sevgilisi,nişanlısı veya eşi şırnakta askerlik yapan varmı?..........

Allah hepinizi bir an önce sevdiginiz kavustursun...

sormak istedigim birsey var.
bu safak deginiz ne demek? safak 17 olunca 17 gün kadldi anlaminami geliyor?
yurtdisinda oturdugum icin bilmiyorum kusura bakmayin

Allah hepinizi bir an önce sevdiginiz kavustursun...

sormak istedigim birsey var.
bu safak deginiz ne demek? safak 17 olunca 17 gün kadldi anlaminami geliyor?
yurtdisinda oturdugum icin bilmiyorum kusura bakmayin

teşekkürler evet arkadaşım şafak gün demek

Oooooo çok az kalmış arkadaşım.
Güzel haberleri kavuştum demeni dört gözle bekliyorum inan.
Allah nazarlardan saklasın.
:1hug:

evet çok az kaldı ama son günler hiç geçmiyor son haftamıza giricez yarın çok heyecanlıyım güzel dileklerin için çok teşekkürler canım

arkadaşlar askerlik bitti ama benim aşkım hala birliğinden çıkamadı yaaaa........

ayyyyy allah yardımcınız olsun allah kavuştursun inşallah sağ salim dönerler de yüreklerde yanmaz benim kimsem yok orada ama çok üzülüyorum bu tür şeylere annemi tutamıyorum zaten hemen ağlıyor allah bunu yaptıranlara çektirsin inşallah

canim az kalmis Allah kavustursun. ikiniz icinde bu son günler dahada zordur ama yakinda kavusma gerceklesecek. oooooollllllllllleeeeeeeeeyyyyyyyyy

benım kuzenım şırnaktaydı yenı geldı askerlıgı bıttı.kardesımde ankarada su an 80 gunu war.darısı senın basına canım

slm arkadaşlar benim aşkımda şuan burdurda askerlik yapıyo haftaya cuma yemin töreni var izine gelecek snr usta birligi şırnağa çıkmış bugün öğrendikve üzüldüm cok uzağa gitcek onu çok seviyorum ya allahım bütün mehmetcikleri korusun

slm arkadaşlar uzun zamandır buraya yazan olmamış.benim sevgilimde şırnak silopiye düştü.çok üzülüorum.172. zırhlı tugaya gidicek.muhabere olarak.daha en az bi yılı var.allah bnm sevgilimede orda askerlik yapan diğer askerlerimizede hayırlı teskereler nasib etsin

benim eşimde geçen yıl geçici görevle şırnağa gitti bu yıl gitmiyor çok şükür
içinizi ferah tutun bol bol dua edin aklınıza kötü şeyler getirmeyin
onların morale ihtiyacı var
Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla tamamlar vatan borcunu
hayırlı teskereler...
:1hug:

inşallah senacım gerçekten çok zor insan ister istemez korkuo kötü şeyler düşünüo.allah hepsini korusun.senin eşin ne olarak gitmişti.:çok üzgünüm:

inşallah senacım gerçekten çok zor insan ister istemez korkuo kötü şeyler düşünüo.allah hepsini korusun.senin eşin ne olarak gitmişti.:çok üzgünüm:

benim eşim astsubay canım sık sık göreve giderdi doğu ve güney doğuda gitmediği yer kalmadı
üzülmemek elde değil ordaki bütün askerler ana kuzusu Allah koruyor merak etme canım dualarla ayaktalar..

konunuzu Ah Erkekler bölümüne taşıyorum..
lütfen oradan devam edelim...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…