- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
super o zaman problem yok :)
Annemgil ne kadar sorun etsede artık alıştım ben bu duruma ha tabi arada diyorum azıcık boyun uzun olsa şöyle sarıldığımda gögsüne gelsem diye ama sonra böyle daha iyi diyorum..Zaten askerimle tanıştıktan sonra çevreme bakıyorum sanki erkeklerin geneli kısalaşmışş
babet giymeyi hiç sevmem topuklu ayakkabılara da bayılırım ama sevgilimle malesef aynı boydayız.. onun yanındayken hep düz taban takılıyorum ama bireysel davetlerde en az 10 cm topuk giyerim hiç acımamdüğünümde topuklu ayakkabı giymek istiyorum ama ben ona da gizli topuk ayakkabı alcam bu gidişle
merhaba kızlar daha önce buraya yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama okuyordum yazılanları benm sevgilimde benden kısa onu çok seviyorum 3 yıldır birlikteyiz bu boy konusunu biz aştık kolay olmadı ben dert ettim kendime yeri geldi sevgilimi üzdüğümde oldu ama onu sevdiğim için ve hiç kötü bir yanı olmadığı için sırf boyu yüzünden ondan vazgeçmedim iyikide yapmamışım diyorum ama şimdi aileler girdi işin içine dün ailemle tanıştırdım anlatmıştım boyunun kısa olduğunu sevdiğim gittikten sonra babam sen kabul ettikten sonra bizim için sorun yok biz hep arkandayız dedi ama ilerde bu konu yüzünden kompleks yapar seni kıskanır eve falan kapatmaya kalkarsa naparız gibi şeyler söyledi bende ben ona güveniyorum yapmaz öyle bişey ama bunun boyla ne ilgisi var uzun olanda yapabilir dedim elbette dediler anladılar beni ama yine de içimde korkular hortladı evlilik sürecimiz başladı ama dün anladım ki bu süreç benm için kolay geçmeyecek benm ailem çok geniş ve birbirine çok çok bağlı eminim daha çok kişiyle uğraşacağım uğraşırım askım için ama korkuyorum ya güçsüz kalırsam diye ben çok duygusal bir insanım duygularımı hiç saklayamam askımla ilgili bu tarz yorumlar duyduğumda onu çook sevdiğim için üzülüyorum onun bu olanları haketmediğini düşünüyorum ve ağlamaya başlıyorum ve benm bu süreçte insanların yanında ağlamam lazım kimse içimi bilmez neden ağladığımı bilmez farklı yorumlar napmalıym nasıl tutmalıyım kendimi bilmiyorum ama şunu biliyorum ki ben askımı çook seviyorum...
Annemgil ne kadar sorun etsede artık alıştım ben bu duruma ha tabi arada diyorum azıcık boyun uzun olsa şöyle sarıldığımda gögsüne gelsem diye ama sonra böyle daha iyi diyorum..Zaten askerimle tanıştıktan sonra çevreme bakıyorum sanki erkeklerin geneli kısalaşmışş[/QUO
benim annem de sorun ediyo bu durumu... sürekli söyleniyo, başta boyun ne önemi var önemli olan huyu derdi, şimdi değişti, akrabaların kızlarından biri uzun boylu yakışıklı bir doktorla yakın zamanda nişanlandı, annemin benim için hayalide buydu . şimdi benimkini beğenmiyo ...
ben 1,65im, sevgilim 1,67. baştan sorun ediyodum ama bu duruma alıştım. yalnız şimdi de annem sorun çıkarıyo. çok kısa diyo , istemiyo onu ve biz ciddyiz ilişkimizde. benim bacaklarım uzun olduğu için o benden kısaymış gibi duruyo bazen.
boylu poslu adam alıcakmışım, bu kadar yıl bekledikten sonra millet dalga geçermiş.. benim de moralim bozulyo sürekli böyle söyleyince. ama beni seviyo , el üstünde tutuyo, bu daha önemli değil mi ama...
Annemgil ne kadar sorun etsede artık alıştım ben bu duruma ha tabi arada diyorum azıcık boyun uzun olsa şöyle sarıldığımda gögsüne gelsem diye ama sonra böyle daha iyi diyorum..Zaten askerimle tanıştıktan sonra çevreme bakıyorum sanki erkeklerin geneli kısalaşmışş[/QUO
benim annem de sorun ediyo bu durumu... sürekli söyleniyo, başta boyun ne önemi var önemli olan huyu derdi, şimdi değişti, akrabaların kızlarından biri uzun boylu yakışıklı bir doktorla yakın zamanda nişanlandı, annemin benim için hayalide buydu . şimdi benimkini beğenmiyo ...
her annenin hayali kızının en güzel koşullarda yaşayıp mutlu olmasıdır eğer sen sevgilinle mutlu olduğunu ona gösterirsen oda senin mutluluğunu gördükçe zamanla her şeyi kabullenir canım
kızlar bu sorun artık bendede var artık diyorum çünkü 2 senelik ilişkim biteli 3 ay filan oldu yeni biriyle görüşmeye başladım
aynı boydayız malesef şu an için aramızda bişey yok çünkü ben bu konuyu çok takıyorum kafama hala aşamadım
aşmadanda bi birlikteliğe başlamak istemiyorum sizce ne yapmalıyım? ha bide bundan önceki sevgilim 1,89 boyunda ve çok çok yakışıklıydı
ama ne oldu terk edildim sonunda allah belasını versin 2 senemi verdim ben ona yazık...
ikimiz de 1.72 boyundayız 4 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuztopuklu giymek hayal ama olsun aşkım yanımda olsun ben aşkımla ve babetlerimle mutlu mesut yaşarım
kendi ağzınla söylemişsin baksana canım uzun boylu çok çok yakışıklıymış ama seni mutlu edebilmiş mi?
o yüzden önce mutlu olabilecek misin, nasıl bir karaktere sahip ona bak .. ama yinede boyu çok takarım hep huzursuz olurum diyorsan o zaman ilişkiye başlama önce aklındaki bütün soru işaretlerinden arın..
eğer sırf sorun boysa bu kompleksi aşmaya çalış olumlu yönlerine bak tabi ki bunu aşmak istiyor musun oda çok önemli
gerek kalmadı zaten canım onunda ne olduğunu anladım. Allahım bi doğru düzgün insan çıkmayacakmı benm karşıma
kısasıda aynı uzunuda aynı bunu anladım artık
boşver takma canım Allah doğru zamanda doğru kişiyi çıkarır karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?