sevgilisi kendinden küçük olan kızlar..

Kızlaaarr benim erkek arkdsm da yeni başladık. O benden 7 ay küçük bilmiyorumkismile Ben tuhaf oluyorum bazen ama yaa acaba benden büyük biriyle olmam daha oturaklı bir ilişki olmasını sağlar gerçi akıl yaşta degil baştadır.Kafam karışık.Ne yapmalıyım bilmiyorum:kedi:

canım benım 4 yaş var,ama çok büyük gösteriyo yada ben küçük:)teyzemınoğlu kendinde 4 yaş büyük birini çok sevrk aldı,ama kız yaşlı duryo,şimdi hiç sevmiyo onu.uzun hıkaye,ama bence 1-2-3 yaş önemli değil ama 4 geçiyosa takmayın yaşayın aşkı,nasılsa herşey birgin bitiyo,sanada mutuluklar 14 ay neki..

nişanlım ile aramda 9 ay var sene olarak da nüfuslarımızda 1 sene gözüküyor ama bunu hiç kafamıza takmıyoruz. o çok olgun bir adam.. ama tabi ki maalesef erkekler kadınlar kadar çabuk olgunlaşmadıkları için bazen çocuklaşabiliyor herşeye rağmen çoook seviyorum onu :)

Ben de nişanlımdan 4,5 yaş büyüğüm ama sorun yok cok sükür :) görüntüde hiç anlayan olmadı simdiye kadar.ılk zamanlar cok takmıstım ikna edememişti ama sonradan önemli olmadığını anladım bu far

kafalar uyuştuktan sonra hiç önemi yok
benim oldu benden 2 yaş küçükle ama anlaşamadığımız noktalar oldu yürütemedik
ama çok yakın bir erkek arkadaşımla geçen konuşmamızda arkadaşım bir yılı aşkın bir süredir kendinden 10 yaş büyük bir kadınla birlikte, üstelik çocuğu var 20 yaşında bir oğluda var çocuksa universiteyi yeni bitirdi ve bana diyor istersem 5 yaşına iniyor istersem 40 yaşınada çıkabiliyor benim kafa yapımda başkası olmuyor diyor
demmek ki yaşla olmuyormuş önemli olan hissetmek ve anlaşmak

benımkide benı çok zor ikna etti,ama evlenıcktın falan derken ailem istemıyor dedi,ve o kadar kötü ayrıldıkkı,ablasın bile dedi...inşallah çok mutlu ol..

benımkide benı çok zor ikna etti,ama evlenıcktın falan derken ailem istemıyor dedi,ve o kadar kötü ayrıldıkkı,ablasın bile dedi...inşallah çok mutlu ol..

yuhhh terbiyesiz ! bunun yasla ilgisi yok canım saygısız ve kötü bir insanmıs emin ol senden sonra da asla muafak olamaz...Bizim öyle birsey sözkonusu bile olamaz canım , ailesi cok seviyor beni yavrum kızım dillerinden düşmez..İlk tanıstığım gün direkt kadının suratına dedim durum bu bi sorun var mı sizin için oğlun evlenmek için kapımda yatıyor nerdeyse ? Asla sorun olamaz dedi ve bu zamana kadar nişanlımda aileside bu konuda çizgisini bozmadı...Allah hepimizi iyi insanlarla karsılastırsın kötü maalesef her durumda kötü işte.

haklısın,insanın başına gelınce aman kimsenın başına gelmesın dıyosun..dua et,çok mutlu ol,bi an önce evlen..vizede haber ver...:)talimatları sıralıdım..

haklısın,insanın başına gelınce aman kimsenın başına gelmesın dıyosun..dua et,çok mutlu ol,bi an önce evlen..vizede haber ver...:)talimatları sıralıdım..

ahaha :) tmm canım zaten evlenmek için geberen bir sevgilim var ki hiç düşünmüyordum evlenmeyi..Toplamda 10 aydır birlikte olup evlenicez..Ekimde düğün şekerim

Benimde son dönemlerde özellikle tanıştığım, yada görüştüğüm kişiler benden yaşca küçüklerdi. Hatta çoğuna söylemedim yaşımı, utandım açıkcası, hatta onlara cesaret edip soramadıklarım bile oldu ohaoldumsmile burda ne güzel hiç sorun yaşamadıklarını söyleyenler olmuş, şuanda bir ilişkim yok ama çoğu zaman dış görünüşüme göre küçük sanıp gerçek yaşımı öğrendikten sonra ilgilenmeyen erkek çok olduğundan artık yaş konusuna girmeyelim beyler diyorum lmaz:

Bende sevgilisinden büyük olanlardanım yaşamadan önce asla kendimden küçük olmaz diyodum ama insan sevince değişiyo. . .Kim ne düşünür diye sıkıntı etmiyorum bence sizde yaş konusunda sıkıntı etmeyin bunu dile getirmekten utanmayın yada tuhaf hissettmeyin:)Mühim olan aşk . . .

suan tam sebgili denemz ama cıkyoruz sonucta :) ve benden 2 yas küçük bnmde aklıma cok takılıo..daha yeni basladık ..anneme anlattm tepkisi asırı oldu ve cok üzüldüm ama hala konusmaya devam edyrm cnkü haytta böle karsılklı güzel duygular herzamn bulnmuo o yüzden bnce sende birlikteliğini kmseye takmadan yasamaya devam et..bazı seyler fedakarlık ister ve bnde sende sevgnde göstericek o fedakarlığı gördm

haklısın tatlım bizim 3sene oldu bakalım bilmiyrm yaa sende seversen annende alısır zamnlaaa canm önemli oln gönller bir olsn hihoyyyt

Ben de 15 ay büyüğüm :) Onun bi gün bile dert ettiğini duymadım, benim için de sorun yok ama ilk başlarda soranlara ben de çekinerek söylerdim ama zamanla bu fikre alıştım sanırım pat diye sölüyorum şimdi... sonucta duygusal ve mantık olarak benzer seviyelerde olmak önemli olan benden büyük ama uyuşamadığım biriyle de mutlu olamam ki, o yüzden tadını çıkarmak lzm mutluysanız, gerisi faso fiso

valla bende 2 bucuk yas büyüğüm sevgilimden hiçde sorun yok zaten örüntü itibariyel o benden bile büyük duruyo davranıslarıyla zaten ben ondan bin beter cocuğum beni çekip çeviren o ama iyiki hayatım da ve allahın izniyle iyiki kocam olacak :):kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…