• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

ben sevgilimin bi hikayesini anlatayım o zaman :) birgün arabayla dolaşalım dedik neyse uygun bir yer bulduk park ettik.10 metre ilerimizde asfalt yol var onun arkasında da kavak ağaçları ve toprak yol var müstakil evler falan var.Neyse ben arabada makyaj yapıyorum parfüm sıkıyorum falan o da daraldı ben ineyim de bir sigara içeyim dedi indi kapıyı kapadı yaktı sigarasını camdan bana şirinlikler yapıyo dans ediyo falan bir an durdu ben de niye durdu diye düşünüyorum o ara da arabanın aynasına bakarak kalem sürüyorum.Bir dk falan kitlendi kaldı öyle bende bişi inceliyo diye ses çıkarmadım.Bİr bindi arabaya kapıları kilitledi tuce kafa gidiyo tuce napcaz lan kafa gidiyo diyorum sana hala makyaj yapıyosun diyo ama nasıl heyecanlı korkmuş basireti bağlanmış cümle kuramıyo :D bende hala makyaja devam :D beni sallıyo falan kontağı çeviremiyo elleri öyle titriyorki.Sakinleşti falan.Neyse o ağaçlar var demiştim ya adamcağızın biri bisiklet sürüyomuş toprak yolda ağaçlardan dolayı da vücudu görünmüyomuş benim bebeğim de bi kafa uçuyo sanmış çok da korkar böyle şeylerden :D sakinleşince çarpılcaz sandım sende hiç sallamıyosun falan demişti,hala kafa gidiyo diye geyiğini yaparım:1:

Sabah sabah iyi güldüm yaaaa.:9::9::9:

durum bende tam tersi galiba genelde onun yaptıklarına gülerdik ayrılmadan önce
üniversite yarı dönem tatiline girdi ben eve gitmeden önce onda biraz kalayım diye yanına gitmiştim. neyse yemeğimizi yedik saz söz biraz kendimizi eğlendirdik uzandık beyaz şovu izliyoruz bende uyuklamaya başlamışım tek gözüm açık benimki yataktan kalktı lavaboya dogru usulca gitti ama oda sogumasın dıyede arkasından kapıyı kapattı..bende kapattım gözlerimi uyuma moduna girmiştim ki'' zort zorrrrrtttt zortttt zoooooorrttt ''diye bir sess allahııım öyle bir kalktım ki yataktan anlatamam uyku hali bide nasıl korktum düşünün kapılar kapalı ona ragmen yıktı geçti beni :52:neyse o şoku atlattıktan sonra krize girdim gülmekten bi yandanda migdem kalktı onada gülüyorum neyse bizim gazlı men kapıyı kapatınca sırtımı duvara döndüm duydugumu çakmasın dye yazık utandırmakta istemiyorum zaten hiç konuşmadan direk yatmıştı oda garibim utandı herhalde :1:

kızlar çaktırmadan yapmaya çalışın ya karşı taraf açısından zor olabiliyo bazen hehehe :1::1:

6 ay kadar önce check-up yaptırmam gerekliydi sabahtan idrar testine çağırmışlardı. beraber hastaneye gittik ben aldım kabımı gittim tuvalete. çişim yok kiiii dedim aşkım fazla bekletme dedi. büyük çabalarım sonucunda 15 dakikada tuvaletten cıkabildim. her zamanki patavatsızlığımı, iğrenç şakalarımı yapasım geldi ve etrafımızda insanların oldugunu unutaraktan idrar kabımı kaldırıp "içer misin hayatım valla senin için yaptım" dedim. :52: sonuç; insanların kahkasını görünce kızarıp bozaran bir ben, beni tanımıyomuş gibi davranıp önümden yürüyüp giden bir sevgili :52: DİPNOT: hala birlikteyiz :52: :52:

buna bayıldım hala birlikteyiz hele bitirdi beni :52::1::37:

alemsiniz kızlar ya çok güldüm :1::1::1::1:

aynen yaa :D:D

bende anlataym bari :D
sözlüm çalştığı için haftasonu tek buluşabiliyorduk ..işte bu haftasonlarndan birinde dedi gel kahvaltıyı bizim evde yaparız ailesi evde değildi...bnde gittim..nyse yemek yendi fln oturmuşuz ne güzl çocukluk fotolarına fln bakıyorm albümüne bi baktım sünnet fotosu orda biraz utandı garibim bnde görmezden geldim ama alttan alttan güldüm tabi :dburda o rezil oldu azcık sonra devamıda var ...sonra kapı çaldı birden ben içerde oturuyorum o delikten baktı ki abisi imiş (abisi daha o zamn blmiyordu bizi).bana hemen balkona çık orda bekle dedi bende dediğini yaptım bizimki kapıyı açar açmaz abisine senin ne işin var burda ne diye geldn demiş hala anlattkça koparız gülmkten bende diğer taraftan abisi beni görmesn dye balkondan misafir odasının penceresi vardı o pencereden misafir odasına girdim koltuğun dibinde kedi gibi kıvrıldım bu geldi beni bi gördü gülüp takılmşştı bana :D
sonra abisine görnmeden çıkmştık evden :D
o günü hiç unutmam yazarken bile kendimi tutamıyom :1::1::!:

bizde bigün eski sevgilimle bakırköy sahile gidicez yaz yağmuru yağmaya başladı bizde arabada oturup televizyon izleyelim dedik şans eseride sevdiğim bi program vardı ayaklarımı sevgilimin bacaklarına uzatıp programa odaklandım.üzerimde de bol kot vardı, ayaklarımı uzatınca hafiften açılmış bacaklarım.birden canım bi yandı bi baktım bacağımdaki kılları çekiyor, uzunluğuna bakıyor bi inceliyor filan birden bi aşkım sen kışın üşümezsin he bunlar seni iyi koruyodur demesiyle kahkaha atması bir oldu, zaten çabuk kızaran bi yüzüm var o an yerin dibine girdim :27:

bizde bigün eski sevgilimle bakırköy sahile gidicez yaz yağmuru yağmaya başladı bizde arabada oturup televizyon izleyelim dedik şans eseride sevdiğim bi program vardı ayaklarımı sevgilimin bacaklarına uzatıp programa odaklandım.üzerimde de bol kot vardı, ayaklarımı uzatınca hafiften açılmış bacaklarım.birden canım bi yandı bi baktım bacağımdaki kılları çekiyor, uzunluğuna bakıyor bi inceliyor filan birden bi aşkım sen kışın üşümezsin he bunlar seni iyi koruyodur demesiyle kahkaha atması bir oldu, zaten çabuk kızaran bi yüzüm var o an yerin dibine girdim :27:

ahahahaha süper yaa koptum :52:

sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz 3 yıl önce ilk çıkmaya başladığımız günler (üniversitedeydik o zaman) benim doğum günümün akşamı doğum günündeki neredeyse tüm kadro mekandan çıkıp arkadaşın evde kalıcaz ve ben sevgilimle ilk kez beraber uyucaktım eve geldik herkesin kafası çakır yaklaşık 20 kişiyiz çekyatları yatakları açtık yorganları yerlere attık tıklım tıklım herkes bulduğu yere attı kendini yatıyo. sevgilimle bende çekyatta yatıyoruz yorganı çektik romantik romantik konuşuyoruz sarılıyoruz fln ben uyuyakalmışım o an tabii sevgilim uyumamış bir kaç arkadaşla beraber. ben uyuduktan sonra aradan çok geçmeden horlamaya başlamışım :17: ama ne horlama bütün ev ayağa kalkmış uyuyan bi benim. bir arkadaşta uyanmış sevgilime abi emin misin yol yakınken dön istersen tır şoförüyle birlikte olsan daha rahat edersin demiş tabii benim hiç bişeyden haberim yok :17: sabah uyandım sevgilime kur yapıyorum uyandırmaya uğraşıyorum. arkadaşın biri odanın önünden geçerken özge bırak çocuğu elleme az uyusun bütün gece senfoni dinledik sayende demez mi ben naptım acaba diye kendimi yeyip durdum ve tabii sevgilim uyanınca acı gerçeği öğrendim yerin dibine girdim resmen o an ölmek istedim :9:

2 hafta önce acayıp kavga ettık

malum ayrı ülkelerdeyız şuan daha da bı yüklendım herıfın üstüne

bütün gece uyumadım ağladım durdum pıs aşıklar gıbı neyse ertesı gün akşam üstü

geldı bu msne ama ben hala kendımde değılım bütün gün bırşey yememışım bıde ıkı paket sıgara ıçınce bünye sapıttı zaten

cam aç dedı açtık ama salya sümük ağlıyorum sınırımden bıde uykusuzum bı ara nefes alamadım artık yatağın üstünde oturuyorum

bı başladım kusmaya :53:

bı yandan saçlarımı tutuyorum bı yandan salya sümük kusmuk herşey karıştı bırbırıne yatak battı ona mı yanayım

yoksa cam açık bı şekılde hepsını bırebır gördüğüne mı ...

bı an dondum kaldım zaten öylece, sadece saçımı hafıf çektım gördü mü acaba dıye ve aynen şu şekılde bana bakıyordu :53:
hep onun yüzünden oldu üzdü benı eşek herıf
sonra annemı arada kafanereyebızoraya kustu yardım edermısınız dıye :19:

rezıl anılarım çok bı anlatsam hepsını :25:

şubat ayı bızım oralarda çok soğuk geçer yanına gıtmıştım gece tutturdu dışarı çıkalım dıye neyse gıttık

termınalın orda dınlenme tesısıne gırdık çay felan ıçelımde ısınalım dıye

sonra gel wcye gıdelım dedı gıttık baktık alt katta şu masaj koltukları varmış

bu wcyı unuttu gel oturalım şunlara dedı attık paraları gömüldüm ıyıce koltuğa zaten uykum var

bı ara öyle bı tıtreşım oldu kı altıma kaçırdım :17:

ordan nasıl çıktık nasıl eve gıttık hatırlamak bıle ıstemıyorum resmen sürükledım baya bı eğlenmıştı :20:

biz eşimle (o zamanlar nişanlıydık ) benim teyzeme beş çayına gidecektik o gün. çarşıda buluştuk eşim başka şehirden geliyordu bende onu karşıladım çarşıdan bi baktım yanında asker arkadaşı var otobüste karşılaşmışlar. ayıp olmasın diye arkadaşını da teyzemlere davet ettim. gitmeden bi çay içelim dedik çarşıda. bi cafede oturduk çay kurabiye falan yedik doğru teyzemlere. her neyse teyzemlere geldik. teyzem çayı doldurayım yanına da çok güzel şeyler yaptım onlardan ikram edeyim dedi,mutfağa yöneldi. işte tam o sırada eşimin arkadaşı teyze ben çok yerim çok açım da bunlar gelmeden prezarvatif birşeyler takıldılar haberin olsun dedi :53::53::53: insan aparatif ile prezarvatifi karıştırır mı ya:1: durumu düzeltecez diye eşimle canımız çıktı :1:

ayyyyyyyy benim de olmustu o ama farklı.kendi kendime yaptım resmen.nişanlımla akşam yemeğine cıkıcaktık.beni evden alamaya geldi.yukarıya kadar cıktı.kıştı haliyle ve ben ağda yapmamıstım.cizme giyicem icimde de ten rengi ince corap:17: bacağımı merdivenlere dayayıp pantolonumu bi güzel sıvadım dize kadar ve dona kaldım ben bile ürktüm manzaradan.hızlıca cizmenin fermuarını cektim ve sanki coook normalmiş gibi amaan kıllarım da uzamış üff diyip sıvadım da bi güzel:52:.nişanlımın dili tutulmus olsa gerek ki hicbir sey diyemedi cocuk.asansörle asağı inene kadar hic konusmadık ve unutuldu gitti:9:

Benimde aklıma böyle bir anım geldi. 5 yıl önce üniversiteye hazırlanıyorum dersanedeyim hoşlandığımda bir çocuk var. Ama ne hoşlanma resmen aşık olmuşum çocuğa onunda bana ilgisi var biliyorum hep iltifatlar bana yaklaşmalar falan. Neyse ben sıranın üzerinde oturuyorum o gün kapri giymiştim üzerinede çizme kış ayı. Fermuarı çorabıma sıkışmış altımdada kilotlu çorap var çizmeyi açtım düzeltirken bi baktım benimki bacaklarıma bakakalmış. E kış ayı öyle bir ormanımki opak kehverengi opak çorabın altından bile o kıllar ben burdayım diye bağırıyor. Çocuk o günden sonra bidaha bana yanaşmadı haklı valla çıkmadan önce böle olan kız kimbilir sevgili olduktan bi kaç yıl sonra ne halde karşısına çıkar:1:

kızlar bitane daha anlatıyım anlatırken bile utanıyorum ya :1:
sevgilimle 2 yıldır çıkıyorduk ama hiç öpüşmemiştik bi akşam halasında kalıcaktık evde kimse yok herkes komşuya indi biz başbaşa kaldık ve ilk defa öpüşcez yakınlaşma oldu falan ama halası akşam yemeğinde çok ağır yemekler yapmıştı benim midem nasıl bulanıyor anlatamam erkek arkadaşım tam öpücek yapıştı dudağıma çocuğun ağzına kustum iğrençti ya . kıyamam bide utanmayım diye tadıda bal gibiymiş demişti :17:

kızlar bitane daha anlatıyım anlatırken bile utanıyorum ya :1:
sevgilimle 2 yıldır çıkıyorduk ama hiç öpüşmemiştik bi akşam halasında kalıcaktık evde kimse yok herkes komşuya indi biz başbaşa kaldık ve ilk defa öpüşcez yakınlaşma oldu falan ama halası akşam yemeğinde çok ağır yemekler yapmıştı benim midem nasıl bulanıyor anlatamam erkek arkadaşım tam öpücek yapıştı dudağıma çocuğun ağzına kustum iğrençti ya . kıyamam bide utanmayım diye tadıda bal gibiymiş demişti :17:

ayyy inanmıyorummm yaaa:17::17::17::17:

canım bişey sorcam hala berabermisnizz:44::44: eğer seni o anda bırakmadıysa kaçırma sakın o çocuğu. :9::9::9:

canım bişey sorcam hala berabermisnizz:44::44: eğer seni o anda bırakmadıysa kaçırma sakın o çocuğu. :9::9::9:

beraberiz canım benim hiçte iğrenmiyor artık hiçbişeyimden kusmuğumun bile tadına baktı daha ne olsun :) aman nazar değmesin herkese böyle sevgili nasip etsin allah .

beraberiz canım benim hiçte iğrenmiyor artık hiçbişeyimden kusmuğumun bile tadına baktı daha ne olsun :) aman nazar değmesin herkese böyle sevgili nasip etsin allah .

Kızlar valla genelde hergün girip bakıyorum kimse bişey yazmışmı güleyim diye :3:
Bitanede ben anlatayım aşkım ben ve arkadaşı bankaya gittik.Bankamatikten para çekcek aşkım bizde yanındayız onu bekliyoruz.Önümüzde de iki tane bayan var erkek arkadaşım bunlara dedi ki ''siz berabermisiniz?''
Kızlar birbirine bakıp '' evet-hayır'' dediler.Bu sefer aşkım o can alıcı soruyu sordu ''Burda mı tanıştınız?'' biz bu arada yerlerdeyiz koptuk.
Meğerse bayanlar arkadaşmış işlemleri farklıymış.Ama ne güldük ya :9:

Back
X