• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

benım allahtan zırtlı pırtlı bır rezıllıgım yok, ınsallahda olmaz.. :D

benım rezıllıgım taze sayılır, hava kararmak üzere, bıraz kar yagıyor böyle hafıf hafıf ve bız ısıklı köprünün üstündeyız romantık bır an..

bız göz göze el ele..sonra bu yaklastı ıyıce bana..bende salak kafam öpecek sandım dudaklarımı uzattım buna 2metre, meger sacımda kalan kar tanesını almak ıstemıs :60: :60: kılıktan kılıga gırdım sonra bozuntuya vermeyım dıye :60: sonrada bırbırmıze bakıp salak salak güldük öyle sanırım caktı davayı da rezıl hıssetmeyım ıstedı kendımı :D

not: aksamın sonunda öpücügümü aldım ama!! :60:

bende çok rezil olurum ya saflıgımdan mı salaklıgımdan mı nediir

aklıma geldikçe yazayım

şimdi ben en yakın kız arkadasımın dogum gününü kutlamaya bi mekana gittim

-"napıosun canım" dedi
*bende " X in 23. yasını kutluyoruz sen napıyosun" dedim
-"bizdeY ile (en yakın arkadası) abi olusunun 1. ay dönümü konusuyoruz dedi
ben ne dedim peki msj da cevap şu

"ayy çok üzüldüm basınız sagolsun ya mekanı cennet olsun"

ama ben gerçekten olusunu ölüşü olarak okudum abi si öldü sandım

1 ay dalga geçmişti benimle

Rezilliğimin tavan yaptığı bi anı da benden olsun. Sevgilimle arabada oturuyoruz. Müzik açmışız gayet romantik romantik takılıyoruz. Tabi bu romantizmi bi öpücükle taçlandırmak gerek. Sevgilim bana yaklaşıyo dudaklarını uzatıyo ve beeeeen öğğğğğ diye bi nida ile çocuğun üzerine kusuyorum. Aşkım ne yapacağını şaşırarak bi yandan benim bi yandan kendi üstünü temizlemeye çalışıyo. Yerin dibi açılsın girmek istiyorum. Ama napıyım midem kötüydü benim. :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Rezilliğimin tavan yaptığı bi anı da benden olsun. Sevgilimle arabada oturuyoruz. Müzik açmışız gayet romantik romantik takılıyoruz. Tabi bu romantizmi bi öpücükle taçlandırmak gerek. Sevgilim bana yaklaşıyo dudaklarını uzatıyo ve beeeeen öğğğğğ diye bi nida ile çocuğun üzerine kusuyorum. Aşkım ne yapacağını şaşırarak bi yandan benim bi yandan kendi üstünü temizlemeye çalışıyo. Yerin dibi açılsın girmek istiyorum. Ama napıyım midem kötüydü benim. :9:

sevgilin bişey dedi mi peki :)

geçen sene yazın erkek arkadaşımla gözlükçüye girdik güneş gözlüğü almak için. mağazanın giriş yeride rampa, üstüne de kaymayan halılardan sermişler. bende ayaklarımı sürte sürte gidiyorum girmişim onun koluna. hayır sanki terlik var ayağımda, fış fış sürte sürte gidiyorum işte. ayağımın teki takıldı halıya, çok sürterek gittiğim için halı ilerlemedi ayağım orada takıldı, çocuğun koluna koala gibi sarıldım resmen kolunda sallandım. kafamdaki gözlük fırladı, üstümdeki tunik kafama geçti. ama gerizekalı gibi görünüyorum camdan gördüm kendimi. oda ay iyimisin canım noldu falan dedikçe iyice girdim yerin dibine. o gün aklıma geldikçe varya yüzüm kızarıyor. oda hiç bozuntuya vermiyor ama rezil olduğumu oda anlamıştır heralde.
düşman başına ya :(

sevgilin bişey dedi mi peki :)

Yok tatlım. Benim üzüldüğümü görünce ''Olsun aşkım ben senin herşeyini seviyorum üzülme olur öyle şeyler dedi.'' Zaten 2 seneyi aşkın süredir birlikte olduğumuzdan artık benim bu hallerime alıştı. Midem sağ olsun en ufak kötü kokuda, kötü görüntüde fena olur. O da temkinli yaklaşıyo artık bana.

Bir anı da benden olsun :) Bundan 6 sene kadar önce, henüz lisedeyken çok hoşlandığım bir çocuk vardı. Bulduğum her fırsatta çocukla göz göze gelmeye çalışıyordum. Bir gün öğle arasında elimde gazozum, arkadaşlarla bir masada oturuyoruz. Çocuk da tam karşımdaki masada oturuyor ancak göz göze gelemiyoruz derken çocuk kafasını çevirdi tam göz göze geldik ve ben havalı bir şekilde gazozumdan bir yudum alayım derken gazozumdaki pipeti burnuma soktum :( Çocuk bana güldü ve kafasını çevirdi tabii :D O gün çok utanmıştım tabi ama hatırlar hatırlar gülerim :)

Sonunda bende 4.yıla girerken sevgilimin pırtını duydum:37:
Hemde yılbaşıydı:)
Sabaha karşı tam dalmışız ama ben cıt sesine uyanan bir tipim.

Bi baktım bu pırtladı irkilerek uyandı ben naptım der gibi sesizce tek gözünü açmış bana bakıyor.
Bende uyuyor numarası yapıyorum.
Yüzüstü yatmış suratıda yastıktan yamulmuş gibi garibimin:)hafif gözümü araladım buda tek gözüyle beni yokluyor duydum mu diye
Sonra duymadığımı sanıp uykuya tam devam edecekkennnn.
Hayatında ilk defa pırt sesi duymuş gibi deli gibi gülmeye başladım ohaaa yuhhh utanmıyormusun rezill diye:52:
Nasıl dalga geçiyorum:9:

Meğer duymadığımı sanıp ikincisini de salmayı planlıomuş:))
Çok utanmıştı ya

hepsine de cok güldüm valla :)

benimde böyle bi anım var anlatıyım
biz sevgilimle yeni ayrıldık aslında eski sevgilimle hep kafede falan buluşurduk dedik bi değişiklik yapalım yöresel yemeklerin etli ekmeğin falan yapıldıgı konak tarzı bi lokanta vardı gidelim oraya dedik gittik birşeyler yedik içtik falan derken hani oda oda lokanta bizde odada tekiz :) normalde kafe hep kalabalık oluyordu öyle öpüşme falan olmuyordu yani neyse bizimkyle basladık öyle öpmeye falan ben nasıl asığım ona anlatamam o öperken öyle kendimden gecmişim gözlerim falan kapalı :D o da öyle anümmmmmm bi baktım lokantanın sahibi kapıda bizi seyrediyomuss allahım öldüm o an kim bilir ne kadar seyretti :( kovulduk resmen :))) uygun bi dille lütfen baska bir şey istemiyorsanız baska yerde devam edin dediler off off cok kötü oldum
oranın önünden bile gecerken gülme krizlerine giriyorum artık .d.d.d ohh adamda film seyreder gibi seyretmiş bizi

Erkek arkadaşımla teleferiğe binmiştik birlikte. O gün bu olaydan sonra beni sevdiğini söylemişti. O yüzden aslında önemli bi gündü ama benim rezilliğim yine diz boyu. Teleferiğe zaten zor bindik. Ben hep inemicem diyordum neyse yukarı çıktık herkes orda iniyor ama ben inmekten korktuğum için inmicem tekrar aşağı inince geldiğimiz yerde inelim dedim. Sonra erkek arkadaşım teleferikten indi, tabi teleferik hareket halinde ve o şekilde inmek zorundasın. Ben inemedim sonra ordaki çalışan bi adam yardım etmeye çalışırken adamın kucağına atladım adamla birlikte düşüyorduk nerdeyse. Herkes bakıyordu tabi erkek arkadaşım da inmiş adamın kucağına atlayışımı izliyordu rezil oldum, olayın şokuyla adamdan özür falan dilemeden yürümeye başladım, ama kendimi tutamadım bütün gün aklıma geldi güldüm. :27:
Erkek arkadaşımda sürekli adamın kucağına iyi atladın diye takıldı bana :1:
Yani ilk günümüzde rezil oldum. :17:

Son düzenleme:
Yıllaaaaar önce ilk defa sevgili kategorisine girebilecek bi erkekle yazışıyoruz sosyal medyada. Tabi ben ergenlikte ve heyecanlıyım. Bana güzel sözler söyledi flört aşamasında, hani biz de "bana böyle böyle dedi öyleyse kesin benden hoşlanıyor" falan deriz içimizden. İşte o tarz bir şeyler söylemişti. Ben de arkadaşımdan fikir alıcam diye onunla bütün konuşmamızı kopyaladım, sonrasında arkadaşıma atacağıma yine ona attım :53: Sonra nasıl toparladım tam hatırlamıyorum bile, sanırım "yanlışlıkla kopyaladım" falan diyerek rezilliğime rezillik katmıştım :1:

sözlümle birlikteliğimizin ilk yılında doğum günüsünün hatrına bir arkadaşla organize oldum öğrenci evinde süpriz doğum günü yaptım ona neyse yenildi içildi kutlandı derken daha yeniyiz ya çekiniyorum tuvalete sıkıştım acil gidermem lazım artık tutamıyorum aksilik evde de klozet var nefret ederim yapamam:26:neyse aldım arkadaşı yanıma ben onsuz yapamam dedim maksat kapıyı tutsun ne olur ne olmaz yanlışlıkla girilir filan:27::9:tabi buarada tuvalet ihtiyacımı giderirken de bir yandan da laflıyoruz arkadaşla ben klozetten pis olduğunu k.ıçımı bile yıkayamadığım için nefret ettiğimi söyledim söylemez olaydım oysa ki var tabi dedi kız ben alışık olmadığımdan bilmiyorum cahilim o sıralar he öyle mi dedim nerde nasıl yapılır dedim gösterdi suyu açma vanasını derkennn ben nasıl bir açtıysam tazyikli su fışkırmasıyla üstüme bir çığlık kıyamet koptu bende arkam komple su oldu ben delirdim ama üstüme işedim sanıcak çocuk diye :9: :26: çığlığıma koştu geldi kapının ağzına ama ne fayda çıkasım yok en nihayetinde yalvar yakar çıktım odaya geçtim sıkıla sıkıla anlattım durumu hatta klozeti suçladım bozuk diye istedim saç kurutma makinesini kovdum odadan onu çağırdım arkadaşı ve k.ıçımı bir güzel kuruttuk.. :52::52::52:

yıllar önce üniversite öğrenciyken sınıftan bi çocukla kurlaşıyoduk ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz ama daha açılan falan yok sürekli cilveleşmeler her ders beraber oturmalar falan filan neyse...

yine dersin birindeyiz sınıfta hiç ses yok fısıldayarak benden telefonumu istedi şu şekilde ''slogan bana telefonunu verirmisin''
bende yana döndüm çantamdan telefonumu çıkarıp verdim zannediyorumki kendisi telefonunu unuttu yada kontoru yok acil lazım oldu o yüzden istiyo :))

uzattım telefonu o an gözleri pörtledi iki saniye sonrada 2 eliyle bir yüzünü kapatıyo böyle bi salak olamaz gibilerinden yavaş yavaş gülmeye başladı sınıf sessiz kimse çakmasın diye

bende sonradan anladım meğer telefonun kendisini değil numaramı istiyomuş :))

Benim başıma gelen olayı nette okumuştum başka birisininde başına gelmiş yani :) Eski erkek arkadaşımla ilk buluşmamızdı ve ben çok heyecanlıydım,telefonum çaldı çantanın içindeydi telefonum,uzun bi süre çaldı ve çantamın içinde telefonu bulmakla cebelleşiyorum birden dedimki ''acaba telefonumu evdemi unuttum ya '' dedim evet evet dedim bunu dedim :) Ve çocukla bi 10 saniye bakıştık yani :)

hahahahahhaah ay birtanede ben anlatayım ha bu arada kedi35 eski nikimdir burdada var bir kaç reziliğiim :9:

:- geçen haftalarda dışarda yemek yiyiyoruz neysee bizimkiyle muhappet ediyoruz ama birşeyler anlatıyor harıl harıl o arada be küçük bir pırttır diye salaayım dedim hahahah amna bir zort diye çıkmaz mı :60:
:60: :60: :60: :60:

hahhahahh bizimki duydu bunu muhtemelen 2-3 masada duydu ama nasıl gülüyoruz tam biz gülürken karşıdan garson elinde tepsiyle tam önümden geçicek ti kki ben gülerken boğazımdan gart çıkmazmı ahhahahahahahahahah
:60::60::60::60::60::60::60: koptum ya bittim o an garson 5 saniye durdu yüzüme baktı kıpkırmızı oldu sonra yavaşca uzaklaştı :60::60::60:

hahahahahhaahha
:27::27::27::27::27::27::27:

aşağı yukarı 4 yıl oluyor....grip olmak üzereyim...sevgilimle de ayrıldık ... ama ayrıymışız gibi de davranmıyor.. Yolda gördü beni teyzeme gidiyordum açtı arabanın kapısını bindim ben de dedim gönlümü alcak heralde...
Neyse götürdü teyzeme kadar sağolsun. Elini başıma koydu,ateşin var senin dedi. He ya çok ateşlendim dedim içimde fesatlık da yok...
İtfaiyen olayım yavruuumm deme salaklığında bulundu :1:
Ben de hortumun yetmez diyip inmiştim arabadan ... o nasıl bi laftır diye sonradan çok güldüm... sonradan barışmak için geldiğinde eskileri açmıştı da yüzüm kızarmıştı :1:

bundan 4 yıl kadar önce sevgilimle cafede oturuyoruz :D bişeyler yemişiz çay falan içiyoruz sohbet vs derken gözüm çakmağa ilişti. şakayla yaklaşma yakarım dedm:D yak dedi... ahh karadenizliyim ben demicekti onu...:27: yaklaştırdım saçına. o da o kadar güveniyoki kuzum en ufak geri çekilmedi. puf eder söner sandm bende böle hani ucundan minicik pısss eder sandım.... kafasında jole gibi bişeyler varmış meğer bunun kafası mavi ocak alevi gibi olmasınmı...:9::9::9: bluzumun kollarıyla södürdüm:52::52::52: sonra bize bakan şaşkın korkmuş gözler ve açık ağızlar eşliğinde cafeden hızla uzaklaştık. oraya son gidişimiz oldu:D
Ay koptummm gidiyorum :52::52::52::52::52:
kızlar bitane daha anlatıyım anlatırken bile utanıyorum ya :1:
sevgilimle 2 yıldır çıkıyorduk ama hiç öpüşmemiştik bi akşam halasında kalıcaktık evde kimse yok herkes komşuya indi biz başbaşa kaldık ve ilk defa öpüşcez yakınlaşma oldu falan ama halası akşam yemeğinde çok ağır yemekler yapmıştı benim midem nasıl bulanıyor anlatamam erkek arkadaşım tam öpücek yapıştı dudağıma çocuğun ağzına kustum iğrençti ya . kıyamam bide utanmayım diye tadıda bal gibiymiş demişti :17:

Vay be ne adamlar var :52::52::52::52::52:

Back
X