• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

Benimkisi sevgiliye yada esime oldugum rezillik degil ama anlatayim yinede
12-13 yaslarindayim ozamanlar babaannemin evinde yasiyoruz ev mustakil teras katti filan var neyse enistem geldi arabasini yikayacakmis alt kattada su var ama nedense terastan buyuk hortumu assaya sallamami istedi tamam dedim citim terasa ozamanlarda musluklar ince bakir olanlardan baktim kisa hortum var onu cikartip uzun olani takmam gerek. hortumu musluktan cikarmaya calisiyorum cikmiyor kackere denediysem gucum yetmedi enistem assadan bagiriyor noldu sallasana diye ben asildim hortuma assagi dogru cektiriyorum nasil becerdiysem musluk hortumdan cikti ama agzimin icine girdi aman allagim muslugu kucuk dilimde hissttim agzimdan kanlar geliyor gulimmi canimin acisindan agliyayimmi anlamadim hemen dilimle dislerimi yokladim hepsi yerli yerinde eksik yok ama kan geliyor assagiya indim tabi enistem bagiriyor hala annem beni gordu sok noldu sana dedi agzima musluk girdi dedim annemin yuz ifadesini unutamiyorum gozleri yerinden portlicekti sonra gulucek ama agzimin kanli hali gulmesine engel oluyor hemen agzima bakti disler yerinde ama yanagimin ic tarafi yirtilmis sonra enistem geldi kizgin bir sekilde noldu beceremedinmi dedi annem musluk agzina girmis diyince kahahalar havada ucusuyor ben artik hem rezilligime agliyorum hem guluyorum. babaanemi ziyarete gittigimiz zaman o muslugu gorunce annemle gulme kirizlerine giriyoruz o muslugun anisi buyuk bende :)

bundan 4 yıl kadar önce sevgilimle cafede oturuyoruz :D bişeyler yemişiz çay falan içiyoruz sohbet vs derken gözüm çakmağa ilişti. şakayla yaklaşma yakarım dedm:D yak dedi... ahh karadenizliyim ben demicekti onu...:27: yaklaştırdım saçına. o da o kadar güveniyoki kuzum en ufak geri çekilmedi. puf eder söner sandm bende böle hani ucundan minicik pısss eder sandım.... kafasında jole gibi bişeyler varmış meğer bunun kafası mavi ocak alevi gibi olmasınmı...:9::9::9: bluzumun kollarıyla södürdüm:52::52::52: sonra bize bakan şaşkın korkmuş gözler ve açık ağızlar eşliğinde cafeden hızla uzaklaştık. oraya son gidişimiz oldu:D

mavi ocak alevi :))))))) süper ya

Allah canınızı almasın emi koptum yaws okurkennnn:9: alemsiniz hepiniz... ben de anlatıcam bi tane nişanlımla yeni tanıstığımız sıralarda yeni yeni hoslanıyoruz birbirimizden.ablam eniştem nişanlım dördümüz programlar falan yapıyoruz tatlı tatlı biz de arkadas gibi davranıyoruz birbirimize.hatta ben ona ağbi falan diyorum düşünün artık :) bir gece ablamın oğlu da bizimle geldi o zamanlar 9 yaşında.gece evlere dağılıcaz nişanlım bana seni istersen ben eve bırakayım dedi ben de oluuurrr dedim tabi ki.ablamın cıkıntı oğlu tutturdu ben de sizle gelcem diye ve hooop ön koltuğa kuruldu.ben de arka koltuğa gectim ama söylene söylene polis ceza yazar bak bi şey olur yasın kücük diye ama nafile.ağladı zırladı olmaz bi şey saklanırım falan neyse oturdu.yolda gidiyoruz ben hala kızıyorum yeğenime.nişanlımda bana öne oturmak istiyorsan eğer istersen gel benim kucağıma otur demez mii???ben yükses bir sesle ve kızarak ben ablamların arabasıyla gidicem durdur arabayı lütfen ağbiiiii diye bağırdım böylesi ikimiz icin de daha iyi olacak diye cıkısıyorum.9 yasındaki yeğenimin bile gözleri fırladı.meğer cocukcağız istersen kucağına otursun demiş.neremle dinlediysem artıkkkk lafı.tabi coook sonra söyledim ona gerceği hala arada dalga gecer benimle gel kucağıma otur diyeee:52:

benimki daha kötü burda paylaşmalı mıyım bilemedim ama :)) bi keresinde ben işten gelmiştim çok yorgundum uzanmıştım kanepeye...(o zaman daha yeni çıkıyoruz ilk yada ikinci haftamız) bu geldi yanıma beni canlandırmak için gıdıklıyo sonra bacaklarımı bebeklerin bacaklarını yaparız ya büküyo uzatıyo kıvırıyo... sonra hani bebeklerin gazını çıkarmak için bacaklarını büküp karınlarına bastırırsın ya) o da aynı şekilde bacaklarımı büktü karnıma bastırdı ve benden aynı bebeklerden çıkan pırt sesi çıkıverdi :)) ama o kadar utandım ki anlatamam...kıpkırmızı oldum...ağlıcaktım nerdeyse...erkek arkadaşım zaten koptu gözünden yaş gelene kadar güldü... ben azarladım kızdım bağırdım ama olan olmuştu :))

arkadaşlar bu alıntıdaki mesajda benim... benim rezilliğimdi...ve ben gene bir rezillik daha yaptım 4-5 gün önce :))
erkek arkadaşımla 5 yıldızlı bir otele baloya gittik... ben sabahtan beri otelde açık büfe ne varsa yemiştim zaten...bi de gece baloda her şeyi sildim süpürdüm...içki içmem ama kola mola ne kadar asitli şey varsa içtim... gece boyu dansettik zıpladık odamıza geldiğimizde yorgunluktan ölüyorduk... sevgilim sarıldı bana ikimizde uyuyup kaldık... artık midem ve bağırsaklarım ne hale geldiyse ................ :)) sevgilim bacaklarını benim bacaklarıma dolamış o halde uyuyoruz benden bir pırt sesi çıktı ki ne pırt :)) beim uykum çok derindir normalde hiç bir şeyde uyanmam ben bile kendi sesimden uyandım :)) sevgilimin uykusu tilki uykusudur zaten tık desen uyanır... sevgilimde uyandı nasıl gülüyo hemen bacağını çekti üstümden " pis kız bacağımı hissetmiyorum çürüttün bacağımı" dedi ve gülerek sardı beni... "gazlı yarim" dedi gülerek uyudu... tabi ben uyandığımı belli etmedim uyuyor numarası yaptım sanki hissetmemiş gibi... belki sabaha unutur hatırlatmaz diye... ama maalesef sabah uyandığımızda söylediği ilk şey "gazlı yarim" deyip gülme krizine girmek oldu... "daha geçen sene ilk haftamızda yaptığın şeyden anlamalıydım" dedi ve bir sürü dalga geçti benimleee :))

not: dünyalar tatlısı bir sevgilim var o kadar rahatız ki birbimize sevgilim yerine bir başkası olsa çok utanırdım heralde :))

sevgilimle çok nadir özel zamanlarda tekila alırız
ilk tekilamızı almıştık bi buçuk sene önce yazlığa gittik işte bi yandan dalga sesleri bi yandan müzik tekila tuz limon öyle keyif yapıyoruz
shot bardakları minik olunca gözüme az geldi benim insanın önce gözü doysun diye boşuna dememişler :9:
ben doldurdukça dolduruyorum
sevgilim bişiler anlatıyor ben hıhı deyince kafa öne gidiyor geri gelmiyor elimle kafamı geriye doğru itiyorum o görmeden
bir iki bunu yaptım sonra fark etmedim öyle kafam eğik kalmışım bu beni fark etmiş tabi
enseme düğmeye basar gibi bastı bi irkildim kafa geri geldi
robocop gibi olmuşun düğmeye duyarlısın diye dalga geçer her defasında

var ya kahkahalarlaa güldüm ya kıkıkıkıkıkır kıkıkıkır :)))))) aklıma her geldğnde gülcegm bi hkyeee :D çok komk ya :D

kızlar ben de anlatayım gene :)
bu kış 1 2 ay boyunca nezlem hiç geçmemişti.
aramız da kötüydü bir ara.
ben bigün çok fena salya sümük ağladım kavga ederken.
e bi de nezle olunca paltoma silmişim burnumu farkında değilim.
kavga bittiğinde sevgilim kolumu gösterip ne parlıyor orada ıyy dedi güldü :D
çok utanmıştım :D
işin kötüsü, paltoyu asıp temizlemeyi unutmuşum.
ertesi gün gene gördü kurumuş bi halde
çok fenaydı çokkk :D

eşim ogünün sabahı
hatun yemin edrim kendi osuruğuna uyandın sonra tekrar geri yattın dedi..
hadi ordan ben gaz çıkarmam dedim .
hla anlatır güler laf arasında sen kendine bak kendi osuruğuna uyanıyorsun diyor.

iki üç gün öncede kayınvalideme rezil oldum
.ok tatlıdır kaynanam
bizim banyoyu tadilat yaptırdık
banyonun kapısıda takılmadı marangoza gidecek çünkü.
tabi ben banyooda tuvaletimi yaparken
o sırada kapı çaldı kaynanam geldi.
eşim demişki ona eda banyoda bişe olmuş bi baksana
tabi kaynanam bi girdi banyoya beni öylece gördü
anne git diyorum o hala noldu diyor eşimin arkadanda gülme krizleri çok utandım
pis uyuz kocam çok utandığımı inadına yapar :1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
iyiki açmışım konuyu kızlar ya çok güldüm akşam akşam :)
bi tane daha anlatayım ama anlatırken bile utanıyorum hala . benim çorap takıntım var herkesin çoraplarına bakarım sevgilimde benden alıştı oda hergün ne çorap giydim diye bakar . bi gün buluştuk özlemişiz kikirdiyorruz falan :) aa benim meleğim ne çorap giymiş bugün bakalım dedi tabi kış ayları bacaklarım orman ve bileklere kadar çoraplardan giymişim . yaa bebeğim dur şimdi gel öpeyim fln dedim ilgisini dağıtmak için yok bi açtı aman allahım rezilliğin belgesidir nasıl utanmıştım anlatamam ya :52:

ayyyyyyyy benim de olmustu o ama farklı.kendi kendime yaptım resmen.nişanlımla akşam yemeğine cıkıcaktık.beni evden alamaya geldi.yukarıya kadar cıktı.kıştı haliyle ve ben ağda yapmamıstım.cizme giyicem icimde de ten rengi ince corap:17: bacağımı merdivenlere dayayıp pantolonumu bi güzel sıvadım dize kadar ve dona kaldım ben bile ürktüm manzaradan.hızlıca cizmenin fermuarını cektim ve sanki coook normalmiş gibi amaan kıllarım da uzamış üff diyip sıvadım da bi güzel:52:.nişanlımın dili tutulmus olsa gerek ki hicbir sey diyemedi cocuk.asansörle asağı inene kadar hic konusmadık ve unutuldu gitti:9:

ayy çok güldüm benimde bi olay başıma geldi anlatayım size yemek yemeğe gitmiştik erkek arkadaşımla neyse baya yedik falan sonra yolda yürüyoruz bana bi öksürme geldi hafif hafif ama o anda nasıl oldu anlamadım bide ağzımdan gaz çıkarıverdim sasırdım bi an sonra ayy pardon dedim ama erkek arkadaşım bi an güldükten sonra sarıldı falan ama acayıp utandım yaniiii:1:

nişanlımla uyuyoruz.gece bi anda bi'' pırttt''sesiyle yatakta oturmam bir oldu. insan kendi gazındanda korkarmış:1::1: bi an o kadar utandımki yerin dibine girdim o duydu sandım ama nerdee o öyle derin uyuyorki dünyadan haberi yok.
tabi bi anda ben kalkınca hemen o da sarıldı bana'' noldu aşkım neyin var'' dedi.bende dedim hemen ''çok korktum aşkımya çok kötü bi rüya gördüm ''falan:1: garibim nasıl sarılyo bana ''oyy oyy birtanem korkma ben yanındayım hiçbirşeyden korkmana gerek yok'' vs :Dsardı beni korkmayım diye sıkıca öyle yine uyumuşuz.psikolojikmidir nedir bi kaç gece üstüste aynı senaryoları yaşadık:1::1:

hatta bi gün dedi'' aşkımya bu aralar sende birşey var noluyor neden bu kadar korkuyorsun geceleri ?kafana takılan birşey mi var bana söyle içine atma '' falan:Dbilmiyoki gerçekleri:52::52:.bende dedim'' yok aşkımya ne bilim'' falan derken en son dayanamadım açıkladım . bayağı bi gülmştük o gün:17::17:Ama allaha şükür hiçbi zaman yakalanmadım:D

böyle aklıma geldi yine yazayım bir tane daha. Bütün arkadaşlarımla toplandık erkek arkadaşıma gidicez anneside evde hem annesiyle tanışıcam hemde bütün arkadaşlar oturucaz neyse bide kış ayı ayağımda botlar var ben botlarla hiç yürüyemem ördek gibi olurum çok soguktu giyiverdim neyse tam geldik hep beraber herkes girdi içeri bende böyle ağırdan satıyorum kendimi sona kaldım giricem botları çözdüm ama ayağımdan çıkar sandım çıkmadı bi tökezledim sonra kapıda annesinin karşısında yapıştım yere daha dakika bir gol bir hemen geldiler kaldırlar falan ama botlar hala ayağımda neyse sonra erkek arkadaşım çıkarttı botları ama nasıl bi gündü ben bile şaştım kaldım :D bende baya var rezillikler ya dengesiz gibi hissettim kendimi :D

sevgilimle yeni çıkmaya başlamıştık. 14 şubat hediyesi olarak bana kolye almış. takarken dedi ki "gümüş değil bak" dedi güldü. ben de "yok bide gümüş olaydı" dedim. bunu söylerken aslında pahalı bişeye gerek yok, yani gümüş almasına gerek yok anlamında söylemiştim.o da gümüş değil derken pahalı bişey deil anlamında söylüyor sanmıştım.ilişkimizin 12. ayında kolyem kayboldu, ben çok üzülmedim. aradım ama bulamadım. sevgilim dedi ki "nasıl kaybettin beyaz altındı o" dedi.ben şoka girdim. dedi ki "hani demiştin ya yok bide gümüş olaydı diye" dedi. meğer o "tabiki altın alıcaksın" anlamında söylüyorum sanmış :D allahım tam rezillik.ve bu adam 12 aydır benim böyle maddiyatçı biri olduğumu sanıyor :D çok şaşırmış zaten duyunca :D tabi ben sonra o kolyeyi ne yaptım ettim buldum, ama valla maddiyatçı olduğumdan deil :D hiç altınım olmadı da :)))

Bayıldım buna :)
gül gül öldüm işteyimde :))) bu kız neye gülüyor diyecekler

İkinci rezilliğimde şuydu.
Bu küfürümü duyan sevdiğim adam benim aynı zamanda ünide derslerime giriyordu.
Ben üşütmüşüm. Nezle olmuşum. Gözlerimden yaşlar akıyor. Benimki şiir okuyor (edebiyatçı) idi. Bana bakarak okuyordu. Beni ağlıyor sandı heralde. Ben o an bi hapşırdım. Benim yüzüme böyle bakakaldı ne olduğunu anlayamadım. Yanımda oturan arkadaşım da yüzüme bakmasıyla :53::53: kaldı. Ne oldu dedim. Sevgi yüzünde sü.. süü.. sümük var dedi. Allahım oan bütün sınıfa rezil olmuştum. Hele yüzüme bakarak şiir okuyan insanı hiç söylemiyim. Adam benle sevgili niye olsun haha bide kocaman baloncuk olmuş sümük burnumda :60::60::60::60:
Allahtan sonra kendisi gitti bizim okuldan şuan evli başkasıyla :5:

:52::52::52::52: çok güldümmm :52::52::52: ne rezl bir durumdur yaaa :52: ben olsam okulu falan bırakırdım o derecee :52::52: birde sevgidiğin adam görüyor yanii:52:

Ayy kızlar çok güldüm yaaa Allah da sizi güldürsün emi! Kötü şeyler olmuş ama anlatınca komik oluyo :9::9::9:

nişanlımla uyuyoruz.gece bi anda bi'' pırttt''sesiyle yatakta oturmam bir oldu. insan kendi gazındanda korkarmış:1::1: bi an o kadar utandımki yerin dibine girdim o duydu sandım ama nerdee o öyle derin uyuyorki dünyadan haberi yok.
tabi bi anda ben kalkınca hemen o da sarıldı bana'' noldu aşkım neyin var'' dedi.bende dedim hemen ''çok korktum aşkımya çok kötü bi rüya gördüm ''falan:1: garibim nasıl sarılyo bana ''oyy oyy birtanem korkma ben yanındayım hiçbirşeyden korkmana gerek yok'' vs :Dsardı beni korkmayım diye sıkıca öyle yine uyumuşuz.psikolojikmidir nedir bi kaç gece üstüste aynı senaryoları yaşadık:1::1:

hatta bi gün dedi'' aşkımya bu aralar sende birşey var noluyor neden bu kadar korkuyorsun geceleri ?kafana takılan birşey mi var bana söyle içine atma '' falan:Dbilmiyoki gerçekleri:52::52:.bende dedim'' yok aşkımya ne bilim'' falan derken en son dayanamadım açıkladım . bayağı bi gülmştük o gün:17::17:Ama allaha şükür hiçbi zaman yakalanmadım:D

senaryoyu çok güzel kurmuşsun tebrikler valla :52: :52:

senaryoyu çok güzel kurmuşsun tebrikler valla :52: :52:

valla o an aklıma nasılda geldiyse.erkekler biraz ;tırsak, ay korktum aşkım ,canım diyen kızları severler.kendilerini daha bi erkek hissederlerya ondan sanrıım:D bende o gece öle dedimya garibim arada gece bi uyanır gibi olsam hemen sarılıyo ''ben yanındayım , iisin demi, hiçbirşeyden korkma ,ben varken hiç kimse sana birşey yapamaz ''falan:Dhehe:Dne günlerdi yaa:1:

Son düzenleme:
ben sevgilimin bi hikayesini anlatayım o zaman :) birgün arabayla dolaşalım dedik neyse uygun bir yer bulduk park ettik.10 metre ilerimizde asfalt yol var onun arkasında da kavak ağaçları ve toprak yol var müstakil evler falan var.Neyse ben arabada makyaj yapıyorum parfüm sıkıyorum falan o da daraldı ben ineyim de bir sigara içeyim dedi indi kapıyı kapadı yaktı sigarasını camdan bana şirinlikler yapıyo dans ediyo falan bir an durdu ben de niye durdu diye düşünüyorum o ara da arabanın aynasına bakarak kalem sürüyorum.Bir dk falan kitlendi kaldı öyle bende bişi inceliyo diye ses çıkarmadım.Bİr bindi arabaya kapıları kilitledi tuce kafa gidiyo tuce napcaz lan kafa gidiyo diyorum sana hala makyaj yapıyosun diyo ama nasıl heyecanlı korkmuş basireti bağlanmış cümle kuramıyo :D bende hala makyaja devam :D beni sallıyo falan kontağı çeviremiyo elleri öyle titriyorki.Sakinleşti falan.Neyse o ağaçlar var demiştim ya adamcağızın biri bisiklet sürüyomuş toprak yolda ağaçlardan dolayı da vücudu görünmüyomuş benim bebeğim de bi kafa uçuyo sanmış çok da korkar böyle şeylerden :D sakinleşince çarpılcaz sandım sende hiç sallamıyosun falan demişti,hala kafa gidiyo diye geyiğini yaparım:1:

ben sevgilimin bi hikayesini anlatayım o zaman :) birgün arabayla dolaşalım dedik neyse uygun bir yer bulduk park ettik.10 metre ilerimizde asfalt yol var onun arkasında da kavak ağaçları ve toprak yol var müstakil evler falan var.Neyse ben arabada makyaj yapıyorum parfüm sıkıyorum falan o da daraldı ben ineyim de bir sigara içeyim dedi indi kapıyı kapadı yaktı sigarasını camdan bana şirinlikler yapıyo dans ediyo falan bir an durdu ben de niye durdu diye düşünüyorum o ara da arabanın aynasına bakarak kalem sürüyorum.Bir dk falan kitlendi kaldı öyle bende bişi inceliyo diye ses çıkarmadım.Bİr bindi arabaya kapıları kilitledi tuce kafa gidiyo tuce napcaz lan kafa gidiyo diyorum sana hala makyaj yapıyosun diyo ama nasıl heyecanlı korkmuş basireti bağlanmış cümle kuramıyo :D bende hala makyaja devam :D beni sallıyo falan kontağı çeviremiyo elleri öyle titriyorki.Sakinleşti falan.Neyse o ağaçlar var demiştim ya adamcağızın biri bisiklet sürüyomuş toprak yolda ağaçlardan dolayı da vücudu görünmüyomuş benim bebeğim de bi kafa uçuyo sanmış çok da korkar böyle şeylerden :D sakinleşince çarpılcaz sandım sende hiç sallamıyosun falan demişti,hala kafa gidiyo diye geyiğini yaparım:1:

ahaha pacman gibi :D

Back
X