canım bende ikizler esim ise boga ve benım evlendıkten sonrakı
ilk senemı anlattın sankı okadar benzıyo
özellikle bır boganın sıddet uygulaması benı çok sasırttı
ben henuz esımın o derece sınırlendıgını görmedım çünki sinirliyken ben sustum hem benım sınırım azaldı hem onun daha sonra sakın sakın konusup halletmek en mantıklısı zor olsada
ilk zamanlar tartısırdık yatakta ben bioyana bi buyana dönerken o horlardı
bende aglama krızlerıne girerdim sinirden
ama simdi dört senelık evlıyım esıminçogu seyıni zamanla degistirdim
artık özür dilemesini biliyo gezmeyi sevmezdi simdi enazından haftada bi çıkartıyorum
aslında canım benım sana tavsiyem biraz sabırlı ol konusmanın inan çok faydası var
1 2 defadan anlamıyorlar ama anlıyana kadar konus istediklerini beklediklerini anlat
ama çokta degısmesını bekleme zamanla olmayınca sen ona ayak uyduruyorsun yanı sen degısıyorsun bence bi süre boşanmayı dusunme allah kolaylık versın
Ya bendekindemi bi gariplik var acaba :uhm: Bir tek cok sabirlidir ama sabri tasarsa bagirir cagirir kismi uyuyo benim esime onun disinda acayip gezmeyi sever bigun disari cikmazsa evde dellenir bu yuzden benide disarilara surukler bi o kadarda eve duskundur ozelliklede tamirat isleri falan ayrica cok ama cok sakardir -tatlicadiarzu- Bunun disinda para konusunda cok comerttir hic bir sekilde harcamama karismaz aksine onuda al bunuda al filan derKavga ettigimizde ben asla gidip barismam ama o en fazla yarim gun kus durabilir dayanamaz ev icinde kusluge. Birde yaptigim her yemegi begenir ve yer ozelliklede tatliya cok duskun cokacimcoook Birde cok sogukkanlidir pek heycan yapmaz olaylarda ben herseyi takan bi tip nasil yapariz ederiz diye benimki gayet sakin... Inadi tuttuysa kolay kolay vazgecmez birseyin yanlis oldugunu ancak hata yaptiktan sonra anlar ki sonradan gelip hakliymissin ozur dilerim der.. Bence elinizde boga varsa birakmayin derim evlilik icin ideal boga erkekleri :asigim:
Neden istemediler acep :sm_confused: Benimkilerde biraz sorun cikarmislardi aramizda buyuk farkliliklar var diye ama iyiki evlenmisim diyorum simdi :asigim:
Hymarry arkadasim cevabin icin cok cok tskler ederim....Yazdıklarıma katılan pek çok arkadaş olmuş,gülerek bakıyorum ki,demek yanlız değilmişim.Teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben akıllı kadının hakkını söke söke bağıra çağıra almasını bilen değil,hakkını kuralına göre oynayarak almasını bilen kadın olduğunu düşünüyorum.Bu anlamda Boğa erkeklerine bağıra çağıra hakkını izah etmeye çalışmanın ne kadar yanlış olduğunu ben de ciddi olmayan bir şiddetle gördüm.Boğa erkeğine şiddet uygulmaz diyenler de henüz onları iyi tanımamış ve yapabileceklerini bilmiyor demektir.Çünkü boğalar ile tartışırken onlar adete bir duvar olurlar.Siz çığlık çığlığa iken,uyuyabilir,siz ayılıp bayılırken üzerinizden atlayıp umarsızla geçebilirler.Fakat tabi ki kulakları da duyduğu için zazmanla dolar ve olur olmaz bir esnada da şiddet uygulayarak boşalabilirler.Tekrar söylüyorum,akıllı kadın olmakta fayda var.Ben de burda bir arkadaş yazmış adını unuttum özür dilerim,8 aylık evliymiş ve boşanmayı bile düşünmüş,böyle bir erkekten boşanmak çok yanlıştır.Çünkü Boğalar gerçekten esasında iyi bir aile erkeğidir.Sadık,dürüst,evine bağlıdırlar.Evet ben yükseleni ikizler olan bir kova burcu kadınıyım o otursun ister ben gezeyim,o yürüsün ister ben uçayım.Ama sakinleşmek yavaşlamak ve onlara "Ya canım sen ne kadar akıllı,ne kadar başarılı,ne kadar muhteşem bir erkeksin" diye zor da komikte gelse sakinleştirerek elinize almak en akıllıcasıdır.Ve komikte gelse gerçekten çok kolydır.Bağırıp çağırmada,oldukça cömert olabiliyoruz da,neden kocamıza sevgilimize iltifatta cimri kalıyoruz.Biz onlardan nasıl ilgi ve güzel söz bekliyorsak,Boğa erkeği de güzel söz ve iltafatla donuk yüzü sıcak gülümsemeyle renklenen en güzel burçtur bence.Ben bunu yakaladım.Şimdi o da bana karşı çoook değişti.CANIM,adını hatırlayamadım ama sakın bu iyi aile erkeğinden boşanayım falan deme.Aklını kullan,sakinleş,dokunulmayacak yanları ve değişmez kuralları vardır(para gibi,titizlik gibi,kıskançlık gibi..) bunları sabırla unut,aaaa sen ne kadar haklı ve ileri görüşlü bir erkekmişsin de;herşey çok güzel olacaka.s...
hepsini tek tek okudum ve hepsinden bi miktar bulunan bi boğa da bende warrrkaydirigubbakcemile3
iiliğine çok iyi çok sadık , aklı başında , temkinli , mantıklı , umursamaz görünüp aslında içinde çok hassas olan , cana yakın , sempatik bi boğa benim böcüğüm :asigim:
ama bide diğer yanı var ki tam bi boğa dedirticek şekilde inatçıı
her ne kadar benim ondan inatçı oldumu düşüncek kadarda dediğim dediklmaz:
sinirli aslında ama ben sustuğum için üstüne gitmediğim için o anlarda bağırıp çağırdığı olmadı doğrusu ama biras üstüne gitse patlıcak bombayıda aratmaz
tartılşmalarda çok konuşmaz yüzeysel söler geçer gider
bense hayatta susamam dibini kadar herşeyi konuşmak isterim bu durumda beni susturmak içinde ukalaca tmm canım sen haklısın derben daha da uyus olurum:umursamaz:
aslaa hatalıda olsa kabullenmez! özür dilemez! ilk adımı atmazz!!!!
ben uzatamam kavgaları çok bağlamaya çalışırım o yüzdende malesef ilk adımı atmış gibi oluyorum çoğu zaman senağlama
baya bi sulugöz olduğum için de sonrasında bana kıyamıo ve düzeltiyoruz
gerçi öle büyük çözülmez bi sorunumuz olmadı çok şükür her ilişkide olan ufak şeyler işte
ben biraz detaycı olduğum için konuların üzerine çok gider sorgularım o ise hiç sevmez konuşmayı
ben sölerim o susar sonra bende mecburen susmak zorunda kalırım sonra o gönlümü alır geçer gider :1hug:
ama hatasını kabul etmeme özelliği en zoru bi çok huyumuzu kaptık birbirimizin anlaşma sağlıyoruz ama henüz buna bi çare bulamadım ne yapmam lasımhiç bilmiyorum dün akşam çok sinir etti beni hatalı hemde bal gibi farkında bunu söleyince ukalaca ben desem açıklasam boş sen haklısın nasılsa diyip suç bastırıyo bide yaaklava:
ama şuan tavırlıyım çünkü o hiç yakıştırmadığım bi olaya şahit etti beni görüşene kdr susim bare de görüşünce dökücem hepsini işte ama yinede aslaa yanlış yaptım demicek hep bi açıklaması var suç bastırcak yinee
valla benim asik oldugum kisiyi anlattin sanki..... yüzde 90 uyuyor, su özür dileme olayina gelince.... ben aglarsam veya ters tepki verirsem özür diler. güzel güzel tatli dille hatasini dile getir, ozaman tmm askim yapmam bidaha der gecer. simdilik tekrarlamadi bakali,m :lepi:
senin burcun ne acaba? ben kovayim. bende cok sulu gözlüyüm, cok detaycii, süphecii, takintili malesef kaydirigubbakcemile
benim aşkuşşta tam bi boğa erkeği
inat olmasına çok inattır
ve de kızdığı zamanlarda asla üstüne gitmem
bişiye boşver dedimi bildiği vardır üstüne gidip soru sormam daha çok kızar
şakayla karışık çok şey anlatır
sezgileri kuvvetlidir
olabildiğince sadık biridir hayatımda gördüğüm en sadık erkekler boğlardan çıkıyo
hatalı olsa bile şu ana kadar hiç özür dilemedi.. dilettiremedim:bbo:
cana yakındır konuşmaları samimidir
sempatiktir kendilerikaydirigubbakcemile3
çok mantıklıdır.. konuşmaları gerçekten çok etkileyicidir
sert durur ama aslında duygusal yapılarıda vardır
ve de kızlar kavga ettiğinizde asla aynı ortamda bulunmayın düzgün düşünemez
yalnız kalsın ki düşünsün mantık sahibi oldukları için çabuk doğru yola geliyolar
bide sizin boğalarınız öyle mi amabenim erkek arkadaşım her türlü olaydan bi şekilde kurtulmasını bilir
bişi olur hemen bi açıkması vardır
çok hazır cevaptır
bende bi başak burcu olarak sanırım iyi bi ikili olduk
walla bende kovayımm ki çok burcumun özeliiklerini taşımadımı söylerler bazı konularda öle özgürlükçü ruhlu radikal fln değilimdir ama boğayla uyumuda imkansızmış kovaların geçen bi yerde okudum ama dio ki o uyumu sağlayıncada kolay kolay kopamazlar inş öle olur gerçi lşuan kendisine acaip sinirliyim yaa yukarda anlalttığım gibi hem suçlu hem güçlü modunda çünküüklava:
ahhh ahhhh aynenn yaa bunların hepsi bi aynı yaaaamafoldumben
bişeye kızıyorum mesela haklıyımda bi konuşuyoruz bi açıklamalar yapıyor ben hiç bişi diyemeden kendimi haksız gibi hissediyorum öle kızıyorum ki kendimeeklava:
nie tavır yapamıorum ya taviz veriyorum dayanamıorum hiççlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?