sevgilisi kendinden küçük olan kızlar..

bence bir yas pek fark yaratmas anlasılmaz bile ama daha fazla buyuk olanlar belli oluyor sahsen ben istemem erkekden buyuk olmak ama herkesin tercihi nasıl mutluysa oyle yasamalı herkes

bence bir yas pek fark yaratmas anlasılmaz bile ama daha fazla buyuk olanlar belli oluyor sahsen ben istemem erkekden buyuk olmak ama herkesin tercihi nasıl mutluysa oyle yasamalı herkes

yaa tabiki de alışılmıstan farkı oluyor kızın büyük olması ama anlaşmak önemli yani... bende büyük olmk istemem derdim ama sevince fark etmiyo..büyük konuşmmk gerek

aslında olay farklı biliyomusun benim erkek arkadasımın eski cıktıgı kız ondan 3 yas buyuktu o yuzden ascık sinirde oluyorumkaydirigubbakcemile3 onada oyle diyorum ablan yasında kızla cıkmıssın diye sinir oluyorum ya..tabi cok abartmamak sartıyla yasın cok fazlaonemi yok

bn onunla tanıstıgımda 18yasındaydım onun ilk fotosunu gördüm 19fln gibi gösteriyodu hiç yasını sormak aklıma glmedi kuzenim tanıstrmıstı beni. sonra konustk bi süre yasının küçük oldugunu ögrendim uzaklastm fln ama ilk görüste asık olmustum kopamadık onun için büyük küçük yasın önemi yok bnm içinde

evet cnm şimdi farkettim bende belkide karşılaşmışızdır bi yerlerde:) yani telaş çok olduğundan gerginlik heyecanı bastırdı diyelim biraz:) allah tez zamanda kavuştursun sizi tatlım..opuyorumnanaktan

greeneyes benimki de benden bi bucuk yas kücük kaydirigubbakcemile3 ben ondan önce hep derdim kesinlikle benden kücük olmamali, ay farkina bile takilabilecek derecedeydim. yani büyük konusmusum :1rolleyes: ilk baslarda bunu kafama taktigim oluyordu yani acikcasi ailem ne der, iyi karsilar mi düsünceleri falan ve olgunluk yönünden dert olur mu diye. ama artik kesinlikle takmiyorum buna, o en az benim kadar olgun (hatta benden olgun desem daha dogru olur) ve fiziksel acidan da belli olmuyor benden kücük oldugu. masallah boylu poslu askim :asigim: o bastan beri hic bir zaman yas konusunu dert etmedi banada yardimci oldu bu konuda.

aynen canım aynen.. o da uzun boylu büyük gösteriyo bn yanında küçük bile oluyorum:) anlasıyrz yaaa :))

heeeeeee:)))))))ben de 2 yaş büyüüm nişanlımdan huhahahahaha:)walla erkekler daha büük görünüo hiçbi sorunumuz yıok walla:))))ama bende çekiniorum basen sölemeye:umursamaz:

valla özendim kızlar size. benim eşim benden 4 yaş büyük ama 34yaşındaki adam 25 felan gösteriyor. çıldıracam. kimse inanmıyor benden büyük olduğuna. herkes sen kaç yaş büyüksün diyor. eşinden büyük gösterenler diye bir topikte ben mi açsam?? bilmiyorumkismile

olabilrrr :)) eşin niye o kdr küçük gösteriyo ki erkekler daha büyük duruyo genelde ama bnmki baya bi uzun ben de minyonum benim sevgilim 19 yasında 22 falan gösteriyo yani o acıdan hiç sorun olmuyoohihoyyyt

olabilrrr :)) eşin niye o kdr küçük gösteriyo ki erkekler daha büyük duruyo genelde ama bnmki baya bi uzun ben de minyonum benim sevgilim 19 yasında 22 falan gösteriyo yani o acıdan hiç sorun olmuyoohihoyyyt

eşimin boyu 185 ama kilo 70 in altında olunca öyle oluyor. bi de ben balık etli olunca...

eşimin boyu 185 ama kilo 70 in altında olunca öyle oluyor. bi de ben balık etli olunca...

hmm önemli olmak anlasmak yaa.. biz ii anlasıyrzz hatta o beni kendinden küçük görüyo cünkü aramızda boy ve kilo farkı cok olunca bni bebek gibi görüyo bn ona annem gibisn diyrm bna anne gibi bakıyo meela belim acılsın kaldırır beni ayaga toplar belimi sacımı falan ceketimi fermuarlar :) saclarımı düzeltr yemekleri eliyle yedirir:)):CüvCüv:

ilk başlarda sorun olmuyo,ama insan beyni bir gün intikamını alıyo bilinçaltı bence,ya aslında yaşıtda olsa bu seferde başka sorun çıkıyo,yani her türlü bi sorun bulunuyo,ama ben bin pişman oldum kızlar,haberiniz olsun,:))hepinize mutluluklar

hmm ne acıdan pişman oldun cnmm yazarsan..

nasıl anlatayım bilmemki,evlenmek istiyo,ama yaşım büyük diye ailesine sölemıyo,ayrılalım diyorum,sensiz yapamam,öldürürm falan diyo,sürekli geçmişte yanı aradaki fark diliminde neler yaptığımı irdeliyo,eşir şartlarda olmadığımız için yaş olarak bazı şeyleri yaşadığımı doyduğumu ama onun yaşamadığını falan filan,hala kurtulamadım,üzülüyorum,annesine söledi,kadın ınanmıyo,dededi yaşlı başlı adam çok normal oğlum tabiki evlen demiş:))

ya aranızdaki yas farkı cok mu.sevgilinizin bunu sorun yapması ilginç genelde kızlar takar ama erkekler sorun görmez böyle seyleri. ayrıca sürekli bunu hatırlatması psikolojisinin biraz bozuldugunu gösteriyo bence artık sevmişsiniz birbirinizi yasın ne önemi var o büyük olsaydı hersey baskamı olcaktı bilmiyorum.sevgiliniz biraz cocuk gibi davranmıs bence ilerde pişman olabilir bu tutumundan dolayı.annesi de neden oglunun yanında olmuyor ki acaba.sevdikten sonra yasın önemi yok bazen ben cekiniyrm benden küçük oldugu söylemeye ama o kdr etkileyici değil bnm için yaş farkı.. erkek arkdsımsa rahtlıkla söylüyo bunu hatta o iki yas var diyo 14ay fark var aramzda:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…