Benim eşim boğa, ama o kadar inatçı değil...
Ya da bana sökmüyor inatçılığı bende inatçıyımdır çünkü....kaydirigubbakcemile3
Ama en sevdiğim özelliği sadık olması ve bunu taşıyor...
Genel anlamda bakarsak boğalar nadir sinirlenir, zıtlaşır işte o zaman onları kendi haline bırakmak gerekir bunu biliyorum...
Benim de bitane boğam varr yirim ben onuu Şeniz
Sinirlendi mi bağırır çağırır ilk zamanlar sesini pek yükseltmezdi ama şimdi maşallah ağzına geleni söylüyo bende balık burcuyum tabi dayanamayıp hemen ağlıyorum ağlamama dayanamıyo hemen geliyo yanıma ikimizde süt dökmüş kedi gibi oluyos oturup konuşuyoruz herşeyi... kavga ederken o halimize gülüyoruz... : :teytey:
Pekiii evli boğalar nasıldır....hiç yazan olmamış.Erkekler flört ederken başkadır,evlenince başkadır arkadaşlarr..Boğa erkeği evlendikten sonra anlaşılır aslında..çünkü çıkarken amaçları vardır sizi elde etmek gib..boğa erkeği bir amaca kitlendimi herşeyi yapabilir.
Evlendikten sonra nevarsa çıkar ortaya.Bikere ailesine diğer buçların erkeklerinden çooook daha fazla düşkündür.Helede annelerine...Ve aileleri söz konusu olunca siz haklı bile olsanız asla taviz vermezler..Bazen pintiliğe varan maddi sıkmaları olur.Çoook ağır insanlardır.Herşeyi çok yavaş yaparlar.
Benim gibi aceleci bir koç iseniz yandınız:1no2:Öfkelendilermi ağızlarından çıkanı asla duymazlar ve evliliği bitirebilecek sözler bile sarf ederler.Hatalı olsalar dahi asla bunu kabul etmezler.Sizi kırıp dökerler,çok incinirsiniz.Çünkü çok inatçıdırlar.
Anlaşmanın tek yolu,alttan alan tarafın biz olmamızdır.Ancak o zaman duygusal yönü ortaya çıkar.Aslına bakarsanız o kişi ben değilim,ama evliliğimiz nasıl yürüyor bende hala anlamış değilim..CADIARZU
slm arkadaslar...Lilyumcum çok haklısın.Boğalar evlenince çok farklı olurlar.Ben bir boğa erkeğiyle evliyim.Kova burcuyum.Özgürlükçü,rahat,dağınık,parayı saçıp savuran biriydim.Ailesine,annesine huzur arayan kişi olduğu için düşkündür.Bu çok önemli.Çünkü anneleri onları öğrenmiştir ve onlar kızıp sinirlenip inat yapınca alttan almayı bilen nadir kimselerdir.Sen de annesi gibi olacaksın.Aynen yazdığın gibi bağıracak,çağıracak,olur olmaz b.ktan sebeplerden uzun uzun gazel okuyacak.Şımarıklık onlara sökmez.Haklısın deyip uzak kalacaksın.Haklısın demek zorsa da sadece susacaksın.Bi arkadaş yazmış,yok ben inatçıydım onu dize getirdim diye.O asla bir boğa erkeği olamaz.Bir boğa erkeği tavırla,şımarıklıkla,cevapla,inatçılıkla yola gelmaz.ASLA!yalnız kalmak,huzur bulmak,yaptıklarını düzeltmek yada vicdan yapmaları için yalnız bırakmak gerekir.
Ben evlendim 1.5 yıl burnumun dikine giderek her lafı duydum,her hareketi de gördüm.Ne zaman susup hiç bişey olmamış gibi işime devam ettiysem,kendi ev ve yatak sorumluluk görev ve sorumluluklarımdan feragat etmedim,o zaman sakinleşti.Şuan bunu söylüyor ki,senin sabrın beni sakinleştirdi.Annesini mannesini unuttu.
Para konusuna gelince en büyük kavgalarımız para konusunda çıkıyordu.Üstelik çokta güzel para kazanan bir erkektir.Kılık kıyafet,takı,toka onlara gereksiz bu gibi şeyler.Mümkün değil beş para çıkmaz.Ben de çok güzel para kazanıyor olmama rağmen ona bile zaman zaman karıştığı olurdu.Ama yemede,içmede,lükste,tatilde bunları düşünmez.Evinde hiçbişeyin eksik te olmaz.Bu hala düzelmediğimiz ve anladığım kadarıyla hiç düzelmeyecek bir konu.İşte bu gibi düzelmeyecek konulara hiç dokunmayacaksın.Ya kendine ait ufak ta olsa bir gelirin olcak,ya da verdiği harçlıkları ufak tefek biriktirip değerlendireceksin.
Haaaaaa bunları unutursan,gerçekten sabırla sakinleşen,yola gelen,vicdandan anlayan,sevgisini belli eden,çocuklarına çok iyi bir baba,verici bir eş,anlayışlı,belli noktalarını yakalarsan,istediğin yöne yönlendirebileceğin,huzur bulacağın,sakin,uyumlu en önemli şeylerden biri samimi larak sadık bir eştir.Gözün arkada kalmaz.
Ben evliliğimde ciddi sıkıntılar yaşadım.Ama anahtar noktaları yakaladıktan sonra hayatımın en fgüzel günlerine kavuştum çok şükür..
Herkesesabırlı iseniz ideal boğa erkeğini tavsiye ederim..
Burdan kendisine de tekrar söyleyeyim:"Seni ççookk seviyorum ömrümün baharı"
sana katiliyorum canim boga burcu erkegi bekarliginda nekadar capkinsa evlendikden sonrada sadik oluyorlar , kayin validelerin aradigi damat bogalardan cikarmis:) benim esimde bir boga burcu ben oglak burcuyum oglak ve boga guzel anlasirmis bizde eh anlasiyoz iste:)) bogalarin onune yemegi koy tatliyi koy ve geri cekil butun sorunlar biter inatciliklarini bilmiyorum bence inatci degiler en azindan benimki degil ama sinirlendirmemek icin ugrasirim sinirlenmesi iyi olmaz bogalarin, baska bogalari bilmem ama benim boga sinirlenmiyecek seye sinirlenir sinirlenir dedigim seye sinirlenmez boylede bir tuhaf huyu var:roflol:sevgili olarak çok zor eş olarak muhteşemdir boğa erkekleri yani iş evlenene kadar
Para konusuna gelince en büyük kavgalarımız para konusunda çıkıyordu.Üstelik çokta güzel para kazanan bir erkektir.Kılık kıyafet,takı,toka onlara gereksiz bu gibi şeyler.Mümkün değil beş para çıkmaz.Ben de çok güzel para kazanıyor olmama rağmen ona bile zaman zaman karıştığı olurdu.Ama yemede,içmede,lükste,tatilde bunları düşünmez
özellikle bu bölume katılıyorum
slm arkadaslar...
Hymarry arkadasimin soylediklerini insaAllah bugunden itibaren uygulayacagim,
benim esimde boga 2yillik flort sonrasi evlendik...onceden ve nisanli oldugumuz donemler bana bebekmisim gibi
davranan bir insanken evlendikten sonra bambaska birisi oldu...(sinirlendigi zamanalr)
cogu kez onu taniyamiyorum
buyuk bir ask'la evlendik ve 8aylik evliyim cok ama cok sevmeme ragmen bosanmayi dusunuyorum desem yalan olmaznolur arkadaslar bana biraz daha tavsiyelerde bulunurmusunuz?ben ikizlerim yerinde duramayn deli-dolu birisiyim o ise 10gun yerinden kalkmaz...despot-inatci-kiskanc-ve sinirlendigi vakti gozu hicbisey gormuyor...beni cok kiriyor ve kusen konusmayan tavir alan kendisi aslinda hakli olanda benim ama gidip konusan ben oluyorum cunku kuskun kalmayi basaramiyorum sabredemiyorum!acaba bundan sonra ona karsi umursamaz-ilgisiz-biraz soguk davransam ve konusmasam hatalarini anlarmi sizce?mesela dun gece cok siddetli tartistik belkide onu tanidigim gunden bu yana en siddetli olaniydi ve bana az da olsa siddet uyguladi belkide ustune cok gittim ama neticede hic umursamadi takmadi beni ben konusurken uyudugu zaman cok sinirleniyorum...simdi ise cok moralim bozuk cok kotu bir durumdayim ne yapacagimi bilemiyorum...nolur tecrubeli arkadaslar bbana akil verirmisiniz..tskler...sevgilerimle...saglik-huzur-mutluluk dolu gunler dilerim...
Lilyumcum çok haklısın.Boğalar evlenince çok farklı olurlar.Ben bir boğa erkeğiyle evliyim.Kova burcuyum.Özgürlükçü,rahat,dağınık,parayı saçıp savuran biriydim.Ailesine,annesine huzur arayan kişi olduğu için düşkündür.Bu çok önemli.Çünkü anneleri onları öğrenmiştir ve onlar kızıp sinirlenip inat yapınca alttan almayı bilen nadir kimselerdir.Sen de annesi gibi olacaksın.Aynen yazdığın gibi bağıracak,çağıracak,olur olmaz b.ktan sebeplerden uzun uzun gazel okuyacak.Şımarıklık onlara sökmez.Haklısın deyip uzak kalacaksın.Haklısın demek zorsa da sadece susacaksın.Bi arkadaş yazmış,yok ben inatçıydım onu dize getirdim diye.O asla bir boğa erkeği olamaz.Bir boğa erkeği tavırla,şımarıklıkla,cevapla,inatçılıkla yola gelmaz.ASLA!yalnız kalmak,huzur bulmak,yaptıklarını düzeltmek yada vicdan yapmaları için yalnız bırakmak gerekir.
Ben evlendim 1.5 yıl burnumun dikine giderek her lafı duydum,her hareketi de gördüm.Ne zaman susup hiç bişey olmamış gibi işime devam ettiysem,kendi ev ve yatak sorumluluk görev ve sorumluluklarımdan feragat etmedim,o zaman sakinleşti.Şuan bunu söylüyor ki,senin sabrın beni sakinleştirdi.Annesini mannesini unuttu.
Para konusuna gelince en büyük kavgalarımız para konusunda çıkıyordu.Üstelik çokta güzel para kazanan bir erkektir.Kılık kıyafet,takı,toka onlara gereksiz bu gibi şeyler.Mümkün değil beş para çıkmaz.Ben de çok güzel para kazanıyor olmama rağmen ona bile zaman zaman karıştığı olurdu.Ama yemede,içmede,lükste,tatilde bunları düşünmez.Evinde hiçbişeyin eksik te olmaz.Bu hala düzelmediğimiz ve anladığım kadarıyla hiç düzelmeyecek bir konu.İşte bu gibi düzelmeyecek konulara hiç dokunmayacaksın.Ya kendine ait ufak ta olsa bir gelirin olcak,ya da verdiği harçlıkları ufak tefek biriktirip değerlendireceksin.
Haaaaaa bunları unutursan,gerçekten sabırla sakinleşen,yola gelen,vicdandan anlayan,sevgisini belli eden,çocuklarına çok iyi bir baba,verici bir eş,anlayışlı,belli noktalarını yakalarsan,istediğin yöne yönlendirebileceğin,huzur bulacağın,sakin,uyumlu en önemli şeylerden biri samimi larak sadık bir eştir.Gözün arkada kalmaz.
Ben evliliğimde ciddi sıkıntılar yaşadım.Ama anahtar noktaları yakaladıktan sonra hayatımın en fgüzel günlerine kavuştum çok şükür..
Herkesesabırlı iseniz ideal boğa erkeğini tavsiye ederim..
Burdan kendisine de tekrar söyleyeyim:"Seni ççookk seviyorum ömrümün baharı"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?