- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi sweetgirl00
Sevgilimle tatile gitmek mi nerdeee:gitme:
Günübirlik denize kaçıyoruz o kadar...:a015:
Günübirlik denize kaçıyoruz o kadar...:a015:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatilden bu sabah geldim daha opuyorumnanaktan
Biz 3 senedir beraber gidiyoruz zaten yazın tatile.. Alışkanlık oldu yani.. Doya doya 1 hafta geçirdik.. Her şey gayet güzeldi.. Bence anormal bir durum yok ortada :)
Tatilden bu sabah geldim daha opuyorumnanaktan
Biz 3 senedir beraber gidiyoruz zaten yazın tatile.. Alışkanlık oldu yani.. Doya doya 1 hafta geçirdik.. Her şey gayet güzeldi.. Bence anormal bir durum yok ortada :)
canim kac yasindaydin sevgilinle tatile ilk gitiginde????
ben asla gitmeme zaten ailemde göndermez ble şeylerr bence saçmaa ya o kişiyle ewlenmeyecekseniizz zaten böle şeyler ileriki dönemlerde ewlilikleri falan sıkıcı kıldığına inanıyorumm
19 falandım canım.. Ben zaten küçüklüğümden beri arkadaş ortamımla tatile giderim.. Ailem olumsuz bir tepki vermez hiç bu tür konularda.. Kiminle ve nerede olduğumu bildikleri sürece de bir problem olmaz.. Tatile gidildi diye de illa aynı odada kalınacak diye bir durum söz konusu değil ki.. Biz 3 senedir gidiyoruz, ilk defa bu sene aynı odada kaldık o da ayrı odaya para vermemek içindi.. Herangi bir şey yaşanması gerekmiyor ki illa.. Biz oraya tatile gittik, tatil yaptık geldik... a.s.
onunla tabi ki evlenmegi dusunuyoruz.onunla evlenmesem benim de aklima boyle bir sey gelmez ve gitememde.
biz gittik ilk çıkmaya başladıgımız senede nişanlandıktan sonrada her tatlimizde birbirinden güzeldi
ve bence imkanın varsa mutlaka sende git birinizi daha iyi tanımanız daha net göremebilmeniz için
ilişkinize faydası olur, zararı olmaz
Bakalim canim ins gidebilirim,tabi ailem izin verirse.cunku ben turkiyede yasamiyorum,tatile de antalya ya gitmek istiyoruz.yurt disina gitigimiz icin de onlardan izin almam gerekiyor.