- Konu Sahibi sweetgirl00
bekarken ailenmle evlenincede eşimle gittim tatile...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
redhot01 kullanıcısından alıntı
Belki ben bu mesajimla cok tepki cekecegim ama yine de yazmak istiyorum... Bence aileler bu tur seyleri tabu olarak gördugunden vaginismus vs. evlilik sonrasi seyler yasaniyor. insanlar nisanliyken bile rahat rahat öpüsüp koklasamazken evlendikten sonra hoop ayni yatakta buluyorlar birbirlerini. e böyle bi durum da birden gencleri cinsellikle ilgili sorunlara itiyor. evlendikten sonra tenini tanimadiğin, yasantisini bilmedigin insanla ayni hayati paylasmaya basliyorsun... ben burada evlilik öncesi iliski yasansin demiyorum, yasayan yasar bu kisilerin tercihi... ama beraber vakit gecirmelerine olanak taninmadiği, tatil gibi durumlar tabu görüldügü sürece bence evlilikten sonra yasanan problemler de artacaktir. ben erkek arkadasimla bir süre ayni evi paylastim ve bu sayede bir cok sey ögrendim onun hakkinda. bu duruma direk cinsellik acisindan yaklasilmamali kesinlikle. daginik mi, düzenli mi, evlenince nasil bir es olucak... bunlar hakkinda fikrim var en azindan. beraber tatile gitme fikri de günümüzde normal karsilanabilecek bir durum. tabi ki aileler karsi tarafi da taniyorsa. kaldi ki bu isi gizliden yurutenlerin sayisi da az degil.
bnde buna kesinlikle katılıyorum...
bana terslmaz:ben nişanlı olsam dahi gitmem
lmaz:
Ben gitmek istemezdim, ben benimle evlenmeden, çift olmadan, İki cihanda upuzun bir yola çıkmadan bir yuva kurmadan benimle tatile gitmek isteyecek biriyle beraber olmak istemezdim
Ailem, bilmiyorum ki böyle konularda ben karar veririm onlara gerek kalmıyor ama şartlara göre tepkileri değişirdi.