Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Sevgilisi Boğa Burcu Olan Bayanlar

Valla eğer benim gibi siz de boğaysanız hiç problem yok hatta süper.Konuşmadan birbirinizi bakışarak bile anlayabiliyorsunuz.Biz boğarlar genel tanımlamayla zor , inatçı ve realist tipleriz buna dikkat ederseniz inanılmaz sadık ve sizi mutlu edebilecek biriyle karşılaşırsınız.Kolay sinirlenmeyiz fakat dikkat edin öfkesi çok tehlikelidir.

:içelim:eşim boğa burcu 12 yıllık evliyiz daha kendisini çözmüş değilim bir boğa kadar kızgınlar konuşmayı sevmiyorlar yemek onlar için çok önemli eşlerini çokçok severler ama içlerindenanlaşılmazlar idare edebilirseniz iyi bir eş ve baba oluyolar

ben bi boğa erkeğiyle beraberdim.
kendim de boğayım.
açıkcası inat konusunda çok fazla problem yaşamadık.
çünkü empati kurarak gittik hep.
ikimizde aşırı derecede kıskançtık. artı sahipleniciydik.
sadıktık.
boğa erkeğinin belki en iyi huyu bu. sadakat..
bir de arkanızı döndüğünüzde güvenebileceğiniz bi erkek...

hulyak

boğaların sembolü boğazdır, yani konuşmak boğalar içindir, onları suskunken görmek imkansız gibidir :) seninki başka bişey anacım o zaman :)

hiç bir insan çözülmez değildir, sadece anlaşılamayan ya da ortak olan noktalar çok azdır :)
ama ortada aşk varsa yanı sıra anlayış ve hoşgörü varsa hiç bir ilişki yaşanılmıcak şekilde değildir

benim eşim de boğa ,ben de koçum hangimiz inatçı? tabii ben :)) eşim sadıktır,ve sakindir.boğanın özelliğini pek ayrıntılı bilmiyorum.ama eşimden çok memnunum ve çok seviyorum kocişimi :))

AL bendende o kadar benimkide boga ALLAHIM ne kadar inatçı anam benimki bir küser iki ay falan konuşmaz ay birdaha dünyaya gelirsem aslan erkegi istiyorum çünkü ben koç burcuyum özelliklerinin hepsini taşıyorum:enbuyukkk:

cnm evli boğa erkkeleri evlerine eşlerine bağlı olulrlar aldatma falan hayatta güvene ok önem verir eşini rahat ettirmek için elinden geleni yapar gerekirse sert kabuğunu kırar eşine yemek bile yapar ben bunları biliorum cnm

ah bacım senin yazını okuyunca kendim yazmış gibi oldum bende koç burcuyum hiç anlaşamıyoruz benimki en ufak şeylerden fırtına koparır ve acayip küser 17 senelik evliyim onu hala çözmüş deyilim :çok üzgünüm:

canım söylediklerin çok güzel ama benimkide canı istedimi her şey yapar ama velakin çok küsüyo ne ymek yer ne yanımda yatar küçüçük şeyi büyütür kocaman yapar :dilcikar:

bizde onun bu kötü huylarından çok çektik ve şimdiçok mutluyuz 4. yılımız bir ömürde onunla beraber olurum muhteşem biri

valla ben ikizler esim boga çok zıt kisilikler ama birbirlerini taammliyorlar ama kesinlikle bogallar evlenilecek erkkelerdir tabi bazi kötü huylarini saymassak mesela obur ,gece kalktiginda biseyler atistirma istegi duyan rahatlarina cok düskün kıskanc degilki ben isterdim azda olsa ve herzaman ne yapmasi gerketigini sölemeniz gerek ama artilari çok daha fazla herkes inatci demis ama benimki tam tersi 4 senelik evliyim her tartismayi ben baslatmısımdır haklida olsa uzatmamak için dirdirima pek katlanamadigindan ilk o özür diler kafamçokkarıştı:enbuyukkk::enbuyukkk:

cnm belki yükselenleri farklidir ama bu kötü iste sen sen ol bu sekilde alistirma hep öle gider sikintisini çok cekersin arasira esiminde damari tutuyo tartistiktan sonra gidip uyuyor ve ben ondan bisey göremeyince sabahı sabah ediyorum yani bi erkek özür dilemesinide bilecek esinin yada sevgilisinin gönlünü almayida

evli değiliz ama siz gibiyiz şu anlık :) ben ikizler sevgilim boğa :asigim:
gerçekten kişiliklerimiz hiç bağdaşmıyor ama buna rağmen birbirimizi tamamlıyoruz gerçekten :) nasıl oluyor diye sormayın oluyor bir şekilde işte :)

benimkide bişey oldu mu özür diler canım :) bu huyunu severim, birşeyi yapması için sürekli hatırlatmak gerek evet ama ben durumdan şikayetçi değilim şu anlık :) hoşuma bile gidiyor

her ne olursa olsun bir boğa ile olmak gerçekten çok ayrıcalıklı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…