sevgilisi,nişanlısı veya eşi şırnakta askerlik yapan varmı?..........

herkese merhaba
5 gün sonra sevgilimin yemin törenine gidiyorum.sonra söz kesilecek ve 3 temmuzda onu akçay/şırnak'a yolluycam.içimdeki tedirginliği midemin ağrılarını anlatamam.nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum.bilgisi olan varsa yazsın lütfen.askeri olanlara hayırlı teskereler,allah kavuştursun hepimizimirmirmirmir

Herkeze mrb Benimde erkek arkadasım askerliğini şırnakta yaptı. Allah korusun ölecekti.. Komutanı sağolsun.. Rabbim onu bana bağışladı onu çok seviyorum.. Geçen yıl geldi askerden ama hiç unutamam.. Allah bütün askerimizi korusun inş. gidenlerede bekleyenlere sabır versinn

merhaba benm erkek arkadasimda asker daha acemiligini bitmesine 1 hafta va ve ustabirligi sirnaka dustu sadece sirnak demisler komando falanda degil allahim bugun ogrendim daha yasadigim duygulari tahmin bile edemezsiniz allahim tum askerlerimize ve bekleyenlerine sabir ver dayanmak cok zor daha yeni asker yani nasil olcak bilmiyorum cok korkuyorum oraya gidenler bilgilendirsin lutfen hic mi guvenli degil? rahat etcegi bir yer olamaz mi hani diolar ya askeriye icinden cikmioruz vs ole durum olamaz mi?

benim aşkım orda yaptı 3 ay önce bitirdi uluderedeydi canım oda Allah senide kavuştursun inş. cümlesinide korusun bide kahrolsun bu pkk ya canlar yanmasınklava:klava:klava:kötükedihüso

slm kıslarrr
bnm erkek arkadaşımda ŞIRNAK/SıLOPı de..
6 ayı filan kaldı allahın izniyle...
allah bütün askerlerimizi korusun...

bnm sevgilimde 87/4 gitmişti askere 30 ocak 2009 geri döndü
bende şırnaktan bekledim
şırnak silopiydi
çok zordu allah hepinize cidden sabır versin
neyseki ben şırnaktan aşkımı aldımm
darısı bütün bekleyenlere inş.

inş cnm bnm bende alıcam sevdiğimi ordan allahın izniyleee allah büyükkk...

merhaba, benim enistede sirnaga düstü, yemin töreni haftaya yapiliyormus.
kardesim perisan
sirnak cok mu kötü arkadaslar

benım eskı sevgılım orada yapmıstı
yerıne ıyı bolgelerıde var yerıne gore rısklı bolgelerıde var
ıcınızı ferah tutun ağıt ağıtı getırır

merhaba arkadaşlar benim nışanlımda şırnak silopiye gidiyor.soför olarak çok korkuyorum biraz anlatrmısınz sevdiklerinizden bildiğiniz kadarıyla.şimdiden teşekkür ederim.bütün askerlerimize hayırlı teskereler.

ARKADAŞLAR SELAMLAR BENİM NİŞANLIM DA ŞIRNAK SİLOPİYE GİDİCEK USTA BİRLİĞİNE...LÜTFEN BİLGİSİ OLANLAR BİRAZ ANLATSIN YARDIMA İHTİYACIM VAR.KENDİSİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ AMA OKULU M.E.B BAĞLI OLMADIĞI İÇİN UZUN DÖNEM YAPICAK.172. TUGAY FALAN DEDİ AMA KENDİSİDE TAM OLARAK NE İŞ YAPICANI BİLMİYOR.BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN CVPLASIN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..turkbayragi

Ah şırnak ahhh ne günler geçti senlee ŞırnaKkk şafaklar say say bitmedi benim kuzucuuum şırnakta çok zoor çook

merhaba.. Benim de nişanlım Şırnak'ta asker.. şafak 243.. tek tek sayıyorum 460'dan beri, inşallah bittiği günü de görücez:)

benim aşkım orda yaptı 3 ay önce bitirdi uluderedeydi canım oda Allah senide kavuştursun inş. cümlesinide korusun bide kahrolsun bu pkk ya canlar yanmasınklava:klava:klava:kötükedihüso

benim nişanlımda şu anda Şırnak Uludere Bağlıcada, inşallah ben de bir gün kavuştum diyebilicem :) hepimizi allah kavuştursun bayanlar..
Aynı yere düşen varsa, yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğikadarıyla ben de..

benim çok yakın arkadaşım hatta kardeşim dediğim insan şırnakta askerlik yapıyor .dün telefonla konuştuk moralmen çökmüş durumda ascık neşesini getirene kadar canım çıktı kı fırlamanın tekıdir normal hayatta ve sürekli terör olayları oluyormuş cumartesi gecesi yakın bıryerdekı karakolu teröristler kurşun yağmuruna tutmuş bende asker beklemıştım 15 ay ama benım bekledıgım hıcbırseymış arkadaşım şırnağa gıdınce anladım cok şükür 54gun sonra Allah kısmet ederse yanımısda olacak.Allah korusun tüm askerlerimisi bisimkinide.

Evet baya zor bir dönemden geçiyoruz, morallerini düzeltmeye çalışmakla geçiyor bu ara bütün telefon konuşmaları.. Benim nişanlımda fırlamadır, çok konuşkandır, bi o kadar da ani parlamaları vardır, sinirlenince gözü kimseyi görmez ama şu sıralar suskun zorla konuşuyor denebilir ve aşırı sakin, bu durum bizi korkutuyor, geldiğinde nası olacak diye...
Allah sabır versin, yardımcıları olsun, tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun hepsini sevdiklerine, gittikleri gibi ruhen ve bedenen sağlıklı gelsinler inşallah..

benim sevgilim de usta birliği bugün belli oldu Şırnak. dayım da Şırnak uludere de yapmıştı bakalım bizimki Şırnak içi dağıtımında nereye gidecek. bitsin artık şu şafaklar yaaa say say bitmiyor of!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…