sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

eşinde varmı boy takıntısı?

Güzel bir konu olmuş ilgimi çekti. Bizde durum farklı ben çok minyonum o çok uzun bu durumda boy farkımız da 30 santim kizlar ._. Sarılırken belim boynum ağrıyo kramplar giriyo Ben ilişkim olmadan önce hep uzun erkek isterdim de, sanırım Allah al sana uzun erkek dedi. Topuklu giymeme de izin vermiyor ama yine de seviyorum ya boy sorun olmamalı bence, sonuçta iki insan birbirini seviyosa mesafelerin önemi yoktur

1.76 boyundayım. eski erkek arkadaşımla aynı boydaydık 3 sene beraberdik. aslında o kısa değil de ben uzunum ama topuklu giyemediğim için üzülüyodum ben de. ama boyundan değil başka şeylerden ayrıldık. boy değil karakter önemli kızlar.

Bizde öyleyiz Eşim 1,67 ben 1,70 de heryerde 1,69 diyorum düğünlerde sıkıntı oluyo genelde topuklu ayakkabı giyiyorum eşim dans etmek istediği zaman kalkamıyorum normalde de hep düz giyiniyorum.. Topukluya hasretiiim evlenirken hiç aklıma gelmedi

2.10 metre değilsiniz ki. 1.68 normal. Sizin ailenin boy ortalaması kısaymış. İntihar, boy kısaltma ne yaa. Aile içinde takıntı yapmışsınız bunu. Sevgilizile de aynı boydasınız ne var yani? Horman hastalığınız olup 2 metre, 150 kg olmak ister miydiniz? Ya da 1.15 cm? Şükredin, büyük günaha giriyorsunuz...

Bitek bu sorun bnde var saniyodum ama yokmuş. Nisanlimla ayni boydayiz ve bnde bunu cok sorun yapiyorum 4 ay faln oldu nisanlanali cok seviyorum ayni sekilde oda ama bn topukluyuda cok severim giyemiyorum cunku nisanlimda bu soun yapıyo ondan uzun olmami istemiyo. Nisanmda babet gymek zorunda kaldm ama dugunmde tabiide topkli gycem. Erkekler icn gizli topuk var ondan yaptirmayi dusunuyoruz yoksa benmi abrtiyorum bilemedm gunlk zorun degil ama özel gunlerde sorun oluyo bunun tek cozumude erkek icin gizli topuk

Malesef bendede var o sorun. Nisanlimla boyum hemen hemen ayni bir santim daha uzun belkide.
Ama beni normal gunlerde rahatsiz etmiyor nezaman dügün özel günler olur benim morelim bozulur sonucta her kiz gibi topuklu giyinmek istersin yaninda boylu poslu bir es gorunmesinide istersin.
Ama onu yinede cok seviyorum ( gulu seven dikeninede katlanir) napalim canim bizimde kaderimzde bu varmis

Açıkçası bu benim de kafama takılan bi durum kendim için değil ama çocuklarımız olursa onları düşünüyorum. Ne bileyim sanırım annelik içgüdüsüyle hareket ediyorum ama çocuklarımın ortalamadan kısa olmasını istemiyorum. Onun dışında sevgi saygı konusunda bi sıkıntım yok. Ne düşünsem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…