sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

Annemgil ne kadar sorun etsede artık alıştım ben bu duruma ha tabi arada diyorum azıcık boyun uzun olsa şöyle sarıldığımda gögsüne gelsem diye ama sonra böyle daha iyi diyorum..Zaten askerimle tanıştıktan sonra çevreme bakıyorum sanki erkeklerin geneli kısalaşmışş

boylarınız kaç canım :)

babet giymeyi hiç sevmem topuklu ayakkabılara da bayılırım ama sevgilimle malesef aynı boydayız.. onun yanındayken hep düz taban takılıyorum ama bireysel davetlerde en az 10 cm topuk giyerim hiç acımam

düğünümde topuklu ayakkabı giymek istiyorum ama ben

ona da gizli topuk ayakkabı alcam bu gidişle

topukluyu seven için zor bir durum Allahtan ben pek sevmiyorum

bu kadar sıkıntıyı boy yznden mı yaşadınız? ........

kızlar bu sorun artık bendede var artık diyorum çünkü 2 senelik ilişkim biteli 3 ay filan oldu yeni biriyle görüşmeye başladım
aynı boydayız malesef şu an için aramızda bişey yok çünkü ben bu konuyu çok takıyorum kafama hala aşamadım
aşmadanda bi birlikteliğe başlamak istemiyorum sizce ne yapmalıyım? ha bide bundan önceki sevgilim 1,89 boyunda ve çok çok yakışıklıydı
ama ne oldu terk edildim sonunda allah belasını versin 2 senemi verdim ben ona yazık...

ikimiz de 1.72 boyundayız 4 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz topuklu giymek hayal ama olsun aşkım yanımda olsun ben aşkımla ve babetlerimle mutlu mesut yaşarım

Nişanlımla boylarımız hemen hemen aynı benden üç dört santim uzun sadece :)
Hatta nişanımda yumurta topuklu giymiştim Allahtan boyunu geçmedim :)
Topuklu giymeyi sevdiğim halde giymiyorum sonra kötü bir görüntü ortaya çıkıyor ama ben bundan rahatsız değilim.

ben 178im sevgilim 182 falan. zayıf olduğum için aynı boyda gibi görünüyoruz :) günlük topuklu giyen biri değilim zaten özel günlerde giyerim ondada sorun olmuyor yani.
hatta sevgilim arkadaş ortamında hep benden uzun sevgili istemiştim en uzun gözdeyi buldum der onlarda boyun yetmiş çocuğu tavlamaya derler :)

şaka bir yana tabi ben onun vitrinini değil iklimini seviyorum ajdacığım gibi

ben 1,65im, sevgilim 1,67. baştan sorun ediyodum ama bu duruma alıştım. yalnız şimdi de annem sorun çıkarıyo. çok kısa diyo , istemiyo onu ve biz ciddyiz ilişkimizde. benim bacaklarım uzun olduğu için o benden kısaymış gibi duruyo bazen.
boylu poslu adam alıcakmışım, bu kadar yıl bekledikten sonra millet dalga geçermiş.. benim de moralim bozulyo sürekli böyle söyleyince. ama beni seviyo , el üstünde tutuyo, bu daha önemli değil mi ama...

canım sen şikayetçi değilsen ki değilmişsin artık annenide ikna edebilirsin.. sevgilini tanıyor mu? huyunu,suyunu, karakterini görünce sevicektir ve boyunu takmıycaktır zamanla alışır zaten

kendi ağzınla söylemişsin baksana canım uzun boylu çok çok yakışıklıymış ama seni mutlu edebilmiş mi?

o yüzden önce mutlu olabilecek misin, nasıl bir karaktere sahip ona bak .. ama yinede boyu çok takarım hep huzursuz olurum diyorsan o zaman ilişkiye başlama önce aklındaki bütün soru işaretlerinden arın..

eğer sırf sorun boysa bu kompleksi aşmaya çalış olumlu yönlerine bak tabi ki bunu aşmak istiyor musun oda çok önemli

ikimiz de 1.72 boyundayız 4 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz topuklu giymek hayal ama olsun aşkım yanımda olsun ben aşkımla ve babetlerimle mutlu mesut yaşarım

bizde aynı boydayız bizde 4 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz

bende hep düz ayakkabıya mecburum ama Allahtan topukluya düşkünlüğüm yok o yüzden böyle mutlu mesut düz ayakkabılarla takılıyoruz

1.68e; 1.78 falan bizimki..
İdare eder, çok fark yok gibi duruyor ama 10 cm epey duruyor.. :)

Son düzenleme:

gerek kalmadı zaten canım onunda ne olduğunu anladım. Allahım bi doğru düzgün insan çıkmayacakmı benm karşıma
kısasıda aynı uzunuda aynı bunu anladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…