kızlar yattım yerlere gülmekten ağladım resmen 

bende tam bir rezillikler kraliçesiyim hemen size hayatımın en büyük rezilliğini anlatıyorum
üniversiteki ilk sevgilim ve onun memleketinden gelen kalabalık bi arkadaş grubuyla eğlenceye çıktık ama ne eğlence o kadar çok içtikki hepimiz inanın gecenin sonunu zor hatırlıyorum.neyse sevgilimin evi küçücük odasında bi yatak ve karşıda bi çekyat biz sevgilimle yatağa yattık bu kadarını hatırlıyorum hayal meyal
sabah sevgilimin kükremesiyle uyandım ama görmelisiniz yıkıyor ortalığı neyse tabi zıpladım bi anda ve arkamda biriyle çarpıştım 
sevgilimin arkadaşıyla 
kanepedeyim
ikimizde şaşkınız hemen zıpladım kanepeden odaya bi kaç arkadaşı daha geldi gürültüye işte olaylar falan
tabi o olaydan sonra bi daha görüşmedik üzerinden yıllar geçti şimdi gülüyorum ama inanın hala bilmiyorum oraya nasıl gittim

bende tam bir rezillikler kraliçesiyim hemen size hayatımın en büyük rezilliğini anlatıyorum
üniversiteki ilk sevgilim ve onun memleketinden gelen kalabalık bi arkadaş grubuyla eğlenceye çıktık ama ne eğlence o kadar çok içtikki hepimiz inanın gecenin sonunu zor hatırlıyorum.neyse sevgilimin evi küçücük odasında bi yatak ve karşıda bi çekyat biz sevgilimle yatağa yattık bu kadarını hatırlıyorum hayal meyal