- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- 318
- Konu Sahibi greeneyes3543
-
ya aranızdaki yas farkı cok mu.sevgilinizin bunu sorun yapması ilginç genelde kızlar takar ama erkekler sorun görmez böyle seyleri. ayrıca sürekli bunu hatırlatması psikolojisinin biraz bozuldugunu gösteriyo bence artık sevmişsiniz birbirinizi yasın ne önemi var o büyük olsaydı hersey baskamı olcaktı bilmiyorum.sevgiliniz biraz cocuk gibi davranmıs bence ilerde pişman olabilir bu tutumundan dolayı.annesi de neden oglunun yanında olmuyor ki acaba.sevdikten sonra yasın önemi yok bazen ben cekiniyrm benden küçük oldugu söylemeye ama o kdr etkileyici değil bnm için yaş farkı.. erkek arkdsımsa rahtlıkla söylüyo bunu hatta o iki yas var diyo 14ay fark var aramzda:S
Ben de nişanlımdan 4,5 yaş büyüğüm ama sorun yok cok sükür :) görüntüde hiç anlayan olmadı simdiye kadar.İlk zamanlar cok takmıstım ikna edememişti ama sonradan önemli olmadığını anladım bu far
benımkide benı çok zor ikna etti,ama evlenıcktın falan derken ailem istemıyor dedi,ve o kadar kötü ayrıldıkkı,ablasın bile dedi...inşallah çok mutlu ol..
yuhhh terbiyesiz ! bunun yasla ilgisi yok canım saygısız ve kötü bir insanmıs emin ol senden sonra da asla muafak olamaz...Bizim öyle birsey sözkonusu bile olamaz canım , ailesi cok seviyor beni yavrum kızım dillerinden düşmez..İlk tanıstığım gün direkt kadının suratına dedim durum bu bi sorun var mı sizin için oğlun evlenmek için kapımda yatıyor nerdeyse ? Asla sorun olamaz dedi ve bu zamana kadar nişanlımda aileside bu konuda çizgisini bozmadı...Allah hepimizi iyi insanlarla karsılastırsın kötü maalesef her durumda kötü işte.
haklısın,insanın başına gelınce aman kimsenın başına gelmesın dıyosun..dua et,çok mutlu ol,bi an önce evlen..vizede haber ver...:)talimatları sıralıdım..
5 YAŞ KÜÇÜK...BEN PINAR ALTUĞ...
suan tam sebgili denemz ama cıkyoruz sonucta :) ve benden 2 yas küçük bnmde aklıma cok takılıo..daha yeni basladık ..anneme anlattm tepkisi asırı oldu ve cok üzüldüm ama hala konusmaya devam edyrm cnkü haytta böle karsılklı güzel duygular herzamn bulnmuo o yüzden bnce sende birlikteliğini kmseye takmadan yasamaya devam et..bazı seyler fedakarlık ister ve bnde sende sevgnde göstericek o fedakarlığı gördm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?