bu sabah geldim daha opuyorumnanaktan
Biz 3 senedir beraber gidiyoruz zaten yazın tatile.. Alışkanlık oldu yani.. Doya doya 1 hafta geçirdik.. Her şey gayet güzeldi.. Bence anormal bir durum yok ortada :)

bende gittim ama şöyle aben arkadaşımın evinde kaldım o arkadaşımın sevgilisiyle arabada yattı gece gündüz beraberdik süperdi 2 günlüktü

Düğün öncesi nikahımız yapılmıştı babamdan yazlıklarına benide götürmek için izin istemişti kesinlikle hayır dedi.
Hatta kayınvalidem bile o dönemde yazlıktaydı.
Ben çok sıcak bakmıyorum bu fikire benim fikrim bu tabi ama gidenlerde saygı duyarım o başka .

canim kac yasindaydin sevgilinle tatile ilk gitiginde????

19 falandım canım.. Ben zaten küçüklüğümden beri arkadaş ortamımla tatile giderim.. Ailem olumsuz bir tepki vermez hiç bu tür konularda.. Kiminle ve nerede olduğumu bildikleri sürece de bir problem olmaz.. Tatile gidildi diye de illa aynı odada kalınacak diye bir durum söz konusu değil ki.. Biz 3 senedir gidiyoruz, ilk defa bu sene aynı odada kaldık o da ayrı odaya para vermemek içindi.. Herangi bir şey yaşanması gerekmiyor ki illa.. Biz oraya tatile gittik, tatil yaptık geldik... a.s.

ben asla gitmeme zaten ailemde göndermez ble şeylerr bence saçmaa ya o kişiyle ewlenmeyecekseniizz zaten böle şeyler ileriki dönemlerde ewlilikleri falan sıkıcı kıldığına inanıyorumm

ınsan sevgili olunca ya keşe birlikte tatil yapsak diye geçiriyor içinden .
Benimde geçti geçiyorda.
Ama anneme yalan söyleyemem.
Anneme yalan söylediğimi bilen sevgilimle de tatile gidemem.:olmaz:
Zaten erkeğin her istediğini de vermem.
Niyetim olsa da hayır derim.:icecream:
Uyuzum biraz napayım huyum kurumasın:icecream:

Ben evlenmeden once gitmistim birkac kere.. Yurt disina gittigimiz icin ailemede mecbur soylemistim bana guvendikleri icin izin vermislerdi ve guvenlerini hic bir zaman bosa cikarmadim ve iyiki gitmisiz diyorum cok guzel vakit geciriyoduk :1rolleyes: Suan evliyiz yine guzel vakit geciriyoruz ama sevgiliyken gidilen tatilin tadi bi baska hihoyyyt

ben asla gitmeme zaten ailemde göndermez ble şeylerr bence saçmaa ya o kişiyle ewlenmeyecekseniizz zaten böle şeyler ileriki dönemlerde ewlilikleri falan sıkıcı kıldığına inanıyorumm

onunla tabi ki evlenmegi dusunuyoruz.onunla evlenmesem benim de aklima boyle bir sey gelmez ve gitememde.

19 falandım canım.. Ben zaten küçüklüğümden beri arkadaş ortamımla tatile giderim.. Ailem olumsuz bir tepki vermez hiç bu tür konularda.. Kiminle ve nerede olduğumu bildikleri sürece de bir problem olmaz.. Tatile gidildi diye de illa aynı odada kalınacak diye bir durum söz konusu değil ki.. Biz 3 senedir gidiyoruz, ilk defa bu sene aynı odada kaldık o da ayrı odaya para vermemek içindi.. Herangi bir şey yaşanması gerekmiyor ki illa.. Biz oraya tatile gittik, tatil yaptık geldik... a.s.

mafoldumben he he ...bizde tatıle gıttıgımızde ayrı yataklarda yatardık. eşim arada sırnaşırdı sınır olurdum o da fazla ustelemezdı. bır kere odanın klıması bozulmuştu bende ınat etmıştım şortla yatırmadım gıyınık yattı butun gun surat yaptı. dedıgım gıbı karşıda kı ınsan dogruysa ve sızde usluysanız tatıle gıtmek ıyıdır. daha ıyı tanırsınız bırbırınızi.

onunla tabi ki evlenmegi dusunuyoruz.onunla evlenmesem benim de aklima boyle bir sey gelmez ve gitememde.

tabiki hepimiz ilişkiye başlarken gönül eğlendirmek içinn çıkmıyoruz ama herşey düşündüğümüz gibi çıkmıyor bende gitmek isterdim ama yapmadım iyikide yapmamışım kızım olsa asla göndermem annemi şimdi daha iyi anlıyorumm

biz gittik ilk çıkmaya başladıgımız senede nişanlandıktan sonrada her tatlimizde birbirinden güzeldi

ve bence imkanın varsa mutlaka sende git birinizi daha iyi tanımanız daha net göremebilmeniz için

ilişkinize faydası olur, zararı olmaz

biz gittik ilk çıkmaya başladıgımız senede nişanlandıktan sonrada her tatlimizde birbirinden güzeldi

ve bence imkanın varsa mutlaka sende git birinizi daha iyi tanımanız daha net göremebilmeniz için

ilişkinize faydası olur, zararı olmaz

Bakalim canim ins gidebilirim,tabi ailem izin verirse.cunku ben turkiyede yasamiyorum,tatile de antalya ya gitmek istiyoruz.yurt disina gitigimiz icin de onlardan izin almam gerekiyor.

Bakalim canim ins gidebilirim,tabi ailem izin verirse.cunku ben turkiyede yasamiyorum,tatile de antalya ya gitmek istiyoruz.yurt disina gitigimiz icin de onlardan izin almam gerekiyor.

ailenin iznini al tabiki , izinsiz asla yola çıkma

babalar bu konuda biraz daha serttir annenin mutlaka haberi olsun derdim aslında

ama yurtdışında yaşadıgın için ikisininde rızası olur inşallahda
sende güzel bi tatil yaparsın

Back
X