Sevgilinizle tatil

Konu gereksiz mesajlardan temizlendi..
konu dışına çıkmayalım...çıkan herkes
ceza alacaktır,söylemedi demeyin..
her konu da geyiğe çevrilmez ki canım...
hadi bakalım,iyi tatiller şimdiden...

ben başbaşa tatile çıkmam açıkçası ailem de izin vermez
illa tatile gitmek lazımsa arkadaş grubuyla gitmek daha mantıklı. amaç tatilde tanımaksa tanırsın. kendini gizleyen tatilde-yolculukta her yerde gizler. insan bir kapalı kutu. herşeyiyle tanımak imkansız

bizde gittikk alanyaya harikaydı...o günden sonra sevgilimle aram çok daha güsel oldu....beraber tatil çok iyi geliyor.kaydirigubbakcemile3 ünideki arklerimizle berbr gitmiştk izin problemimiz olmadı....tavsiye edyrm:):)

redhot01 kullanıcısından alıntı
Belki ben bu mesajimla cok tepki cekecegim ama yine de yazmak istiyorum... Bence aileler bu tur seyleri tabu olarak gördugunden vaginismus vs. evlilik sonrasi seyler yasaniyor. insanlar nisanliyken bile rahat rahat öpüsüp koklasamazken evlendikten sonra hoop ayni yatakta buluyorlar birbirlerini. e böyle bi durum da birden gencleri cinsellikle ilgili sorunlara itiyor. evlendikten sonra tenini tanimadiğin, yasantisini bilmedigin insanla ayni hayati paylasmaya basliyorsun... ben burada evlilik öncesi iliski yasansin demiyorum, yasayan yasar bu kisilerin tercihi... ama beraber vakit gecirmelerine olanak taninmadiği, tatil gibi durumlar tabu görüldügü sürece bence evlilikten sonra yasanan problemler de artacaktir. ben erkek arkadasimla bir süre ayni evi paylastim ve bu sayede bir cok sey ögrendim onun hakkinda. bu duruma direk cinsellik acisindan yaklasilmamali kesinlikle. daginik mi, düzenli mi, evlenince nasil bir es olucak... bunlar hakkinda fikrim var en azindan. beraber tatile gitme fikri de günümüzde normal karsilanabilecek bir durum. tabi ki aileler karsi tarafi da taniyorsa. kaldi ki bu isi gizliden yurutenlerin sayisi da az degil.

bnde buna kesinlikle katılıyorum...

kızımın erkek arkdşıyla tanışırdım ben zrtn bi kere...bnde nerde olduklarını bildiğim sürece sorun yok izin versemde gidecek vermesemde hiç değilse benim bilgim olurdu.ayrıca bişeyler yapmak istedkten sonra tatile gidende yapar gitmeyen de.kaydirigubbakcemile4

redhot01 kullanıcısından alıntı
Belki ben bu mesajimla cok tepki cekecegim ama yine de yazmak istiyorum... Bence aileler bu tur seyleri tabu olarak gördugunden vaginismus vs. evlilik sonrasi seyler yasaniyor. insanlar nisanliyken bile rahat rahat öpüsüp koklasamazken evlendikten sonra hoop ayni yatakta buluyorlar birbirlerini. e böyle bi durum da birden gencleri cinsellikle ilgili sorunlara itiyor. evlendikten sonra tenini tanimadiğin, yasantisini bilmedigin insanla ayni hayati paylasmaya basliyorsun... ben burada evlilik öncesi iliski yasansin demiyorum, yasayan yasar bu kisilerin tercihi... ama beraber vakit gecirmelerine olanak taninmadiği, tatil gibi durumlar tabu görüldügü sürece bence evlilikten sonra yasanan problemler de artacaktir. ben erkek arkadasimla bir süre ayni evi paylastim ve bu sayede bir cok sey ögrendim onun hakkinda. bu duruma direk cinsellik acisindan yaklasilmamali kesinlikle. daginik mi, düzenli mi, evlenince nasil bir es olucak... bunlar hakkinda fikrim var en azindan. beraber tatile gitme fikri de günümüzde normal karsilanabilecek bir durum. tabi ki aileler karsi tarafi da taniyorsa. kaldi ki bu isi gizliden yurutenlerin sayisi da az degil.

bnde buna kesinlikle katılıyorum...

Aynı fikirdeyim...
Ailem izin vermeyeceği için bende gitmem tatile
Bu tamamen toplumun bakış açısından kaynaklanıyor
Ailemiz ne biliyorsa bizi de öyle yetişiyoruz onların doğrularıyla büyüyoruz:kızgın:

Ben gitmek istemezdim, ben benimle evlenmeden, çift olmadan, ıki cihanda upuzun bir yola çıkmadan bir yuva kurmadan benimle tatile gitmek isteyecek biriyle beraber olmak istemezdim :delphin:
Ailem, bilmiyorum ki böyle konularda ben karar veririm onlara gerek kalmıyor ama şartlara göre tepkileri değişirdi.

biz gittik tatile ama uzun değildi tabi.gittik bi gece kaldık ertesi gün döndük.çok güzeldi gerçekten.üniwersitede olduğum için izin alma we sorma gibi bişey de olmadı doğal olarak.ama ailem böyle birşeye izin wermezlerdi buna eminim.ilerde benim de kızım olursa we böyle bişi isterse düşünürüm.ben çok şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü bekarete saygı duyan we aynı zamanda bakir bi sewgilim olduğu için.o yüzden tatile gittiğimde çok rahattım tatil dönüşü de bizim için hiçbirşey değişmedi.önemli olan insanların zihniyeti bence...bazı şeyler için ille de tatile gitmek şart değil,yapacak olan kaşla göz arasında bile yapar herşeyi...

bende gittim erkek arkadasımla elbetteki cok güzeldi.üniversiytedeyken olduu için izin almak gibi bi durumda olmadı.şuna inanıyorum ki kendinisden ve sevgilinisden eminsenis ve istemediğinis hiç bişeyi yapömıycanı size saygısı oldunu biliosanıs bence bi problem.insanın fikri ne ise zikri de odur eylemi de o olur.kendinisden karsınısdakinden eminsenis bi sakıncası olmas bu durumun kanımca.ayrıca insan birini evlenmeden önce merak edio acıkcası nasıl uyur nasıl davranır vs die ..... bunları evlenince görmektense önce görmek daha ii .bazı seyler sizin hayatınısla alakalı oluo belli bi yastan sonra o yusden hayatınısla ilgili kararları da sizin vermenis gerek.ayrıca ten uyumu denen şeye de cok inanıyorum.denemeden bilemessinis öpmekten bile tiksindiğinis bi adamla aynı yatakta yattıgınısı bi düşünün.bazı seylerin size nasıl göründüğünü daha ii ayırt etmenizi saglar bi süre basbasa vakit gecirmek ve hiç kimse uzun süre rol yapamas sıkılırrr

bende isterdım guzel olurdu ama bızımkılere b öle bı teklıfte bulunamazdım bızde hep gunubırlık gıder gelırdık çok guzel geçerdi ama kızım olsa bende bırakmam :olmaz:

bizde geçen yıl gittik. çok güzeldi antalya belekteydik. rüya gibi geçtik gezdik tozduk eğlendik. muhteşemdi. hayatım boyunca unutamayacağımız güzel anlar yaşadık. bu yıl gidemedik çünkü askerde inş başka zamana artık..

geçen ay haftasonu için büyükadaya kaçtık 2 gün. hayatımın en huzurlu 2 günüydü. tadı damağımda kaldı. geçen yaz da olymposa gitmiştik 5 gün. rüya gibi değildi, tam anlamıyla bir rüyaydı.

ben geçen yaz gitmiştim hayatımda ilk defa sevgilimle tatile.gayet güzeldi.deniz, kum, güneş, otel her şey güzeldi.bu sene de gidecektik olmadı.işleri yoğundu.kendisi ailesine yalan söyleyip gidenler neden kızım olsa asla ya da mümkün değil falan diyor onu hiç anlamadım yazıları okurken.anlam veremedim yani.benim kızım olsa gönderirim.hatta ona o güveni özellikle veririm ki böylece tatile gidebilmek için ailesini kandırmak zorunda kalmaz, böyle yapınca ben bunları hep kandırırm canım ne isterse yaparım diye düşünmez, erkek arkadaşını benden saklamaz, benden hiçbişey saklamaz ben de her şeyini bilirim.kimle ne zaman, nerde, ne yapıyor hepsini bilirim.içim rahat olur.bence böylesi en iyisi.

Ben gitmek istemezdim, ben benimle evlenmeden, çift olmadan, İki cihanda upuzun bir yola çıkmadan bir yuva kurmadan benimle tatile gitmek isteyecek biriyle beraber olmak istemezdim :delphin:
Ailem, bilmiyorum ki böyle konularda ben karar veririm onlara gerek kalmıyor ama şartlara göre tepkileri değişirdi.

çok merak ettim neden istemezdin.

nişanlıyken kocişimm gidelim demiştide aileme lafını bile açmadımmm
Abim o kadar terski hayatta izin vermezdiii. . ancak git gelme derdi sanırım
ama ben gitmeyi çok isterdimmm opuyorumnanaktan
evlendkten sonra gttk süperrdiiiiii. . . kaydirigubbakcemile4

Back
X