• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

bizde eski sevgilimle kafeye gitmiştik bi kere bizim orda. tabi yııl 2005-2006 ama sık gittiğimiz bi yerdi. sevgilimde şehir dışında okuyordu. gelince gittik kafeye işte azıcık öpüştük koklaştık falan 10 dk sonra çalışanlardan biri gelip burası aile kafesi demişti :17::17: hem utandık hemde çok güldük :17:

ha bide ben sevgilimle parka gitmiştim bi kere köprü gibi bi yerden geçerken tam ayağım kaydı pat diye yere düşmüştüm. o çok gülmüş bende çok bozulmuştum. tamam komikti ama düşen bensem gülmek yasakkkkk:20::20:

herkesin başına gerçekten komik şeyler gelmiş :61:
bizimde sözlümle yeni başlamıştı ilişkimiz.sinemaya gittik çok kişi yoktu.merdivenlerden aşağı inerken o öndeydi ben bir basamak daha var sandım ayağımı bir attım ki bi dizimin üstüne oturdum kaldım.hemen kalktım ama rezil olmuştum:) filmi izlerken de sonlarına doğru ben uyumaz mıyım :61: o gürültüde uyuyan heralde ilk benimdir. ona göre çok güzel bişeydi benim içinde öyleydi ama utanmıştım anlattıklarından :61:

bi tanede benden gelsin :) ocakta sınavlarım için istanbula gitmiştim eski sevgilimde benimle gelmişti beraber baya gezdik eğlendik hava baya rüzgarlıydı yağmur serpeliyordu bende kapalıyım şal örtmüştüm başıma arkası düzgün dursun diye saçıma ek olarak ince bi şal doluyorum topuz niyetine rüzgara karşı el ele yürürken romantik romantik birden topuzum düşmesin mi kalakaldım öyle gülsemmi ağlasammı bilemedim rezilliğin dibine vurdum kızardım napıcam ben yaa offf rezil oldduumm falan diyip duruyorum aptal kızlar gibi :) etrafta wc falanda yok bizimki yol üstünde bi kreşin zilini çalıp kız arkadaşım 2 dk lavabonuzu kullanabilir mi diye rica etmesin mi :) utana sıkıla girdim hemen iğneleyip toparlayıp çıktım çok gülmüştük ama :)

Son düzenleme:
Benim başıma gelen olayı nette okumuştum başka birisininde başına gelmiş yani :) Eski erkek arkadaşımla ilk buluşmamızdı ve ben çok heyecanlıydım,telefonum çaldı çantanın içindeydi telefonum,uzun bi süre çaldı ve çantamın içinde telefonu bulmakla cebelleşiyorum birden dedimki ''acaba telefonumu evdemi unuttum ya '' dedim evet evet dedim bunu dedim :) Ve çocukla bi 10 saniye bakıştık yani :)
yaa sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün arkadaşım bayıldımmm :))

ay bende anlatıcam burda oku oku çok güldüm ya herkes muhteşeemm :)
bigün çıktık sevgilimle sahildeyiz bankta oturuyoruz kimsecikler yok kalktık o sola gitmiş ben sağa ama farkında değiliz dizilerdeki ayrılık sahnesi gibi baya yürümüştük adamın yanımda olmağını farketmedim bile :9: en kötüsüde benim gittiğim yön çıkmaz yermiş, dönüp bana çok gülmüştü yaa sende neden elimden tutmuyorsun diye onu suçlamıştım ama rezilliğim fenaydıı :9:

Benim başıma gelen olayı nette okumuştum başka birisininde başına gelmiş yani :) Eski erkek arkadaşımla ilk buluşmamızdı ve ben çok heyecanlıydım,telefonum çaldı çantanın içindeydi telefonum,uzun bi süre çaldı ve çantamın içinde telefonu bulmakla cebelleşiyorum birden dedimki ''acaba telefonumu evdemi unuttum ya '' dedim evet evet dedim bunu dedim :) Ve çocukla bi 10 saniye bakıştık yani :)

:60::60::60::60::60::60:

Dün geceki halim:26:

Düşündükçe hala utanıyorum.Sinir krizi geçirdim,yere attım kendimi sokağın ortasında.Hem de çocukça sebeplerden.Sevgilim orada evlenelim filan diyor ben hala bağırıp çağırıyorum,ben tek başıma eve gidicem diye.

Sonra beni polislerle eve yollayacaktı neredeyse.Resmen polis çağırdı,beni sakinleştiremeyince.:26:

Sokaktaki taksiciler de olaya müdahale etmeye çalıştı,hem onlara hem polislere fena rezil olduk:27: Utanıyorum hala aklıma geldikçe.

Beraber meşhur parkımıza gittik,çocukluk parkımıza.. Bankta otururken kol kola oturuyoruz işte..
Sonra kolumu kaşısana dedi. Tamam sevgilim dedim,kaşımaya başladım ama sonra farkettim ki kaşıdığım kol kendi kolummuş :17::9::9::9: nasıl bir ruhsuzluksa hissetmedim daha sonra farkettim.. Gülme krizine girmişti :17:

son rezilliğimi anlatayım ne utandım yaa :9::9: erkek arkadaşımla hafta sonu gezmek için araba kiraladık..bize 1 saatlik uzaklıkta olan başka bir şehre gittik herşey çok güzel geçti güldük eğlendik dönüyoruz artık...neyse bana dediki canım tabelaları takip et bakalım yolumuz ne kadar kalmış dedi bende tamam dedim :8::8::8: bu arada sürekli tabela çıkıyor şuraya şu kadar buraya bu kadar kaldı diye bende hepsini söylüyorum kafam karıştı oku oku:9::9: neyse bi tabela geldi bozuk satıh 5 km yazıyor ... dedim ki bozuk satıh 5 km :9: sonraki yorumumda şöyle :) bu köylerin isimleri de ne kadar garip oluyor,,, bozuk satıh diye köy mü olur :9::9: bozuk yol diyormuş :D satıhın yüzey olduğu hiç aklıma gelmedi :9::9::9: canım o köy adı değil bozuk yol demek istiyor dedi... çok utandım harbiden ya :17::17::17::17::17:

bu arada ben akşam olunca eve geç kaldım diye acele ederken...dönüş yolunu karıştırıp bize tamamen ters bi şehre götürdüğünü şehre girdikten sonra anlamasıda erkek arkadaşımın rezilliğidir :9::9::9::9:

Kızlar bigün sevgilimle buluşacağız işte süslendim beyaz kapri giydim filan çıktım .Oturduk biyerde kalktık sevgilim bana duuur dedi ,neoldu dedim arkanda bişey var dedi arkama döndüm bi baktım leke olmuş :(((( o an kıpkırmızı kesildim ateş bastı inanılmaz utandım yolda ağlayacaktım havada çok sıcak çantamı arkama aldım kollarım arkada öylee yürüdük bi mağazaya kadar tabi sevgilim olabilir filan diyor ama ben hiç iyi değilim (normalde çok dikkatliyimdir tedbirsiz çıkmam olacak ya işte) mağazadan bana pantolon almak zorunda kaldı yüzüne bakamadım

ayy kızlar alemsiniz ya gülmekten öldüm hepinize :) benim rezilliklerim biter mi hiç :) bi gün sevgilimle oturuyorum bi yandan yemek yiyoruz bi yandan tv izliyoruz zaten sevgilimin yanında pek rahat yemek yiyemem ayda yılda bir yiyeceğim tuttu ondada rezil oldum dahada yemem artık :) bi elimde kumanda diğerinde tost yoğunlaşmışım tv ye sevgilimde bana bakıyor arada böyle ben o dalgınlıkla tost yiycem diye kumandanın yarısına kadar sok ağzıma ayy çok fena rezil oldum ya :)

bende bir tane daha var. yalnız beni pis ilan ediceksiniz yazmayada çekinmiyor değilim:KK1:

bi gün kalktım wc gittim büyük wcmi yaptım sifonu çektim elleirmi yıkadım çıktım. Her wc mi yaptıktan sonra genelde döner tuvalete bakarım bişi varmı yokmu diye ama o gün bakmayacağım tutmuş çıktım wcden benimki girdi ardımdan allahım bir çığlık bir çığlık çıktı wcden hala bağırıyor dedim noldu ya kakan seni terketmemiş diye dalga geçiyor adamm benle yerin dibine grmiştim. elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırmıştım valla:KK17:
Çok güldüm ya:-):KK71:

Hepsi süper ya :-)
Benim rezilligim aklımA gelmiyor eşimle yeni evlendiğimizde annemlere gittik dönüyoruz bi anda arabada bi koku ayy dedim kusucam camı açtı parfüm sıktı falan o aradada diyo dere var bi yerde herhalde kötü koktu halbuki ben farkettim saldi:mad:
Neyse eve geldik yattık o you tubeden videolara bakıyo bende gözlerimi kapadım uyur numarası yapıyorum tabi arada açıp bakıyorum ona çaktırmadan bu beni iyice kontrol etti uyudum sandı gözlerime inanamadim eli burnunda parmaklarinin arasında zimzik yaptı ve fırlattı :KK34::KK71::KK31:
Ben bi başladım seni be bufbufçu seni be zimzikci igrencmissin sen niye nişanlıyken bu hareketlerini göstermedin demeye çok utandı ya kalktı ellerini yıkadı döndü arkasını uyudu:stop:

Kendilerine bugüne kadar cok rezil olmuslugum vardir da ilkinde cok utanmistim simdi o kadar olmuyorum :D
daha baya yeniydik ilk 3-4 ayımızdi herhalde. Kafeye gittik oturuyoruz kısır mi yediniz okulda dedi :D
liseye gidiyoruz o dönem,ayni okuldayiz ama siniflar karma degil fulla kısır partisi okul. Eveeet nerden bildin dedim saf gibi. O da disinde maydinoz kalmis dedi. Utanc seviyesi fena kıpkırmızı oldum cok utanmistim cok :D 8 yil gecti simdi bi yere yemege gidince maydonoz var mi disimde insanlara rezil olmayalim falan deyip caktirmadan gosteriyoruz :D

o zamanlar ilişkimizi uzaktan yürütüyorduk o eskişehirdeydi ben izmirde. msnden cam açıyoduk akşamları öyle konuşuyorduk. bi gün bekle tuvalete gitcem dedim aceleyle ESC tuşuna bastım pc başından kalktım. neyse ben ihtiyacımı giderdim banyoda, çamaşırım ıslanmış akıntı gibi bişi olmuş çıkardım attım kirli sepetine. altımda bişey olmadan odaya girdim, temiz çamaşır almak için baya bi eğildim çekmecenin en altına. arkamı döndüm ne göreyim, kamerayı açık unutmuşum, kapanmamış konuşma penceresi.. benimki nefes nefese kalbini tutuyo. ona sürpriz yaptım zannetmiş tabi o zamanlar hiç böyle şeyler yaşamazdık :KK9: bende bozuntuya vermedim nasıldım aşkım dedim :KK9: :KK9: :KK9: hala aklıma geldikçe gülüyorum :KK9:

Ayyyyyy cok fena olmus

Sevgilimle alisverise gittik isimiz bitti kasaya geldik benimde gözüm bir kiyafete takildi onu izlerken kasiyer "efendim urunlerimizde iade yoktur haberiniz olsun" demis bende adimi sordu faturaya yazmak için sandim adimi soyledim kiz efendim dedi hafifde gulerek bende hala diyorumki adimi sormadiniz mi? Kiz hayir dedi sevgilim hadi askim dedi nasil ciktigimi bilmiyorum ordan :mad:

Back
X