Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Sevgilisi Boğa Burcu Olan Bayanlar

öncelikle CANIM BOĞAM SENı ÇOK SEVıYORUM
Ben teraziyim, aşkım Boğa, astrolojiden yada burcların ozellıklerınden hıc anlamam ama bız bırbırımız ıcın yaratılmısız.
hıc bı zaman aramızda yapıs yapıs bı aşk olmadı, bızımkı o kadar tutku dolu bır aşk ki. Coğu zaman agzımızdan kelımeler cıkmaz gozlerımızle anlatırız ne ıstedıgımızı . Bazen o kadar sert ınatcı dedıgım dedıktır ve ıstedıgını alır bazen onu kölem yaparım ne ıstersem yapar. sengözlerimebaksanab

O bagırınca ben susarım bagırır cagırır susar hıc konusmam sonra sakınlıkle ne ıstedıgımı yada nerde yanlıs oldugunu anlatırım kuzu gıbı olur :)

Ne ben oyle gunde 1000 kere aranmayı severım nede o. Mesajlasırız ama cok dııl gerektıgınde konusuruz. Genelde cok sahıplenıcıdır az konusur ama oz konusur. Benımde cenem duser onun yanında.

Bu boğalar hepsı agız tadına cok duskundur gurme gıbı nerde ne yenır cok ıyı bılır. Goruntuyede cok onem verır malesef kılo alınca dırek soler hıc cekınmez cekınse daha mutlu olurdum.

Benden bu kadar ...
Hepınıze boğalarınızla mutluluklar kızlar :)

son söz : Iyıkı var , iyiki onu tanımışım, iyiki onu sevmişim

Benim de bitane boğam varr yirim ben onuu Şeniz
Sinirlendi mi bağırır çağırır ilk zamanlar sesini pek yükseltmezdi ama şimdi maşallah ağzına geleni söylüyo bende balık burcuyum tabi dayanamayıp hemen ağlıyorum ağlamama dayanamıyo hemen geliyo yanıma ikimizde süt dökmüş kedi gibi oluyos oturup konuşuyoruz herşeyi... kavga ederken o halimize gülüyoruz...
: :teytey:

benım esımde boğa burcu kesınlıkle katılıyorum yazdıklarına canım.....

Aynen canım. Kavgada bır sınırlenıyo bı sınırlenıyo gozu hıcbısey gormuyos susup beklıyorum bıtmesını bende sulugozum agladıgım zaman dayanamaz hemen yumusar kıyamaz bana :)

ben oğlak burcuyum nşanlım boğa burcu.süper anlaşıyoruz.ona göre ben daha kesin kararlıyım.o benden biraz daha yumuşaktır.cnm benm yaa..çok sadık ve değer veren bi yapıya sahip..allah bozmasın.ve tamamen ilgi aşığıdır.

benim nişanlım da bir boğa

ve bu topikte gördüm ki ne çok koç kadını-boğa erkeği varmışşş :) ben de bir koç burcuyum. ve aynen anlattığınız özelliklerde bir boğam var -tatlicadiarzu-

benim aşkım da bir boğa.benim de yükselenim boğa.yazılanlara aynen katılıyorum çok sadıktır.çok mantıklı ağır oturaklı.ben çok çabuk sinirlenirim anlamadan dinlemeden ve çocukça davranırım.o ise çok olgun.sık sık terkederim hemen arar yine beni terketmişin diye başlar gülmeye onun sesini duyunca bende hemen yelkenleri suya indiririm.benimki de telde konuşmayı pek sevmez mesajı da.ama biz ayrı şehirlerdeyiz sık sık geliyor ben ne zaman istersem bura.bu hafta sonu da birlikteyiz sarışın mavi gözlü boğamla :))))

yha kızlar benım esimde boga herseyi ii hos ama inatçılıgı beni deli ediyo 1 haftadir bisey istiyorum neyaptıysam evet dedirtemedim
sizin bu konuda uyguladıgınız biseyler varmı bana az ipucu versenıza.s.

Lilyumcum çok haklısın.Boğalar evlenince çok farklı olurlar.Ben bir boğa erkeğiyle evliyim.Kova burcuyum.Özgürlükçü,rahat,dağınık,parayı saçıp savuran biriydim.Ailesine,annesine huzur arayan kişi olduğu için düşkündür.Bu çok önemli.Çünkü anneleri onları öğrenmiştir ve onlar kızıp sinirlenip inat yapınca alttan almayı bilen nadir kimselerdir.Sen de annesi gibi olacaksın.Aynen yazdığın gibi bağıracak,çağıracak,olur olmaz b.ktan sebeplerden uzun uzun gazel okuyacak.Şımarıklık onlara sökmez.Haklısın deyip uzak kalacaksın.Haklısın demek zorsa da sadece susacaksın.Bi arkadaş yazmış,yok ben inatçıydım onu dize getirdim diye.O asla bir boğa erkeği olamaz.Bir boğa erkeği tavırla,şımarıklıkla,cevapla,inatçılıkla yola gelmaz.ASLA!yalnız kalmak,huzur bulmak,yaptıklarını düzeltmek yada vicdan yapmaları için yalnız bırakmak gerekir.
Ben evlendim 1.5 yıl burnumun dikine giderek her lafı duydum,her hareketi de gördüm.Ne zaman susup hiç bişey olmamış gibi işime devam ettiysem,kendi ev ve yatak sorumluluk görev ve sorumluluklarımdan feragat etmedim,o zaman sakinleşti.Şuan bunu söylüyor ki,senin sabrın beni sakinleştirdi.Annesini mannesini unuttu.
Para konusuna gelince en büyük kavgalarımız para konusunda çıkıyordu.Üstelik çokta güzel para kazanan bir erkektir.Kılık kıyafet,takı,toka onlara gereksiz bu gibi şeyler.Mümkün değil beş para çıkmaz.Ben de çok güzel para kazanıyor olmama rağmen ona bile zaman zaman karıştığı olurdu.Ama yemede,içmede,lükste,tatilde bunları düşünmez.Evinde hiçbişeyin eksik te olmaz.Bu hala düzelmediğimiz ve anladığım kadarıyla hiç düzelmeyecek bir konu.İşte bu gibi düzelmeyecek konulara hiç dokunmayacaksın.Ya kendine ait ufak ta olsa bir gelirin olcak,ya da verdiği harçlıkları ufak tefek biriktirip değerlendireceksin.
Haaaaaa bunları unutursan,gerçekten sabırla sakinleşen,yola gelen,vicdandan anlayan,sevgisini belli eden,çocuklarına çok iyi bir baba,verici bir eş,anlayışlı,belli noktalarını yakalarsan,istediğin yöne yönlendirebileceğin,huzur bulacağın,sakin,uyumlu en önemli şeylerden biri samimi larak sadık bir eştir.Gözün arkada kalmaz.
Ben evliliğimde ciddi sıkıntılar yaşadım.Ama anahtar noktaları yakaladıktan sonra hayatımın en fgüzel günlerine kavuştum çok şükür..
Herkesesabırlı iseniz ideal boğa erkeğini tavsiye ederim..
Burdan kendisine de tekrar söyleyeyim:"Seni ççookk seviyorum ömrümün baharı"

valla o boğaysa ben de boğayım yuvarlanıp gidiors o inatsa ben ondan daha inat oluorm yeri geldiğinde bana sökmüor pehhh sengözlerimebaksanab

Para konusuna gelince en büyük kavgalarımız para konusunda çıkıyordu.Üstelik çokta güzel para kazanan bir erkektir.Kılık kıyafet,takı,toka onlara gereksiz bu gibi şeyler.Mümkün değil beş para çıkmaz.Ben de çok güzel para kazanıyor olmama rağmen ona bile zaman zaman karıştığı olurdu.Ama yemede,içmede,lükste,tatilde bunları düşünmez

özellikle bu bölume katılıyorum

slm arkadaslar...
Hymarry arkadasimin soylediklerini insaAllah bugunden itibaren uygulayacagim,
benim esimde boga 2yillik flort sonrasi evlendik...onceden ve nisanli oldugumuz donemler bana bebekmisim gibi
davranan bir insanken evlendikten sonra bambaska birisi oldu...(sinirlendigi zamanalr)
cogu kez onu taniyamiyorum
buyuk bir ask'la evlendik ve 8aylik evliyim cok ama cok sevmeme ragmen bosanmayi dusunuyorum desem yalan olmaz nolur arkadaslar bana biraz daha tavsiyelerde bulunurmusunuz?ben ikizlerim yerinde duramayn deli-dolu birisiyim o ise 10gun yerinden kalkmaz...despot-inatci-kiskanc-ve sinirlendigi vakti gozu hicbisey gormuyor...beni cok kiriyor ve kusen konusmayan tavir alan kendisi aslinda hakli olanda benim ama gidip konusan ben oluyorum cunku kuskun kalmayi basaramiyorum sabredemiyorum!acaba bundan sonra ona karsi umursamaz-ilgisiz-biraz soguk davransam ve konusmasam hatalarini anlarmi sizce?mesela dun gece cok siddetli tartistik belkide onu tanidigim gunden bu yana en siddetli olaniydi ve bana az da olsa siddet uyguladi belkide ustune cok gittim ama neticede hic umursamadi takmadi beni ben konusurken uyudugu zaman cok sinirleniyorum...simdi ise cok moralim bozuk cok kotu bir durumdayim ne yapacagimi bilemiyorum...nolur tecrubeli arkadaslar bbana akil verirmisiniz..tskler...sevgilerimle...saglik-huzur-mutluluk dolu gunler dilerim...

sevgili olarak çok zor eş olarak muhteşemdir boğa erkekleri yani iş evlenene kadar
sana katiliyorum canim boga burcu erkegi bekarliginda nekadar capkinsa evlendikden sonrada sadik oluyorlar , kayin validelerin aradigi damat bogalardan cikarmis:) benim esimde bir boga burcu ben oglak burcuyum oglak ve boga guzel anlasirmis bizde eh anlasiyoz iste:)) bogalarin onune yemegi koy tatliyi koy ve geri cekil butun sorunlar biter inatciliklarini bilmiyorum bence inatci degiler en azindan benimki degil ama sinirlendirmemek icin ugrasirim sinirlenmesi iyi olmaz bogalarin, baska bogalari bilmem ama benim boga sinirlenmiyecek seye sinirlenir sinirlenir dedigim seye sinirlenmez boylede bir tuhaf huyu var:roflol:

bak bende bu bolume katilmiyrum yazacaktim:) boga burcu insani luksu cok sever parayi kazanmayi bildigi kadar harcamaktanda zevk alir diye biliyorum benimki oyle
vuslat25 canim sabirli olacaksin biraz ve onun ustune gitmek yerine duygu somurusu yapacaksin cok vicdanlilardir yerimseniben

canım bende ikizler esim ise boga ve benım evlendıkten sonrakı
ilk senemı anlattın sankı okadar benzıyo
özellikle bır boganın sıddet uygulaması benı çok sasırttı
ben henuz esımın o derece sınırlendıgını görmedım çünki sinirliyken ben sustum hem benım sınırım azaldı hem onun daha sonra sakın sakın konusup halletmek en mantıklısı zor olsada
ilk zamanlar tartısırdık yatakta ben bioyana bi buyana dönerken o horlardı
bende aglama krızlerıne girerdim sinirden
ama simdi dört senelık evlıyım esıminçogu seyıni zamanla degistirdim
artık özür dilemesini biliyo gezmeyi sevmezdi simdi enazından haftada bi çıkartıyorum
aslında canım benım sana tavsiyem biraz sabırlı ol konusmanın inan çok faydası var
1 2 defadan anlamıyorlar ama anlıyana kadar konus istediklerini beklediklerini anlat
ama çokta degısmesını bekleme zamanla olmayınca sen ona ayak uyduruyorsun yanı sen degısıyorsun bence bi süre boşanmayı dusunme allah kolaylık versın

cnm vuslat 25 yazdıklarını okudum çok şaşırdım bildiğim kadarıyla boğa erkeği evine eşine en bağlı erkektir özellikle şiddet konusunda çok şaşırdım tamam sinirlendiklerinde söylediklerini bilmezler onun aksini iddia etmem ama kıslar şöle düşünüorum hergüselin bi kusura vardır

acaba ben mı yazdım bu mesajı dedımmmm:1shok:aynııı benım herüff tipik boğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…