Sevgilisi aldatıpda affeden varmı?sonuçları ne oldu

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
kimine göre affedilmeli kimine göre affedilmemeli ama ben onu sormuyorum yaşayıpda affeden varmı ve sonuçları ne oldu.2.şans verilmelimi?kendiniz yada çevrenizden birileri yaşadıysa paylaşırmısınız

affetmeyeceksin anacığım. affedince yine yapıyor ne de olsa beni seviyor bırakamaz beni diyip. alışkanlık haline geliyor. tecrübeyle sabit yani ondan diyorum. bas tekmeyi gitsin yoksa üzülen sen olursun :50:

değil sevgilimi........kocamı tanımam bu durumda..bir erkek bana daha nasıl hakaret edebilirki?????????başka birine ihtiyaç duyuyorsa ne şekilde olursa olsun benimle işi bitmiştir! ister pişmanlıktan gebersin..ister ağlarken gözü çıksın umrum olmaz!:12:sen affetsen bu adam ne düşünecek sana varsa eğer hala olan azıcık saygısıda gidicek malesef ....beni affetti ne büyük kadın demeyecek emin ol ! ve seni yine aldatıcak bunuda böyle bil 2.aldatmada şaşırma :37:çocuğun yok,evliliğin yok niye bu adama bunu hediye gibi veresinki defolsun gitsin başka birini bulamıycakmısın?
benim çevremdekiler de de oldu malesef bu durum hep affettiler ama noldu yine aldatıldılar dediğime geldiler !hatta biri 4. kez aldatıldı geçenlerde artık yüzü yok söylemeye çünkü onu kale bile almıyoruz ...bide bunu hakedecek ne yaptım diye ağlıyordu karşımda ...sen bunu sonuna kadar hakettin arkadaşım dedim adam sana yapmasa ayıptı ..kızlar gözünüzü açın birşey yaptılarsa cezasını çekecekler! sen yapsaydın aynısını sana ne yapardı acaba bu affedilebilecek bir durumsa madem?:36:

ADI üzerinde sevgili hukukende manevide bir baglayiciligi yok
sevgili dönemi iaade edilecek mal gibi kaliteye bak fikrin aklin
uyusmaz ise o dönemde baskasini buldugunda selam dahi vermeden ter et gitsin
ter edilen neyin oluyordu ki birde aciklama yapacaksin ..

esinmi ,nisanlinmi ,sözlünmü ,kisaca hic bir seyin hayatinda
hic bir sey olmayan insanlara aciklama yapmak zaman kaybi ...

ben affettim.
ama neden?
çünkü emin değildim, günahını almak istemedim.
internette bazı yazışmalarını yakaladım ama belki yanılıyorumdur diye affettim.
aklımda hep yer edindi tabi.
eskisi gibi devam etti ilişki.
neden böyle aptalca dvarandım şimdi şaşıyorum kendime.
düşündükçe kendime de kızıyorum, ona da.
adını bile duymak istemiyorum.
hep inkar etti.
ispatlarım dedi.
ağladı, yalvardı.
gözyaşlarına kandım ben de.
ama değmezmiş hiç.

bazı psikologlar derki aldatma durumlarında ya tamamen kopuş yada nadirde olsa çiftler birbirine dahada bağlanır.bu nadir olan çiftlerden hiç yokmu.2.şans verilmemelimi gerçekten

Büyük konuşmamak lazım benim başıma gelmedi böyle bişey
Ama gelse affetmem diye düşünüyorum

Herkesin hayatı kendine
Affeden varmıdır bende merak ettim?

aynı durum arkadasımında basına geldı affettı ayrıldılar barıstılar falan sımdı masallah çok ıyı gıdıyor ilişkileri kısmetse evlenıcekler.her şerde bır hayır vardır olan olmusssa onmelı olan bundan sonra n sekılde gıdıcegıde.:12:

şu an böyle bir durum yaşıyorum ve affedemiyorum. tüm uzmanlar ve yaşayanlar affetmemek gerektiğini söylüyorlar. öz saygımızı kaybetmemek ve o kişiye bir daha aldatma cesaretini vermemek açısından. bu konuda uzman tv de açıklayıcı videolar var ordan da biraz faydalandım.

benım sevgılım benle tanıstıktan 6 ay sonra eskı sevgılısını face eklıor ben bılmıorum tabı eskı sevgılısı olduguu kız nısanlanmıs benım ıcıme kurt dusuyorr sonra ogrenıyorum.. sadece nısanını kutladım dıor ben bunla konusmuorum tabı ayrılmak ıstıyorumm nasıl yapışıyor bişey yapmadım hemen siliyorum tabı ıkna edene kadar göbeği çatladı neyse diyorum insan eskı segılısı napıyor dıe meak eder bakar ama benı sevmese silmezdi facenden arkadasım der bırakırdı diyorum.. aradan baya zaman geciyorr askere gidecek beyefendi facene 12 kız eklemıss 12 den fazlada dıgerlerı daha onay beklemede... ben bunları askerdeyken ögrenıyorum. bi telefon edersınn hakaretlerrr bagırıss cıgırıs kavga gırla gıdıyor.. ben aldattımmı aldatacak olsam kendı memleketımden kız eklerdım km lerce uzaktan ınsanlarımı eklerım benım senlşe planlarım var hayallerım var sen varken ben hıc kımseylee bulustummu aldatmak budur... diyorr ben yüz vermıyorum ıstemıyorum dıyorum duygu saömürüleri aglamak sızlamak eskıden mıktarla konusan ınsan askerde telefnla konusmak ıcın vakıt bulamayan insan benı tekrar baglayana kadar konusuyorda konusuyor görsenız o kadar asık dersınız üzerıne bırde aglaması ben gonulsuz yıne affeder gıbı oluyorum güvenım yıkılıyorr tabı en ufak bır tartısmada gecmısı çat çat yüzüne vuruyorum rahatsız olsa dahı alttan alıyor yerı gelıor dayanamıor eskıyı acmamdan rahatsız oluor kavga edıoruz yıne öfkesı gecınce alttan alan o oluyor ... şimdi ise askerden gelelı 2.5 ay oldu bizim için gelecegımız ıcın canla basla iş arıyor yanımdan mını eteklı kız bıle gecse yanlıs anlarım dıe gözlerını gözümden ayırmıyorr babasına bir an önce ev almaları konusunda ısrar ediyorr.. facende kız eklemıyor ekleyenlerı bile siliyorr :32:

Büyük konuşmayı sevmem, bende affedilmemesi taraftarıyım. bir kere yapabildiyse devamı geleceğine inanıyorum. hem insanın karşısındakine olan inancı, güveni bittikten sonra o ilişki eskisi gibi devam edebilir mi?

aldatmak aldatmaktır.aldatmak için illa yatması gerekmiyor afedersiniz..
başka bir niyetle konuşuyor olması bile yeterli aldatması için..bi başkasına bakışı bile yeterli ihanet için :25:

aldatmak aldatmaktır.aldatmak için illa yatması gerekmiyor afedersiniz..
başka bir niyetle konuşuyor olması bile yeterli aldatması için..bi başkasına bakışı bile yeterli ihanet için :25:

Aldatılan arkadaşlarım oldu,hepsini aldılar ağızlarının payını..Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna demiyorlar :97:

BEN AFFETMEM..Hadi affettim diyelim,kaldığım yerden değil,kandığım yerden devam ederim anca !:20:

Bir kereden birşey olmaz derler.. Hayır, bir kereden çok şey olur.. böyle bir mevzudan sonra etrafımda hiç başı göğe eren, muhabbete eren çift görmedim..
insanlar yaptıklarının sonuçlarına katlanmalı.. ben asla affetmem..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet uzman tv.de bende uzmanları dinledim ama orda aşkdoktoru mehmet çoşkundeniz bi itirafta bulunuyor bende aldatıldım ama affettim tekrar aldatıldım çok geçmeden bukez affetmedim tabi diyor siz sakın affetmeyin diyor..bir uzman bile bu çelişkiden çıkamamış ve affetmiş ozaman biizm işimiz zor sanırım aslında bu başlığı affeden varsa nasıl sonuçlandı diye açtım çokda merak ediyorum ama affeden galiba hiç yok yazmamışlar hikayelerini

aynı durum arkadasımında basına geldı affettı ayrıldılar barıstılar falan sımdı masallah çok ıyı gıdıyor ilişkileri kısmetse evlenıcekler.her şerde bır hayır vardır olan olmusssa onmelı olan bundan sonra n sekılde gıdıcegıde.:12:

yakından şahit olduysanız daha açık anlatırmısınız arkadaşınız eskisi gibi güveniyormu mutlumu

Back
X