• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

bugün sevgilim memleketinden döndü. bana askılı bluz almış, çok beğendiğimden. denesene göreyim üstünde dedi. ben bi heyecanla apar topar soyunuyorum falan, son anda aklıma geldi koltukaltıma ağda yapmayı unutmuşum. neyse ki o sırada mutfağa gitmişti, 30 saniye içinde giydim-gösterdim-soyundum-giyindim :9: çok şükür kılları görmedi :52:

Son düzenleme:
Sevgilimle daha yeniyiz 2. haftamız falan sevgilimde film izliyoruz. Nese film bitti saate bi baktık aman tanrım yurda giriş saati çoktan geçmiş e mecbur onda kalıcam. Üzerimde dar kot fln var bacaklarımıda almamıştım e kış napim pürüzsüz dolaşmıyorum:1: Çocuk diyo ya ev sıcak sana şort verim böyle yatamazsın bende dedim takıntılıymışım nımarası yapim yoksa görecek mağara adamı gibi hatunu
+ayy yok ben giymem öyle birinin giydiği şeyi hiç huyum değildir lütfen ısrar etme
-aşkım bak saçmalıosun bide külotlu çorap giymişsin rahat yatamazsın
+ bende kansızlık var üşüyorum ben valla böyle çok iyiyim nolur ısrar etme ya rahatım diyorum

en sonunda tabiki ben kazandım da rahatladım. Çok korkmuştum valla o halimi görecek die:1:

Son düzenleme:
ay çocuk birde şort istemezsen eşofman altı verim diyordu bi durdum düşündüm hesaplama yaptım şimdi gece uyurken o bacak sıyrılabilir aman allahım yok yok pantolon iyi diye hesabımı yapıp o daracık pantolonla uyumuştum yaaa... şimdi itiraf ettim sevgilime pislik seni dio:1:

ben de bazen sevgilimin kulak memesiyle oynuyodum öylesine çok sert bu fln dedim, sen bunun ne anlama geldiğini biliyo musun dedi yok dedim ne bileyim, meğer efendim onların kendi aralarında kulak memesine dokunup çok sert bu sen bi kadına git gibisinden bi espirileri varmış.. böyle bişi duyan beri gelsin?:))) çok utanmıştım..

:53:hiç duymadım ömrü hayatımda ne alaka ki çok saçma bence:53:

kızlar bir tanede benden...eski erkek arkadaşım bana supriz yaparak mihribat korusuna götürdü yürüyoruz romantik romantik sonra ben tutturdum resmimi çek diye oradada tahtadan yapılmış sur şeklinde setler vardı dedim ben bunun üstüne oturcam orda çekermisin tamam dedi güzelce oturmamada yardım etti .. sonra neyse resim falan çekti kimse yok etrafta bide üstüne cebinden tek taş çıkarıp evlenme teklifi etti tabii benn o an bulutlardayımm sarıldım falan sonra kalkmak istedim kalkamıyorumm bişi beni sanki olduğum yere geri çekiyo sonra sanki pantolum yırtıldı gibi oldu ama hala olduğum yerden kalkamıyorum dedim galiba pantolum yırtıldı yardım et kalkıcam sonra elimi arkama götürmemle birlikte ne olduğunu anlamak içinnn anaaaammmm ziftinn üstüne oturmuşum arkamm simsiyahhh ellerime bulaştıı sonraa o bana yardım edeyim derken onada bulaştı zift biz bi güzel ziftlendik ama ben ağlıyorum hayatımın en mutlu günü maf oldu diye yemek falan yicektik sonra ben böyle dolaşamam dedim bana pantolon bakmaya çıktık ama arabaya binerken poşetin üstüne oturdum ziftliyim buram buram o da yapışmış sonra arkama ayyyy ne rezillikti anlatamamm ... sonra aldık bi pantolonda ferahladımm :52::53::52:

Sevgilimle daha yeniyiz 2. haftamız falan sevgilimde film izliyoruz. Nese film bitti saate bi baktık aman tanrım yurda giriş saati çoktan geçmiş e mecbur onda kalıcam. Üzerimde dar kot fln var bacaklarımıda almamıştım e kış napim pürüzsüz dolaşmıyorum:1: Çocuk diyo ya ev sıcak sana şort verim böyle yatamazsın bende dedim takıntılıymışım nımarası yapim yoksa görecek mağara adamı gibi hatunu
+ayy yok ben giymem öyle birinin giydiği şeyi hiç huyum değildir lütfen ısrar etme
-aşkım bak saçmalıosun bide külotlu çorap giymişsin rahat yatamazsın
+ bende kansızlık var üşüyorum ben valla böyle çok iyiyim nolur ısrar etme ya rahatım diyorum

en sonunda tabiki ben kazandım da rahatladım. Çok korkmuştum valla o halimi görecek die:1:

Cok komiksin ya oldum gulmekden..! benimde boyle tuyler yuzunden yasadiklarim olduda aklima gelmiyor simdi..gelirse yazagim.

kızlar bir tanede benden...eski erkek arkadaşım bana supriz yaparak mihribat korusuna götürdü yürüyoruz romantik romantik sonra ben tutturdum resmimi çek diye oradada tahtadan yapılmış sur şeklinde setler vardı dedim ben bunun üstüne oturcam orda çekermisin tamam dedi güzelce oturmamada yardım etti .. sonra neyse resim falan çekti kimse yok etrafta bide üstüne cebinden tek taş çıkarıp evlenme teklifi etti tabii benn o an bulutlardayımm sarıldım falan sonra kalkmak istedim kalkamıyorumm bişi beni sanki olduğum yere geri çekiyo sonra sanki pantolum yırtıldı gibi oldu ama hala olduğum yerden kalkamıyorum dedim galiba pantolum yırtıldı yardım et kalkıcam sonra elimi arkama götürmemle birlikte ne olduğunu anlamak içinnn anaaaammmm ziftinn üstüne oturmuşum arkamm simsiyahhh ellerime bulaştıı sonraa o bana yardım edeyim derken onada bulaştı zift biz bi güzel ziftlendik ama ben ağlıyorum hayatımın en mutlu günü maf oldu diye yemek falan yicektik sonra ben böyle dolaşamam dedim bana pantolon bakmaya çıktık ama arabaya binerken poşetin üstüne oturdum ziftliyim buram buram o da yapışmış sonra arkama ayyyy ne rezillikti anlatamamm ... sonra aldık bi pantolonda ferahladımm :52::53::52:

sana gulemedım ıcımde patlayacak ofiste okumamak gerek :1:

bızde fethı pasa korusuna gıttık gezdık hava guzel cımlerde uzandım dızlerınde uyudum..Sonra kalktık yeMek yemeye..Fena grıp oldum tabı..Yemek ortasında burnumu sılmeye cekınıyorum..ıkıdebır lavoboya :43: Ben ona yenı ıse basldı dıye hayırlı olsun Çikolatası gondermiŞtim..oda cok sevınmıs ve heyecanla gıtmıs hedıye almıs..Süprizini yaptı hedıyesını verdı..Bide mektup yazmıs Okuduk ettık falan hersey cok romantık ben Kalktım ayaga sarılacagım..Meğer fermuarım açılmış kas goz ettı anlamadım..Sonra kalktık hemen soyledı Önüme gecıyo ceketıyle kapatıyo falan :38::38::38: hıc bu kadar utandıgımı hatırlamam :26:

sana gulemedım ıcımde patlayacak ofiste okumamak gerek :1:

bızde fethı pasa korusuna gıttık gezdık hava guzel cımlerde uzandım dızlerınde uyudum..Sonra kalktık yeMek yemeye..Fena grıp oldum tabı..Yemek ortasında burnumu sılmeye cekınıyorum..ıkıdebır lavoboya :43: Ben ona yenı ıse basldı dıye hayırlı olsun Çikolatası gondermiŞtim..oda cok sevınmıs ve heyecanla gıtmıs hedıye almıs..Süprizini yaptı hedıyesını verdı..Bide mektup yazmıs Okuduk ettık falan hersey cok romantık ben Kalktım ayaga sarılacagım..Meğer fermuarım açılmış kas goz ettı anlamadım..Sonra kalktık hemen soyledı Önüme gecıyo ceketıyle kapatıyo falan :38::38::38: hıc bu kadar utandıgımı hatırlamam :26:

yaaa bide görsen nasıl kızıyorum hem ağlıyorum beni oraya sen niye oturttun diye sanki o zorla oturttu ben istedim bi evlenme teklifi etmeyi beceremedin diye rezilliğimi kapatıcam ya suç bastırıyorum :))) ayyy evet seninkide çok kötü olmuş genelde erkekler unutur ama kesin bizde romantik ortamları bozmaya meyilli birşey var :52::52:

ahahah bende anlatayım birtane yazarken bile gülüyorumm :27:

- bu geçtiğimiz kış nişanlımla oturuyoruz solan salomance bizim ev içerde sabo yanıyo butun evi ısıtıyor. ben gittim gayyte ısındım 15 dk felan. Bizimki otruyor tekli koltukta mac izliyor ben önünden geçerken bir zooorrtt yaptım ahahahah amaaa nasıl oldum tişortumun koluyla oynuyordum gene devam ettım yurudum. demezmi bana duydumm duydum dıye ama yarı saat yarıldık gülmekten ama benim en çok o hiç birşey yokmuş gibi davranmama koptuk:>D ben duydumu duymadımı emın olamadım devam ettım yurudum en bilimm ahahah ama halen daha güleriz :52::52::52: Daha Var anlatcam ahahah:27::27::27:

hahahhahaahahahah:60::60::60::60::60:
bayıldım yaaa...:1:

duydumm duydumm demesii iyi olmuş....komik yaww:60::60::60:

1 tane daha anlatayım aklıma okudukça geliyor. Sevgilimle uyuyoruz bende o gün çok yorgundum ağzım açık uyumuşum çocuğun omzunda oda tv izliyor tabi. Neyse bi uyandım allahım yanağım saçım başım sırılsıklam noluoz dedim bi baktım tüm salyalarım çocuğun omzunda ağzımı toparlamaya çalışıyorum salyalarımı silerek falan. Garibim sesde çıkarmamış uyanmayayım diye:1:

Haha :)) aynı şeyi bende yaşadım bi uyandım beni izliyo, ağzımı silsem mi silmesem mi bilemedim :) bi de fotoğrafımı çekmiş o halde, hatta ayrılık sonrası 4.ay buluştuğumuzda hala sakladığını gördüm.. ara ara bakıomuş :) :)

bunda ben sevgilime değil o bana rezil oldu ama anlaticam :1:
biz daha sevgili değildik o zaman ankamalle gitmiştik oranın otoparkına parketti arabayı gittik gezdik dolaştık döndük arabaya bu anahtarı taktı çeviriyo çeviriyo yok araba çalışmıyo bu dedi akü bitmiş ve o gün buda memleketine gidicek arabayı daha yeni bakımdan çıkartmış güyaa :1: sonra arkadaşını aradı oda geldi kendi arabasıyla ben zannediyorumki gidicez tamirci alıp dönücez bu arkadaşının arabasıyla, ben inmedim bunlar başladı diğer arabanın kaputunu açıp bişiler yapmaya biraz izledim gittim dedim napıyosunuz aküyü söküyoruz dedi ha ii dedim geri bindim bozuk arabaya sandım ki yeni gelen araba otoparkta kalıcak biz diğeriyle devam edicez ben bunları uzaktan izliyorum arkadaşı sevgilime döndü dediki e aküyü senin arabaya takarsak ben napıcam bi koptular meğer bunlar en başta o aküyü bozulana takınca diğeride çalışacak sanmışlar bide yarım saat akü sökmeyle uğraştılar, gelmişler bana diyolarki sen hiç anlamadın mı çalışmicanı bende anlatıyorum ben böle böle sandım ondan ses etmedim diye bunlar hadi ordan falan dedi inanmadılar bana :63:
Not:sevgilim karadenizlidir :1:
not2: not 1 hakaret değildir :1:

bizde 1. senemiz yaz mevsimi havuza gittik neyse böyle artistik hareketler yuzmeler dalmalar zıplamalar yapıyoruz birbirimize :51: ben cıktım arka arka yuruyup balıklamaatlıcam havuza o da beni izlıyo yuru yuru yuru (arkama bakmıorum tabi) arkada cocuk havuzu 1adım daha atınca kendımı cocuk havuzunda buldum bir anda cocukların ıcınde o kadar komıktıkı anlatamam hala yazarken gülüyorum ozmnda cok gülmüştüm herkes cok gulmustu:52: :52: :52:

Bayıldım her hikayeye ya iyi moral oldu gece gece :D Biraz da ben anlatım o zaman :D

Lise 1. sınıftayım sevgilimle 1 ay çıkıp ayrılmıştık. Spor salonunda arkadaşları izliyorum o da tam yanımda duruyo bakıyo falan bende bi havalar sonra yanıma gelip demez mi yeşil sürme mi sürdün diye nerden çıktı dedim meğer yanağı bi güzel uzunca çizmişim :D

Biz Lise1. yazında tekrar çıkmaya başladık neyse 2. yılımızdayız. Bende hazımsızlık sorunu yaşadığım içim akşamdan müsil gibi hap atıyordum tabi müthiş bi baskı yapıyo en az öğlenlere kadar :D Biz buluştuk oturuyoruz başlarda dayanabilirim sandım ama artık kıvranıyorum yerimde en ufak hareketim tehlikeee çocuğa da birşey diyemiyorum karnım çok kötü demeye başladım etraftaa tualet ya da çarşı namına birşey yok ben bi şekilde çarşıya gidip rahatladım anladı mı bilmem artık:D

1 defasındada bir pc oyunu yüzünden aramız bozulmuştu. Neyse ben bi gün laptopu aldım çimlerde oturuyoruz takılıyoruz falan bişiler yaptı benm önceden yüklediğim oyun gizliymiş meğer gizli dosyalarıda gizlemişim. Garibim gizli dosyaları açmış. Usbsini takmıştı o da. Ben başladım azar çekmeye oyunu görünce onun sandım nerden geldi bu nerden çıktı yoktu öyle birşey diye. Eve gelince çaktım herşeyi çaktım ama çaktırmadım boşuna azar yedi garibim :D

cıkmaya basladıktan bı hafta sonra kahvaltıya gıtmıstık.cok yagmurlu bı gundu ve ustumde krem kaşe montum vardı.kahvaltımızı bıtırıp dısarı cıktık daha ılk gunlerımız ya yagmurda romantık yuruyus yapalım dedık :1: kafeden cıkmamızla onumuze bı kedı atladı (buarada kedılerden cok tırsarım) ben kedıden kacıp hızlı hızlı yururken bı baktım yerdeyım sevgılım arkamda kedı ayaklarımın dıbınde :D gulsem mı aglasam mı bılemedım daha ılk gunden rezıl oldugumamı yanayım krem rengı montumun kahverengı olmasına mı :52: cok uatnmıstım ama 9 ay oldu hala soyleyıp guluyoruz artık

sevgilimle çok nadir özel zamanlarda tekila alırız
ilk tekilamızı almıştık bi buçuk sene önce yazlığa gittik işte bi yandan dalga sesleri bi yandan müzik tekila tuz limon öyle keyif yapıyoruz
shot bardakları minik olunca gözüme az geldi benim insanın önce gözü doysun diye boşuna dememişler :9:
ben doldurdukça dolduruyorum
sevgilim bişiler anlatıyor ben hıhı deyince kafa öne gidiyor geri gelmiyor elimle kafamı geriye doğru itiyorum o görmeden
bir iki bunu yaptım sonra fark etmedim öyle kafam eğik kalmışım bu beni fark etmiş tabi
enseme düğmeye basar gibi bastı bi irkildim kafa geri geldi
robocop gibi olmuşun düğmeye duyarlısın diye dalga geçer her defasında

"Kafa öne gidiyor geri gelmiyor" :D sen cok yasa cnm yaa:D

vallahii öldümm gülmekten gece gecee bende anlatayımmmm o zaaaamaaaannn :DDDDD

şimdi eczanede çalışıorum sevgilimde orda tabikii birr yogunlukk birr yogunluk anlatamamm :DD 2 katlı eczaneemizz :)) halaa gülüoruzzzz yhaaaa yenii terliklerimizzz geldii eczacımızz verdii falaann ben hemen giydimm tabii alt kattan üst kataaa ilaç almayaa çıktım sevgilimde çalışıoo tam yanından geçerken aşkımmm müsterimee bakarmısın wc ye gitmem lazım dedii efendim hasta bekliyio dedimm beklee gelicem dememe kalmadıı zorttt bi sess amann allahımmm bu ses tee neeeee ben çaaatlıyorumm gülmektenn yogunluk varr o utanndıı falann :D tam merdivenlerden aşagıı iniodumm kiii pat kütt merdivenlerden yuvarlandımmm :DDDD ehehehheh ayyy ilaçlar elimdenn fırladıı bizim kalfa arkadastaa adımı sölüyoo kalkk dioo elimii bilee gülmekten tutamıoo :DD ilaçlarıı topluyoo :D ben sinirdeenn sevgilime gülüorumm pırtladı diyee terlikleree kızıorumm hep bunlar yüünden oldu diee eczanenin ortasına fırlatıorumm terlikleri ayagımdan çıkarıp sevgilim dee heyecandan ne oldu diee telaşlandıı arkamdann oda kaydıı :DD bizz yarıldıkk müsterilerr bizee gülüoo o gunu unutamıorumm çokk utanmıştımmmmm :52: :52: :52: :52:

:1::1::1::1::1::1:
bugün sevgilim memleketinden döndü. bana askılı bluz almış, çok beğendiğimden. denesene göreyim üstünde dedi. ben bi heyecanla apar topar soyunuyorum falan, son anda aklıma geldi koltukaltıma ağda yapmayı unutmuşum. neyse ki o sırada mutfağa gitmişti, 30 saniye içinde giydim-gösterdim-soyundum-giyindim :9: çok şükür kılları görmedi :52:

vallahii öldümm gülmekten gece gecee bende anlatayımmmm o zaaaamaaaannn :DDDDD

şimdi eczanede çalışıorum sevgilimde orda tabikii birr yogunlukk birr yogunluk anlatamamm :DD 2 katlı eczaneemizz :)) halaa gülüoruzzzz yhaaaa yenii terliklerimizzz geldii eczacımızz verdii falaann ben hemen giydimm tabii alt kattan üst kataaa ilaç almayaa çıktım sevgilimde çalışıoo tam yanından geçerken aşkımmm müsterimee bakarmısın wc ye gitmem lazım dedii efendim hasta bekliyio dedimm beklee gelicem dememe kalmadıı zorttt bi sess amann allahımmm bu ses tee neeeee ben çaaatlıyorumm gülmektenn yogunluk varr o utanndıı falann :D tam merdivenlerden aşagıı iniodumm kiii pat kütt merdivenlerden yuvarlandımmm :DDDD ehehehheh ayyy ilaçlar elimdenn fırladıı bizim kalfa arkadastaa adımı sölüyoo kalkk dioo elimii bilee gülmekten tutamıoo :DD ilaçlarıı topluyoo :D ben sinirdeenn sevgilime gülüorumm pırtladı diyee terlikleree kızıorumm hep bunlar yüünden oldu diee eczanenin ortasına fırlatıorumm terlikleri ayagımdan çıkarıp sevgilim dee heyecandan ne oldu diee telaşlandıı arkamdann oda kaydıı :DD bizz yarıldıkk müsterilerr bizee gülüoo o gunu unutamıorumm çokk utanmıştımmmmm :52: :52: :52: :52:

canım yaa çok güldüm tam cümbüş olmuş sizinki :27:

Back
X