sevgilisi,nişanlısı veya eşi şırnakta askerlik yapan varmı?..........

Beraberliğinizin Tadini çikarin Izin Günleri
Göz Açip Kapar Gibi Geçiyor Mutluluklar ş:99
Seni çok özledim Aşkim

GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM AMİN
İNŞALLAH ALLAH TÜM SEVENLERİ KAVUŞTURUR.

SENİ ÇOK ÖZLEDİM Ş:88

aşkım ve ben

benımde nısanlım askerde safak83 ehh.. azaldı artık 460 gun nerdeee dımı ama cok zor vallahı asker beklemek allah herkesın yardımcısı olsun allah askerlerımızı korusun

aşkımı çok özledim ve bu terör olayları yüzünden uykularım kaçıyor allah rüm askerlere sağ salim gelmesini ailelerine kavuşmasını dilerim ş:120Şeniz

allah kavustursun..ama canını sıkma derim. su anda vatani görevini yapan yada işi askerlik oldugu için dogu ve güneydoguda bulununan cok insan var.. kader bu allah korusun orada şehit olmaz ama gelir yanuına trafik terörüne kurban gider. allah kimsenin basına vermesin.. endişelenmekte haklısın.. içini ferah tut.. hayırlı teskereler......

ALLAH TÜM ASKERLERİ SAĞSALİM SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN.(benim böceğim de gidecek içime sızısı çöktü)

canım şimdi bakttım sitenize ne kadar güzel olmuş.sen de çok tatlısın.allah tamamın aerdirsin.nazarlardan korusun amiinn.

canım şimdi bakttım sitenize ne kadar güzel olmuş.sen de çok tatlısın.allah tamamın aerdirsin.nazarlardan korusun amiinn.

TEŞEKKÜRLER KÜÇÜK DÜNYA CIM BEYENMENİZE ÇOK SEVİNİYORUM SİTEDEKİ HERKESTEN OLUMLU CEVAPLAR GELİYOR VE İYİKİDE YAPMIŞIM DİYORUM HERKESE TEKRARDAN ÇOK TEŞEKKÜRLER
AŞKIMIN BU GÜN Ş:78 (KARABÜK) GEL TESKERE GEL SENİ ÇOK ÖZLEDİM ARTIK

aşkım ve ben

ALLAHIM BİZİ NAZARLARDAN KORUUU

SADECE BENİM AŞKIMIMI ŞIRNAK A GÖNDERMİŞLER YAAAAAA
BEN AŞKIMI ÇOK ÖZLEDİM AMA Ş:64 UŞAK BİTSİN ARTIK BU HASRET
SENİ ÇOK SEVİYORUM ASKERİMMMMMM.

aşkımı çok özledim ve bu terör olayları yüzünden uykularım kaçıyor allah rüm askerlere sağ salim gelmesini ailelerine kavuşmasını dilerim ş:120Şeniz

canım benim kardeşimin eşi şırnak silopide valla bizimde öle uykularımız kaçıyo zor allah kolaylık versin gelene kadarda bize uyku yok:1no2:

bacım yanlız değilsin benimde canım kardeşim şırnak silopi desenağlamaAllah asker yolu bekleyenlere sabır versin hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşllh (ŞAFAK:54)AMİNNNNNNNN..

bacım yanlız değilsin benimde canım kardeşim şırnak silopi desenağlamaAllah asker yolu bekleyenlere sabır versin hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşllh (ŞAFAK:54)AMİNNNNNNNN..

kıyamam tüm askerlere benimde ş:46 seninde az kalmış Allah kavuştursun

şafakkkkkkkkkkkkkkkkk
18 ama galiba aşkım bana süpriz yapıyor 10 da olabilir..........

Oooooo çok az kalmış arkadaşım.
Güzel haberleri kavuştum demeni dört gözle bekliyorum inan.
Allah nazarlardan saklasın.
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…